Evet arkadaşlar benim bir derdim var-İzmir Çiğli

velilerden biri konuştu 2 sınıfa bir öğretmen bakıyormuş. belki o da stajyerdir.
okulun sahibi ahçı olunca öğretmen diye çalıştırdıkları öğretmen olmayabilir yani..

velilerden biri konuştu 2 sınıfa bir öğretmen bakıyormuş. belki o da stajyerdir.
okulun sahibi ahçı olunca öğretmen diye çalıştırdıkları öğretmen olmayabilir yani..

Doğru o da olabilir ama yazın bu dönemin de kayıtlar olduğu için onu yapmaları biraz zor adım kadar eminim kurum sahibine neden siz aşçısınız dedikleri zaman şöyle bir konuşma yapıyordur:

"Elimin lezzetinin güzel olduğunu söylerler. Ve ben bu minik yavrularıma tek tek yapıp yemek yediriyorum ki yemeğin içine koyduğum yağın miktarını dahi bileyim onları sağlıkları için bla bla bla....."

Veliler ilk anda böyle şeylere o kadar kanıyorlar aslında amaç daha fazla kâr etmektir....

NOT: KANMAK KELİMESİ YANLIŞ ANLAŞILMASIN GERÇEKTEN EN BAŞTA BU TARZ ŞEYLER VELİLERİN HOŞUNA GİDİYOR BENZER ŞEYLER YAŞADIĞIM İÇİN BİLİYORUM. AMA BİR ÖĞRETMENSENİZ İŞİN İÇ YÜZÜNÜ BİLİYORSUNUZ DEMEKTİR..

yani artık bıkkınlık derecesindeyim. kendimizi de evlatlarımızı da nasıl koruyacağız bilemiyorum!
birgün sapığı çıkıyor, birgün şiddet eğilimlisi, birgün sorumsuzu, birgün işini kötüye kullananı!
ya hangisinden koruyacağız? hepsinden mi??
ya farkında olmadıklarımız? içim parça parça!
Allah' a emanetleri o masumlarımızın. çok üzgünüm çok

Benim kardeşim daha yeni liseyi bitirdi çocuk gelişim okuduğu için bu sene devlet anaokulunda staj gördü her staj günü söylediği çocukları başımıza bırakıp gidiyolar okul mutfağında gır gır şamata yapıyolar zor başediyoruz çocuklarla tek bir öğretmen yapmıyomuş bunu zaten üç sınıf vardı okulda diğer öğretmen onların sınıfına denk geldiğinde sürekli tekrarlanıyodu bu olay kardeşimi sürekli uyarıyodum aman kızım dikkatli olun çocuklardan birine bişey olur diye hatta çocuklar kardeşimi çok seviyolardı bi gün bi kaç öğrenci kardeşime sarılmışlar öğretmen bunu görünce çocukları azarlamış bidaha buna sarılmicaksınız bunu sevmiceksiniz diye insanlar güvenip sabahtan akşama kadar bu insanlara emanet ediyo çocuklarını onlarsa daha lisede bu işin eğitimini alan başka bi çocuğa okadar öğrenciyi bırakıp bütün gün keyif çatma derdinde kaç kere kendi okuluna şikayet et arkadaşlarınla birlikte dedim edersem stajımı yakar dedi düşük not verir dersten bırakır dedi şikayet etmedi kardeşim şuan okulda çalışabilme ımkanı varken başka bi alanda işe girdi okadar bıktırmışlar

Benim de küçük bir kızım var İzmir de yaşıyoruz. Bu haberi duyduğum andan beri sinir krizleri geçiriyorum. Çocuğunu sabah yolla akşam ölüm haberi gelsin
Allahım kimsenin başına vermesin cinnet gecirilir

Çocuğum olursa ileride kimseye emanet etmeyeceğim.Bu nedir ya! Yazık ya valla yazık! Yasadışı iş yapmaları tabii ki suç ama burada önemli olan vicdanın olmaması.Yoksa yemişim diplomasını,lisansını!Önce insan olacaksın! Çok mu zordu servisten inerken şöyle bir içeri bakmak.Yoksa bunun için de eğitim almak mı lazım.(!)

Benimde dünden beri hep aklımda. Bugün işyerinde de konuştuk.cok acı , Allah kimseye yaşatmasın
Haberi aynen bizim kreş müdürüne whatsuptan gönderdim, dikkat etsinler ne bileyim Allah korusun, benim oğlan da 4 yaşında, servisle gidiyor kreşe, Allah esirgesin

bana da dert oldu siyaset bölümüne konusunuda açtım, herşey baştan aşağı zaten yalnış ve ihmal, babası çıktı konuştu sabah, servisin kaçak servis olduğunu bile bilmiyor, nerden bilebilir ki zaten, paradan kaçmadık gezdik gördük en iyi kreşe diye yazdırdık diyor

Son düzenleme:
Yavrum benim sabah 7 akşam 4 arası.bu kadar saat ne yaptı içerde o minicik haliyle.
Bir de olayı örtbas etmeye çalışmışlar.Orda sorumlu olan herkes yargılanmalı,bi şoför değil.Servis sorumlusu görevini yapmamış,şoför yapmamış,öğretmen desen akşam dörtte uyanıyo.Yoklama yok,çocuğun olmadığını farketme yok.
Servis sorumlularının hepsi böyle mi bilmiyorum ama görevini,oturduğu yerden çocuklara direktif vererek yapanları gördüm.Kendi yapacağı şeylerde bile!

Haberi okuduğumdan beri kendime gelemiyorum. Düşünmeyim diyorum yapamıyorum. Benim kızım 3 yaşında kreşe gidiyor. Biz kendi arabamızla götürüyoruz ama bin bir türlü şey geliyor aklıma. İnsan servise binenleri inenleri saymaz mı. Büyük kızımın ortaokul servisinde bile sayım yapılıyor.Allah o anneye babaya sabır versin.

Kreşinizin servis belgelerini sorgulamanızı tavsiye ederim...

Sabah fox ta izledim aklıma geldikçe istemsiz Ağlıyorum akıveriyor yaşlar, Allah annesine babasına sabır versin , emniyet kemeri bağlıymış 3 yaşında yavrum resmen işkence çektirmişler , şoför kadar görevli kadında sorumlu , arabada çocuk kaldı mı diye kontrol edilmez mi ya , resmen kasten adam öldürmek bu

O değil de aklıma geçen yaz olan bir olay geldi.
Kadın çocuğunu kreşe bırakmak için arabanın arka koltuğuna oturtuyor. Çocuk da uyuyor.
Sonra kadın çocuğu unutup üniversitedeki işine gidiyor. Aradan birkaç saat geçiyor kreşten arıyorlar çocuk nerde
kreşe gelmedi diye.
Kadın hemen anlıyor arabaya koşuyor ama ne fayda. Çocuğu o sıcakta arabada unuttuğu için melek olmuş çoktan.
Çok içim acımıştı bu olaya.

5 yaşında kızım var kreşe gitti geçen bu sene.
Böyle olaylar oldukça kimseye güvenemez olduk.
Yemeğini yedi mi terledi mi diye düşünürken şimdi başka şeyler düşünücez
Hep aklımız çocuklarımızda
İşini gerçekten yapabilen öğretmen olsa keşke
İnsan nasıl fark etmez
Ne sorumsuzluk!
Çocuk bu ya
Allah ailesine sabır versin
Gerçekten zor

Okulun kapatıldığını biliyorum ben,bu cinayet sonrası dilerim bu insanlar asla açamazlar. Zaten böyle bir kara leke ile bedava baksalar kimse emanet etmez çocuğunu.
Yastayız nedir ayrıca,sanki kazara olmuş birşeymiş yada onlardan bağımsız bir olaymış gibi. Madem birşey yazacaksınız. Durumu açıklayan bir iki satır yazsalarmış,orada eğitim gören diğer ailelere karşı sorumlulukları var yani. Hoş kimsenin artık çocuğunu göndereceğini sanmıyorum ama.

dunyanin heryerinde serviste unutulan cocuk haberleri var. yani isi bu cocuklari tasimak olan biri nasil boyle tedbirsiz davraniyor bilmiyorum.bu haberden cok once oglumu servisle gondermemeye karar vermistim. Simdi kesin uygularim.
Allah ailesine sabirlar versin. Insallah cok aci cekmemistir yavrucak

İnsanlik ölmüş.Bunun affi yok asla
Unutulacak birsey degil esya degil can bu...asla unutamazlar.
Islerini yaparken havaya bakiyorlarmis demek ki.

Bir de ört pas etmeye calismalari insanlik disi...
Ailesine sabirlar dilerim...

Dün haberi gördüğümde küçük çaplı bir ağlama krizi geldi.

Insan nasıl unutur. Can bu kanlı canlı bi beden. Eşya değil evlat o insan o...

Ben mi fazla duygusalim bilmiyorum ama kendimi koydum o anne babanın yerine şuan bi evladım yok ama ilerde kime güveneceğimi şaşırmış durumdayım.

Öğretmene servisviye komşuma kime güveneceğimi bilmiyorum...

Artık sokakta çocuklarimızi oynatmaya oarka götürmeye okula bile yollamaya korkar olduk.

Bilemiyorum ama gerçekten çok amaa çok üzülüyorum. Allah anasına babasına savır versin. Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…