- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
Ben doğudayım, İzmir gibi Büyükşehir de böyle oluyorsa burada neler olur, Allah korusun.İzmir'de MEB şimdi bütün anaokullarına denetim düzenler.
Ogretmeni aklamak degil de, o gormemis olabilir diye bir aciklama olmamali. Gormediyse de elinde listesi olmasi oradan yoklama yapmasi lazim.O gormemis olabilir o kadar cocuk bi tanesi gozden kacmis demekki( kaldiki bu da cok normal degil) ama ne dersen de ogretmen ilk kisidir burda cocugun gelip gelmedigini kontrol etmesi gereken! Neden ogretmeni aklamaya calisiyosunki?
Fevri oldugumu nerden cikariyosun? Oyle olsa senin gibi kisisel olarak saldirida bulunurdum - ki gayet ontopic ilerliyorum postlarimda (;
Ogretmeni aklamak degil de, o gormemis olabilir diye bir aciklama olmamali. Gormediyse de elinde listesi olmasi oradan yoklama yapmasi lazim.
Burada birinci sorumluluk gorevlide.
Ikinci ise cocugun sinifa gelmedigini bildirmeyen ogretmende. Ogretmen annesinin gondermedigini bile dusunebilir neticede o teslim aldiktan sonra kaybolsa soylediginde haklisin ama burada en buyuk cezayi almasi gereken kisi servis gorevlisi ve 18 yasinda birini ise alan kisi. Kanunda 20 yas siniri varken. Ogretmen de tabii suclu. Bir de delilleri karartan yonetim var ki. Kimi tutsan elinde kaliyor.
Ohff ya yazdiklarin icimi dagladi nasil bi acidir bu..az önce tv'de ailesi vardı,annesine sakinleştirici vermişler,kadıncağız gülerek anlatıyor sabah uyuyordu öpmedim uyanmasın diye;akşam gelince öperim dedim ,öpemedim diyor...dün gece 12 de çocuğumuzun yanına gittik diyor,resmen şokta,rabbim sabır versin...bi tane daha çocuğu geçmişte yine unutmuşlar serviste o şanslıymış ki hemen çıkarmışlar,çocuğu olan herkese Allah sabır versin bu şartlar altında kime güvenicez ki
evet kapatılmış ama gitti giden,hep böyle oluyor bi can gitmeden önlem alınmıyorsimdiki okudugum haberde kres kapanmis ve cocugun resmi kaydida yokmus kreste.
Ohff ya yazdiklarin icimi dagladi nasil bi acidir bu..
bu bir ders olsa keske uc bes yil sonra aynilari yasanmasin kendimi sogukkanli tutmaya aklima getirmemeye calisiyorum inan insan hasta olur uzuntuden.evet kapatılmış ama gitti giden,hep böyle oluyor bi can gitmeden önlem alınmıyor
Aynen 3 yasindaki cocuklarin elinde boncuk ne yaa? Butun kres kapatilmalisabah izlediğimden beri kendime gelemiyorum durup durup pat diye aklıma geliyor,sayfalarına baktım facete,normalde dikatini çekmeyen ayrıntılar gözüne batıyor insanın artık;mesela bi etkinlik koymuşlar "suda boncuk bulma" 3 yaşında bebekler suyun içinde boncuk buluyorlar ya ağzına atıverse orada 20den fazla çocuk var etrafta farketmeden atıverse ağzına;sonra tiyatroya götürmüşler çocukları,resimde servisten 40 45 çocuk iniyor dikkatli bi veli sormuş helal öyle insanlara"bu çocukların hepsi mi bu servile gitti yoksa " diyor pişkince "yook olur mu iki taneydi serviss "diyorlar ,banane dememek lazım böyle rahatsız edici şeyler oldu mu dile getirmek lazım korkmadan,belki o servis konusunda o adam biraz daha üstelese cidden daha doğru düzgün servis kullanılacaktı ve bunlar olmayacaktı
Aynen 3 yasindaki cocuklarin elinde boncuk ne yaa? Butun kres kapatilmali
Bana kresin adini buradan ya da ozelden yazar misinz ben de merak ettimsabah izlediğimden beri kendime gelemiyorum durup durup pat diye aklıma geliyor,sayfalarına baktım facete,normalde dikatini çekmeyen ayrıntılar gözüne batıyor insanın artık;mesela bi etkinlik koymuşlar "suda boncuk bulma" 3 yaşında bebekler suyun içinde boncuk buluyorlar ya ağzına atıverse orada 20den fazla çocuk var etrafta farketmeden atıverse ağzına;sonra tiyatroya götürmüşler çocukları,resimde servisten 40 45 çocuk iniyor dikkatli bi veli sormuş helal öyle insanlara"bu çocukların hepsi mi bu servile gitti yoksa " diyor pişkince "yook olur mu iki taneydi serviss "diyorlar ,banane dememek lazım böyle rahatsız edici şeyler oldu mu dile getirmek lazım korkmadan,belki o servis konusunda o adam biraz daha üstelese cidden daha doğru düzgün servis kullanılacaktı ve bunlar olmayacaktı
ailelere de cok is dusuyor cocugun resmi kaydi yokmus aile niye tepki gostermedi niye goz yumdu servis nasil servis diye niye sorgulanmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?