- 18 Ekim 2015
- 311
- 109
- 103
- Konu Sahibi sonsuzakadars
Sizin tabirinizle yapışmaktan vazgeçtim oldu mu sizde rahatladınız mı !bu kadar yapışma karşındaki adama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin tabirinizle yapışmaktan vazgeçtim oldu mu sizde rahatladınız mı !bu kadar yapışma karşındaki adama
Bıraktım yakasını arkadaşım yapışmıyorum artık rahat ettin mi !
Sizin tabirinizle yapışmaktan vazgeçtim oldu mu sizde rahatladınız mı !
Tamm canım bende ondan bahsettim
Bu hikayeyi baştan anlatmaya başlasam günler yetmez
Söylemediklerimi tam olarak dile getirmişsin teşekkür ederimYorumlara aldırma. Bunu yapmaya hakkı yok. Karaktersizin teki bu başka ilişkisinde de mutlu olamaz karakteri oturmamış çünkü. Seninle başında adam gibi iletişim kurup sonra sebepsiz yere o konuşmayı kesemez, keserse adiliğini kanıtlamış olur. Bu ne bencillik ya? Madem konuşma niyetin yoktu konuşmayı hiç başlatmayacaktı. Başlatıp da kafasına göre kesmek ne demek? Bi insanın başkasının duygularından bu kadar kolay bencilce istifade etmesi için kalbinin kötü olması lazım. Sen aynısını seni seven ama sevmediğin birine yapabilir misin? İyi insan yapamaz, bencilliğin arşıdır bu. O yüzden bu insanın sıkıntısı seni sevmemesi değil, kötü kalpli olması. İyi kalpliyse sevmese bile güzelce durumu açıklayabilirdi. Sen yapman gerekeni yapmış adam yerine koymuşsun kim olursa olsun senle iletişim kuran birini. Bundan sonra bu kötü kalpli insanla muhatap olma, bırak bencilliğinde boğulsun. Allah'ın adaleti çok büyük. Kendini suçlama yapıştığını falan düşünüp.
Oyle hissetmesi icin ugrasirsan hem bi santim yol alamazsin hem de yine kucuk dusersin.. Ustune bir de kendine zaman kaybettirirsin.. Yoluna onune bak.. O defteri de komple kapat.. Yazsa bile yazma.. Dersini verecegim, agzinin payını verecegim diye bi hamle yapma sakin.. Bazen susmak, umursamamak en buyuk vurgundur..Şükür ki manevi olarak kendime göre şeyler yapıyorum,ama bundan sonra daha fazlalaştıracağım
Ama kendimi gerçekten çok düşürdüğümün farkındayım bunuda gocunmadan söylüyorum çünkü kendime itiraf edip daha çabuk ayağa kalkabilnek için.belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum da bi yandanda onun benim gibi hissetmesini istiyorum
Beni anlayan yada anlamaya çalışan birilerini görmek gerçekten güzelNe var bunda adam konuşmak istemiyor en doğal hakkı diye adamı aklayıp paklayamacağım ben diğer arkadaşlar gibi, kendi gelip g.tünü sürtmüş biraz konuşmuş sizde hala ışık olduğunu görüp egosunu tatmin etmiş sonra kesmiş. Kafasına göre konuşma başlatıp "ya yazdım ettim ama ben artık konuşmak istemiyorum seninle devam etmek istediğimi sanmıyorum artık konuşmayalım" demeye bile tenezzül etmeden kaçmaya hakkı yok. Ama ah, bu işlerin hakla hukukla alakası olsaydı keşke.
Bir kez "ne oldu niye yazmıyorsun" demek hakkınız bunu herkes yapar ama devamını getirmeniz çok büyük hata, arkadaşınızın yazması konusuna hiç girmiyorum. Benim arkadaşım bana sormadan böyle bir şey yapsa arkadaşlığımı bitiririm ben. Sizin yapacağınız şimdiden sonra hiç ses etmek ve o tekrar gelir bir şeyler yazarsa çok ciddi şekilde terslemek. Duygularınıza yenilip tekrar başlamak isterseniz bile, iyice bir süründürmeden kabul etmemek. Adam çok belli ki klasik köpek sendromlu erkeklerden. Hepsi öyle diyemem ama %98'i öyle.