Evet Aptalım :(

Evet fazlasıyla duygusalım ve bunun için kaybettim
Kurtulduğuma sayayım artık
Ama çok fazla duygusal olduğum için nasıl toparlanırım bilemiyorum

kimsenin sevgisine muhtaç değilsin. önce buna inan gerisi gelir. ben erkek olsaydım sana baktığımda göreceğim tek şey bu olurdu.

iki lafımla yelkenleri suya indirmeye hazır zayıf bir kız... ne desem koşarak gelecek nasılsa... Şunu unutma! Özür dileyerek söylüyorum ama erkekler köpek gibiler. Elinde olanın nankörü elinde olmayanın delisi.. Güçlü olmadığın sürece seni kimse sevmeyecek.. Sadece kullanacak.

Hemen konuya geçiyorum...önceki konularımı bilenler vardır maaleaef yine aynı kişi
Eskiden ayrıldığım kişiyle geçenlerde yine yazıştık sadece telefonda hiç aramadı zaten beni üzende buydu
Özetle geçen hafta gece yazıştıktan sonra iyi geceler dedik
2 gün sonra yine yazışırken bana şe. Evlenmıyor musun diye sordu,bende şuan düşünmediğimi söyledim,sonra bende ona sordum oda tabiki hayır dedi
Neyse sıkıntı burda değil
Sonrasında ise sonunda birbirimize kalıcaz galiba kız dedi bana,bende Allah bilir nasip dedim , oda hayırlısı olsun o zaman dedi ve bu konu kapandı
Geçmişten falan konuştuk bıraz güzel bi muhabbet oldu o akşamda iyi geceler dedik bitti
Iki gün sonra ben günaydın mesajı çektim güzel kelimelerle bundan tık yok bekledim akşama kadar
Napıyosun sabah Cvp yazmadın diye Msj attım,tık yok ama Whapsaap a geliyor gidiyor
Sabrettim iki gün sesli not yolladım ve
Yazmamı istemıyorsan söyle rahatsız etmem emin ol dedim..dinledi yine sessiz kaldı (tabi ben kendimi yiyorum )
Bu durumları bilen en yakın arkadşım sinirlenip sen ne yapmaya çalışıyorsun kıza nıye Cvp veremiyorsun diyip bi kaç ağır söz yazıp yollamış ( bu arkadaşımda tanıyor konuştuğum kişiyi)
Ben Cvp verdim sonsuzakadars a demiş. Neyse bi kaç Cvp daha vermiş sonra işte yoluna baksın demiş benim için
Sonra ben sinirlenip gereken cevabı nıye bana vermıyorsun derdin ne benimle dıye yazdım yolladım ve yine Cvp yok :KK43:
Şimdi bu adamın amacı ne?neden bana tek kelime yazmıyorda arkadaşıma yazıyor ?kafayı yemek üzereyim :KK43:(
sen istemedigine istemedigini duzgunce soyleesin ama adam afedersin h.dük müs . boyle susaral belirtmek istemis

kimsenin sevgisine muhtaç değilsin. önce buna inan gerisi gelir. ben erkek olsaydım sana baktığımda göreceğim tek şey bu olurdu.

iki lafımla yelkenleri suya indirmeye hazır zayıf bir kız... ne desem koşarak gelecek nasılsa... Şunu unutma! Özür dileyerek söylüyorum ama erkekler köpek gibiler. Elinde olanın nankörü elinde olmayanın delisi.. Güçlü olmadığın sürece seni kimse sevmeyecek.. Sadece kullanacak.
Sevgi böyle bişey galiba iki güzel söze kanmak

Evet fazlasıyla duygusalım ve bunun için kaybettim
Kurtulduğuma sayayım artık
Ama çok fazla duygusal olduğum için nasıl toparlanırım bilemiyorum
Şu moddan bi çık yaa.
"Ben çok iyi olduğum için kaybediyorum.
Ben daha iyilerine layigim
Ben duygusalim. Ondan başıma geliyor bunlar.
Ay yol yakinken kurtulmam iyi oldu" falan..

Adam yoluna baksın demiş. Seni istememis.
Bu seni iyi, onu kötü yapmıyor.
O insan seni istemiyor ama başkasına kul köle olabilir. Onunla çok eğlenceli güzel bir ilişki yaşayabilir.

Kendini kandırma. Kabullen. Adam seni istememis. Anla bunu.

7 yıldır plantonik miydin? o kısımını anlayamadım
Ben olsam havan kime la der engeli basardım. Yazarsan ekime yazmazsan kasıma yani :işsiz:
Yok canım platonîk değil
7 yıl sürenrn bişey
Nasıl anlatılır bilemiyorum ki
Öyle ki aileler bile tanışmıştı
Söze ramak kalmişti
Çok karışık bi hikaye

Hemen konuya geçiyorum...önceki konularımı bilenler vardır maaleaef yine aynı kişi
Eskiden ayrıldığım kişiyle geçenlerde yine yazıştık sadece telefonda hiç aramadı zaten beni üzende buydu
Özetle geçen hafta gece yazıştıktan sonra iyi geceler dedik
2 gün sonra yine yazışırken bana şe. Evlenmıyor musun diye sordu,bende şuan düşünmediğimi söyledim,sonra bende ona sordum oda tabiki hayır dedi
Neyse sıkıntı burda değil
Sonrasında ise sonunda birbirimize kalıcaz galiba kız dedi bana,bende Allah bilir nasip dedim , oda hayırlısı olsun o zaman dedi ve bu konu kapandı
Geçmişten falan konuştuk bıraz güzel bi muhabbet oldu o akşamda iyi geceler dedik bitti
Iki gün sonra ben günaydın mesajı çektim güzel kelimelerle bundan tık yok bekledim akşama kadar
Napıyosun sabah Cvp yazmadın diye Msj attım,tık yok ama Whapsaap a geliyor gidiyor
Sabrettim iki gün sesli not yolladım ve
Yazmamı istemıyorsan söyle rahatsız etmem emin ol dedim..dinledi yine sessiz kaldı (tabi ben kendimi yiyorum )
Bu durumları bilen en yakın arkadşım sinirlenip sen ne yapmaya çalışıyorsun kıza nıye Cvp veremiyorsun diyip bi kaç ağır söz yazıp yollamış ( bu arkadaşımda tanıyor konuştuğum kişiyi)
Ben Cvp verdim sonsuzakadars a demiş. Neyse bi kaç Cvp daha vermiş sonra işte yoluna baksın demiş benim için
Sonra ben sinirlenip gereken cevabı nıye bana vermıyorsun derdin ne benimle dıye yazdım yolladım ve yine Cvp yok :KK43:
Şimdi bu adamın amacı ne?neden bana tek kelime yazmıyorda arkadaşıma yazıyor ?kafayı yemek üzereyim :KK43:(

Ayrildigin adamla telefonda tekrar flortlesmeler falan, adam resmen ufukta biri varmi diye kontrol etmis seni bakmis kimse yok geri kendi isine donmus, sen ayrildigin adamla neden tekrara yazisir gorusursunki bir daha. Bide surekli bidah bidaha mesaj yazmissin cevap vermemis arkadfasini araci koymussun falan kendini bu kadarda dusurme yani. Bu adam olmnazsa baskasi olur yasin kac da bu kadar caresiz mis gibi adama yapistin boyle.
Su erkeklere bu kadar yuz vermeyin yaa sonra bir halt saniyorlar kendilerini.
Resmen arkadasinla bir olup adama cemkirmissiniz neden cevap vermiyor diye, adam cevap vermiyorsa israrla attigin 5-6 mesajin ustune demek istedigi aciktir yani, beni rahat birak demek istiyor sende bir guzel telefonunda vede hayatindan siler yoluna devam edersin yapman gereken bu.
dunyadaki son erkekmis gibi neden davraniyorsun anlamadim

Cepte olduğunu anlamis, ustune israrla yazmissin, sesli not bilmem ne.. Araya arkadasini sokmussun.. Artik birak lutfen..

Hatayı hep o 2. Mesajı atarak yapıyoruz keşke dusmeseydin bunkadar üzerine fotosu kalkmış denge sizin.
Bence biraznyalniznkalmis o yüzden 1 2 gün senle yazılmış hayatında biri eminim vardir şimdi onunla gonulneglendiriyordur ya da onunbyasini tutuyor dur. Seçimlerde egosunu bir güzel tatmin erken yoluna bakmış.
En agir küfürleri hakediyor ama inanan degmiyor seni anlamayan incitmekten başka bir haltabyaramayam o mahluka değmez. Çünkü senin ona verdiginndegeri o sana vermiyor,

Saçmalamayın lütfen ama yapışmışsın da ne demek hiç öyle düşünmüyorum! Ben gayet sabırlı davrandım
7 yıl gayet uzun bi zaman
Benim de geçen kış başıma böyle birşey geldi ınan bölerek öyle yapıyorlar egolarini tatmin edince de yol ver gitsin.
Benim de sevgili olma yolunda 3 kere kazık atmış biri var
Ilkinde arkadaslar tanıştırmıştı begenmedim o kızı demis arkadaşlarıma sevgili olmadık.
2.si yıllar sonra f aceden ekledi konustuk bir müddet gayet sami miyiz zaten başka sehirlerdeyiz yüz yüze görüşmedik neyse meğer o dönem sevgilisi ile ayrılmış barisinca bana soğuk davrandı kustuk sildimnfaceden falan.
3, birkaç ay sonra yine yazdı yüz vermedim ben hem bana yaziyornhem ayrıldığı kiz arkadaşının arkasından ağlıyor tweterda.
4,su bir boşluğuna geldi gidip twetrina falan bakmadım bu bana yalvar yakar oldu ziril ziril inişte bana şans ver bilmem ne seninle yeni bi sayfa açalım 1 hafta ağladı bende yüzüne vurdum yaptığı dingillikleri affet dedi özür diledi açıklama yaptı kendince. Tamninandim onunla görüşmeyi kabul ettim yine buz dolabı oldu bu bahaneler üretti biz birbirimize göre değiliz gibi. Sonra ben bayağı saydirdim buna sinirden alttan aldı. Sonra twete bu baktım yine ayrıldığı o kızla paylaşmışlar yapmış iste don sana aşığım bilmem ne, erkekler bu kadar pislikniste eminim seninkide aynı bi boş anında yazmış sana. :-(

Benim de geçen kış başıma böyle birşey geldi ınan bölerek öyle yapıyorlar egolarini tatmin edince de yol ver gitsin.
Benim de sevgili olma yolunda 3 kere kazık atmış biri var
Ilkinde arkadaslar tanıştırmıştı begenmedim o kızı demis arkadaşlarıma sevgili olmadık.
2.si yıllar sonra f aceden ekledi konustuk bir müddet gayet sami miyiz zaten başka sehirlerdeyiz yüz yüze görüşmedik neyse meğer o dönem sevgilisi ile ayrılmış barisinca bana soğuk davrandı kustuk sildimnfaceden falan.
3, birkaç ay sonra yine yazdı yüz vermedim ben hem bana yaziyornhem ayrıldığı kiz arkadaşının arkasından ağlıyor tweterda.
4,su bir boşluğuna geldi gidip twetrina falan bakmadım bu bana yalvar yakar oldu ziril ziril inişte bana şans ver bilmem ne seninle yeni bi sayfa açalım 1 hafta ağladı bende yüzüne vurdum yaptığı dingillikleri affet dedi özür diledi açıklama yaptı kendince. Tamninandim onunla görüşmeyi kabul ettim yine buz dolabı oldu bu bahaneler üretti biz birbirimize göre değiliz gibi. Sonra ben bayağı saydirdim buna sinirden alttan aldı. Sonra twete bu baktım yine ayrıldığı o kızla paylaşmışlar yapmış iste don sana aşığım bilmem ne, erkekler bu kadar pislikniste eminim seninkide aynı bi boş anında yazmış sana. :-(
Bu yaptıklarının elbet bedellerini öderler
O benden çok emin onu sevdiğinden o yüzden bu kadar rahat beyefendi
Şimdi o düşünsün

Back
X