Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cevapların için teşekkürler Körli abibuyrunnnnnnnnn

ablanız ya da kızkardeşiniz var mı, ya da aile ya da sülalenizde ki kadınlar kk ya üye mi, üyeyse kimler diyeceğimde o kadarını söylemezsinkaydirigubbakcemile3

2 gündür sanırım sorularım bitti ya ben bi sigara yakayım bu arada da düşüneyim bakalım ne sorabilirim ?
sormamızı istediğiniz bir soru yok değil mi

"Babam ve Oğlum"
Çok düşünmeme sebep olmuştu bu filim. Seyrettikten sonra bile düşünmğüştüm genelde unuturum. NEdeni ne bilmiyorum. Sonra defalarca seyrettim.
o film beni de çok etkilemişti :sinifsinif:
filmin bazı yerlerinde kendi hayatımdan kesitler görmüştüm belkide ondan etkilendim bu kadar:gitme:

Hayır kızmıyorum...Neden kızayım.
Hamama giren terler.

kaydirigubbakcemile5

diğer sahip olduğunuz siteler neler?
sunucularınız hangi firmada
tr de çalıştığınız bi yer var mı, neresi
reklam yapmıyorsunuz sanırım, nasıl bu noktaya geldi site reklamsız?
en iyi ingilizce bilen kim? sen mi kazen mi
merak ettim valla
bilmiyorumkismile

hiç ihanete uğradınız mı veyada ihanet etiniz mi ?

Romantik bir erkek misinizdir? Evetse , romantizmi yaşamak ve yaşatmak için neler yaparsınız ?

rutin takıldığın bi forum var mı, iş ile ilgili ya da genel bi forum, neresi, ay çok meraklı gördüm kendimisempatiksalakcinni

işte başarılı olmanın ya da bi şirketi iyi idare etmenin formülü ne, sanırım kararları kazen veriyor, başka ortağınız var mı, yüzde kaç kaç ortaksınız, :maliyeci simili:sempatiksalakcinni

bir sebebi var mı peki

Sanayi devriminden önce olup tarihe tanıklık etmek daha heyecan verici olurdu diye düşünüyorum.

Büyük buluşlara bir bakın. Tarihe yön veren. En yararlı buluş dediklerimize.
Tekerlekten, elektiriğe, ateşden, telefona 20.yy da buluş patlaması oldu takip etmek bile zor ama temel olanlar hep daha önce.

ablanız ya da kızkardeşiniz var mı, ya da aile ya da sülalenizde ki kadınlar kk ya üye mi, üyeyse kimler diyeceğimde o kadarını söylemezsinkaydirigubbakcemile3

Yok 3 erkek kardeşiz diye yazmıştım.
Evet teyzem ve kuzenlerim var üye olan.

2 gündür sanırım sorularım bitti ya ben bi sigara yakayım bu arada da düşüneyim bakalım ne sorabilirim ?
sormamızı istediğiniz bir soru yok değil mi

:) İstediğinizi sorabilirsiniz.

yayınlarını takip ettiğin bi yayınevi var mı, en sevdiğin karikatürist?

Yok 3 erkek kardeşiz diye yazmıştım.
Evet teyzem ve kuzenlerim var üye olan.

pardon atlamışım, diğer kardeşte kk için çalışıyor mu, yoksa bu Editör nickli mod o mu

Son düzenleme:
Kskanç mısınızdır ? Eşinizin giyim kuşamına karışır mısınız ?

kk kupası çok güzel yaa onun gibi başka ürünlerde yapmayı düşünüyor musunuz ?

klasik erkek çocuğu gibi mi yetiştirildin
çocukken abinden dayak yedin mi
benim curly olmamada etkili oldu hayatımda bu hayatımda fark yarattı dediğin bişey, olay, kişi var mı?
istikrarlı ve sabırlı bi insana benziyosun bu neden böyle sadece karakter mi, yoksa kendini zorluyo musun?

bu topik kapansada kurulsam içim bayıldı sizden de sorularınızdan da diyo musun?
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:

Elimizde sanırım 200 küsür domain var. Şu ada aktif oalrak çalışan tek site KK.
Diğerlreine zaman ayıramadığımız için pasif hale getirdik.
Sunucularıımz 1 ay önceye kadar amerikada iken 1 aydır istanbulda Sadecehosting tarafından barındırılıyor.

Reklam yapmıyoruz demek doğru olmaz. Google aramalarında çıkmak bizim için bir nevi reklam.
Üyeler arkdaşlarına öneriyor.
Siteden giden kullanıcılar gittikleri sitede hala site hakkında konuşuyor onlarda reklam yapıyorlar.

Biz inglizce bilmiyoruz ki kazen ispanyolca biliyor ben italyanca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…