Hemen konuya geçiyorum...önceki konularımı bilenler vardır maaleaef yine aynı kişi
Eskiden ayrıldığım kişiyle geçenlerde yine yazıştık sadece telefonda hiç aramadı zaten beni üzende buydu
Özetle geçen hafta gece yazıştıktan sonra iyi geceler dedik
2 gün sonra yine yazışırken bana şe. Evlenmıyor musun diye sordu,bende şuan düşünmediğimi söyledim,sonra bende ona sordum oda tabiki hayır dedi
Neyse sıkıntı burda değil
Sonrasında ise sonunda birbirimize kalıcaz galiba kız dedi bana,bende Allah bilir nasip dedim , oda hayırlısı olsun o zaman dedi ve bu konu kapandı
Geçmişten falan konuştuk bıraz güzel bi muhabbet oldu o akşamda iyi geceler dedik bitti
Iki gün sonra ben günaydın mesajı çektim güzel kelimelerle bundan tık yok bekledim akşama kadar
Napıyosun sabah Cvp yazmadın diye Msj attım,tık yok ama Whapsaap a geliyor gidiyor
Sabrettim iki gün sesli not yolladım ve
Yazmamı istemıyorsan söyle rahatsız etmem emin ol dedim..dinledi yine sessiz kaldı (tabi ben kendimi yiyorum )
Bu durumları bilen en yakın arkadşım sinirlenip sen ne yapmaya çalışıyorsun kıza nıye Cvp veremiyorsun diyip bi kaç ağır söz yazıp yollamış ( bu arkadaşımda tanıyor konuştuğum kişiyi)
Ben Cvp verdim sonsuzakadars a demiş. Neyse bi kaç Cvp daha vermiş sonra işte yoluna baksın demiş benim için
Sonra ben sinirlenip gereken cevabı nıye bana vermıyorsun derdin ne benimle dıye yazdım yolladım ve yine Cvp yok

Şimdi bu adamın amacı ne?neden bana tek kelime yazmıyorda arkadaşıma yazıyor ?kafayı yemek üzereyim

(