- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
Valla ogrenciyi aramak ogretmenin gorevi olmayabir ama siniftaki yoklugunu bilnek ogretmenin gorevi.. bunu idareye bildirmesi gerekir..ogretmen bildirmediyse idare nasil bilsin? Sonraki yapilan oyunlar ise icler acisi, tum okul kapatilmaliYani salak değilse, sınıf mevcudu da normalse Hertürlü farketmiştir sınıfta kim var kim yok, zaten 1 çocuğun varlığını yoklama ile tespit ediyorsa yazık günah o çocuklara. Buarada tabiki yoklama vaktinde alınıp idareye gönderilmeli ama aramalar idare tarafından yapılmalı, gün içinde kalkıp her gelmeyen öğrenciyi aramak öğretmenin görevi değil benim söylemeye çalıştığım bu.
Çocuğu servisten indirmeyi unutmuşlar,sabah saatlerinden saat 4e kadar kapalı serviste kalmış ve can vermiş. O saate kadar yokluğunu farketmeyip buna sebep oldukları yetmiyormus gibi aileye de okulda bayıldı demişler. Kameraları sökmüşler anlaşılmasin diye. Öğretmenleri tehdit etmişler gerçegi anlatmasınlar diye. Biri vicdana gelmişte anlatmış doğrusunu olayın.
üBende okul öncesi ogretmeniyim .. öğrencilerimi bahçeye cikarttigimda bile sürekli gözümle sayıyorum .. işimiz çok zor ihmalkarliga yer olmamalı ..
Ben 1.siniftayken servis soforumuz inen cocugun servisin onunde oldugunu gormeyip, ezmisti. Ustelik arabada soforun esi yardimci vasfiyla gorev aliyordu, sadece otururdu bisey yapmazdi. Hemen acile gittik ne yazikki cocuk vefat etti. Sonra Ne mi oldu? Adam 9-10 sene iceride yatti ve su an ayni okulda yeniden! Esiyle beraber servis soforlugu yapiyor. Bana gore bu insanlar isinden men edilmeliydi. Maalesef ulkemizde bazi seyler cok yetersiz
Benimde dünden beri hep aklımda. Bugün işyerinde de konuştuk.cok acı , Allah kimseye yaşatmasın
Haberi aynen bizim kreş müdürüne whatsuptan gönderdim, dikkat etsinler ne bileyim Allah korusun, benim oğlan da 4 yaşında, servisle gidiyor kreşe, Allah esirgesin
ü
heh kast ettiğim tam olarak bu ya gerçekten bırak bahçeyi bazen sınıfta gözümden kayboluyor masanın altına oyuncak gitti diye onu almaya giriyor o an bile korkuyorum halbuki kapı kapalı çıkaacağı bir yer yok ama endişleniyor nihayetinde minicik bedenler emanet sana
Valla ogrenciyi aramak ogretmenin gorevi olmayabir ama siniftaki yoklugunu bilnek ogretmenin gorevi.. bunu idareye bildirmesi gerekir..ogretmen bildirmediyse idare nasil bilsin? Sonraki yapilan oyunlar ise icler acisi, tum okul kapatilmali
Bu postunu hatirlatayim tatlim.. ogretmen degilmis en suclu servis gozetmenininmis suc .. ben ogretmeni suclu buluyorum.. olay kimin aradigi degil ailesini.. cocugun yoklugunu farketmesi gereken ilk insan ogretmenidir.. bu postuna tepki gosterdim ben ki hakli olarak..Hocam ders aranız oluyor mu ki velinin servisin peşinde koşturasınız? Burda çok ciddi bir ihmal var ama gizleme çalışmalarını saymazsak tamamen servis gözetmeninin ihmali. Bence ders saatlerinde idarenin yapması gereken Veli iletişim işleriyle uğraşmak daha büyük bir sıkıntı. Kurumunuzda bunun 'yazısız' kural olma sebebi gerçek işinizi aksatan bir angarya olması bana göre
Suçu ne olursa olsun sabıkası olan bir insanın asla ve asla toplu taşıma yapmasına izin verilmemeli. Taksi de dahil. Adamı kadına tacizden ceza veriyorlar. Adam çıkıyor otobüs şoförlügü yapıyor. Üstüne ankaranin göbeğinde kadına tecavüz ediyor. Bu ne ya.
Bu postunu hatirlatayim tatlim.. ogretmen degilmis en suclu servis gozetmenininmis suc .. ben ogretmeni suclu buluyorum.. olay kimin aradigi degil ailesini.. cocugun yoklugunu farketmesi gereken ilk insan ogretmenidir.. bu postuna tepki gosterdim ben ki hakli olarak..
Buarada bu kk dada moda oldu gebe olmayanlar gebelere duygusalliktan dem viruyolar? Yahu gelmisim 30 haftaya duygusallikmi kalir bu haftada? Anlasilan hamilelik hakkinda cokta bi fikriniz yok sirf bana kisisel saldiri yapmak icin ugrasma olur mu :)
O gormemis olabilir o kadar cocuk bi tanesi gozden kacmis demekki( kaldiki bu da cok normal degil) ama ne dersen de ogretmen ilk kisidir burda cocugun gelip gelmedigini kontrol etmesi gereken! Neden ogretmeni aklamaya calisiyosunki?Yani, tek görevi çocukları servis kapısından alıp koltuğa oturtmak, koltuktan alıp servisten indirmek olan bir insan, koltukta kemeri bağlı oturan çocuğu unutmuşsa en büyük suç onundur tabiki. Gelmeyen çocuğu merak edip veliyi aramamakla, yoklamayı geç almakla kıyaslanabilecek birşey değil ki bu.
Siz yine en büyük suçun öğretmende olduğunu düşünebilirsiniz, aynı fikirde olmamak haklı veya haksız tepki göstermeyi gerektirecek ya da kişisel saldırı yapmayı gerektirecek bir durum değil benim için. Hamilelik hakkında gerçekten pek bir fikrim yok ama fevriliğinizin sebebini hamilelik hormonlarına bağlamaya çabalamam kişisel açıklarınızı kollamaya çalışmamdan değil iyi niyetimden kaynaklanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?