- 3 Nisan 2014
- 36.492
- 149.250
- 798
- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
O olay muhtemelen şöyledir Alperen'in öğretmeni ayrılmıştır yaz döneminde çocuk saısı özel kreşlerde düştüğü için yeni öğretmenleri Eylül'ün başında başlatırlar ki yazın para vermemek için sözde kâr yani... Alperen'İn öğretmeni ayrıldıysa sınıftaki çocuklar ordaki başka bir öğretmen sorumluluğuna verilmiştir. Başlarında olna kişi muhakkak öğrtmendir ama sene içinde Alperen'İn öğretmeni değildir. Fakat yinede o çocuk diğer bir öğretmene bile emanet edilse o öğretmende kontrol etmeliydi.
velilerden biri konuştu 2 sınıfa bir öğretmen bakıyormuş. belki o da stajyerdir.
okulun sahibi ahçı olunca öğretmen diye çalıştırdıkları öğretmen olmayabilir yani..
Benimde dünden beri hep aklımda. Bugün işyerinde de konuştuk.cok acı , Allah kimseye yaşatmasınİzmir Çiğli'de özel bir anaokulunda yaşanan ihmalkaârlıktan hepinizin haberi vardır. Ben bir anasınıfı öğretmeniyim ve derdim bu işi bilmeyenlerle bu işi gönülden yapmayan arkadaşlarımla ilgili. Haberi sabah 11 civarında bir öğretmen arkadaşımla seminer programını konuşurken öğrendim ve hemen internetten araştırma yaptım.
Okulun sahibi aynı zamanda servis şoförlüğü yapıyor ve servis aracı kesinlikle hiç bir resmi kurumda kayıtlı değil çünkü bu konuda denetimlerin sıklığı yok. Servis görevlisi HANIM kesinlikle servisten inerken kontrol sağlamıyor ve servis şoförü de aynı şekilde. Sınıfın öğretmeni çocuklar ona teslim edildiği halde okulda doğum günü ve hazırlıkları olduğu bahanesiyle akşam saat 16.00 sularında öğrencinin yokluğunu fark ediyor.
Bakın arkadaşlar bizler ana sınıfı öğretmenlerine emanet edilen canlar varsa eğer ki bizim 10 gözümüz 10 kulağımmız olmalı. Nasıl bir öğretmen çocuk okluğunu akşam fark edebilir. Bu işin yazısız prosedürü vardır. Çocuklar gelir 1. ders saatinin sonuna kadar gelmeyen öğrencinin velisi muhakkak aranır. Bu çocuk servisle geliyorsa sabah ilk saat hemen servis görevlisine sorulur, sorulmalıdır. YAZISIZDIR AMA KURALDIR BU BİZLERDE....
Servis görevlisi savcılıkta serbest bırakılmış, servis şoförü ise tutuklanmış... Peki ya o yitip giden minicik beden .. O ne olacak ? Bunun hesabını kim verecek? Ailesi bu acıya nasıl katlanacak..?
Aramızda bu işi yapanlar vardır yada küçük olup bu işe hazırlananlar vardır. Arkadaşlar lütfen bu konuda dikkatli olun gerçekten 10 gözü 10 kulağı olabilecek bir insan değilseniz bunu yapmayın. Bende bir ana sınıfı öğretmeniyim ve İzmir'deyim üstelik. Haberi duyduğumdan beri nabzım yükseeldi tansiyonum düştü. Lütfen bizlere emanet edilen küçücük bedenlere sahip çıkalım....
Benimde dünden beri hep aklımda. Bugün işyerinde de konuştuk.cok acı , Allah kimseye yaşatmasın
Haberi aynen bizim kreş müdürüne whatsuptan gönderdim, dikkat etsinler ne bileyim Allah korusun, benim oğlan da 4 yaşında, servisle gidiyor kreşe, Allah esirgesin
Okulun kapatıldığını biliyorum ben,bu cinayet sonrası dilerim bu insanlar asla açamazlar. Zaten böyle bir kara leke ile bedava baksalar kimse emanet etmez çocuğunu.
Ben çok özel kurumda çalıştım hepsinin derdi para olduğu için olan öğrenciyi okul açık kalırsa kaybetmemek için o paylaşım yapılmıştır.........
Kabul edelim öğretmenin de hatası büyük bende bir öğretmenim ve her çocuğumu gelip gelmediğini servisle geliyorsa hostesine ailesiyle geliyorsa haber verdiyse 1. saatin sonunda ailesiyle iletişime geçiyorum. Öğretmende büyük ihmalkar..
Ne yazık ki havasızlıktan ölmüş çocuk...
Evet o haberi de anımsıyorum yurt dışında olmuştu yanlış hatırlamıyorsam anne baya bir kınandı ve tutuklandı...
Çok zor bir durumm...
ÇOK ÇOK ÇOK kötü bir durum Salı günü İzmir'de gerçekten çok nemli ve sıcak bir hava vardı
Eğitimcilerimize yol verilmediği gibi denetimler de düzenli aralıklarla yapılmıyor maalesef. Anlattığınız gibi o kadar çok kurum biliyorum ki burdaki herkes yan yana geçse onların parmakları kadar çok. Bir avuç kum tanesi kadar çok.....
Eğer servisle gidiyorsa mutlaka servis kaydına dair belgeleri görmek istediğinizi belirtin kurumunuza..
Servis camlarının genel mantığı çocuk ailesinden servis sırasında ayrılırken eğlenceli bir yere gittiğini anlasın diye yapıyorlar. Sen bu kadar ihmalkar olduktan sonra eğlendirsen ne olur ???? Aslında bakılmalıdır çanta falan değil ben tüm çocukları indirdim diye biile düşünse kişi yinede bakmalıdır son bir tur bütün koltukları tek tek gezerek ama kafa uzatarak değill..
Denetimler bu kadar maalesef....
İzmir Çiğli'de özel bir anaokulunda yaşanan ihmalkaârlıktan hepinizin haberi vardır. Ben bir anasınıfı öğretmeniyim ve derdim bu işi bilmeyenlerle bu işi gönülden yapmayan arkadaşlarımla ilgili. Haberi sabah 11 civarında bir öğretmen arkadaşımla seminer programını konuşurken öğrendim ve hemen internetten araştırma yaptım.
Okulun sahibi aynı zamanda servis şoförlüğü yapıyor ve servis aracı kesinlikle hiç bir resmi kurumda kayıtlı değil çünkü bu konuda denetimlerin sıklığı yok. Servis görevlisi HANIM kesinlikle servisten inerken kontrol sağlamıyor ve servis şoförü de aynı şekilde. Sınıfın öğretmeni çocuklar ona teslim edildiği halde okulda doğum günü ve hazırlıkları olduğu bahanesiyle akşam saat 16.00 sularında öğrencinin yokluğunu fark ediyor.
Bakın arkadaşlar bizler ana sınıfı öğretmenlerine emanet edilen canlar varsa eğer ki bizim 10 gözümüz 10 kulağımmız olmalı. Nasıl bir öğretmen çocuk okluğunu akşam fark edebilir. Bu işin yazısız prosedürü vardır. Çocuklar gelir 1. ders saatinin sonuna kadar gelmeyen öğrencinin velisi muhakkak aranır. Bu çocuk servisle geliyorsa sabah ilk saat hemen servis görevlisine sorulur, sorulmalıdır. YAZISIZDIR AMA KURALDIR BU BİZLERDE....
Servis görevlisi savcılıkta serbest bırakılmış, servis şoförü ise tutuklanmış... Peki ya o yitip giden minicik beden .. O ne olacak ? Bunun hesabını kim verecek? Ailesi bu acıya nasıl katlanacak..?
Aramızda bu işi yapanlar vardır yada küçük olup bu işe hazırlananlar vardır. Arkadaşlar lütfen bu konuda dikkatli olun gerçekten 10 gözü 10 kulağı olabilecek bir insan değilseniz bunu yapmayın. Bende bir ana sınıfı öğretmeniyim ve İzmir'deyim üstelik. Haberi duyduğumdan beri nabzım yükseeldi tansiyonum düştü. Lütfen bizlere emanet edilen küçücük bedenlere sahip çıkalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?