Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden sadecehostingi seçtiniz?

ofisiniz nerde
mobilyalarınız değiştirmeyi düşünüyor musunuz aklinialirimsmile

işte başarılı olmanın ya da bi şirketi iyi idare etmenin formülü ne, sanırım kararları kazen veriyor, başka ortağınız var mı, yüzde kaç kaç ortaksınız, :maliyeci simili:sempatiksalakcinni

Ticarete satarken değil alırken kazanıldığını düşünürüm. Onun için maliyetlre önem veririm.
Başka ortağımız yok. Başak ortaklıklarıımz var ama. Alanlarıımz farklı herkes kendi konusunda kararlarda daha etkili oluyor.
Demiştim yoğurtdu yoğurcu satıyor tereyi tereci

Şİmdi bir toplantıa girmemiz gerekiyor.
Siz sorun ggelince tek tek cevaplarım sorularınızı.

Son paragrafınızı anlayamdım. Açar mısınız ?

Sizinle ilgili bir durum söz konusu degil :)
B & M kardesimiz bu bölümü
modere etmeden evvel
mavi kardesimiz de bir bölüm acmisti
orada da soru cevap usulü ile katilimlar
olmustu o bölümü kast etmistim ...

O bölüm maalesef kapanmisti
daha sonrada forumdan üyeligini iptal
edenler oldu ...(cesitli nedenlerden dolayi)...

Sizinle ilgili soru cevap bölümü iyi gidiyor
tartisma yok :)

Ben çok yeniyim ama anket için aday seçerken sizi seçmiştim soru sormadım daha cevapları okurken ilk bilgisayarınızın 1985 de olduğunu söylemişsiniz benim doğum tarihimden bile önce.. bende yaşınızı merak ettim :kedi:

seo, ya da banner tarzı işleri kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa yaptırıyor musunuz?
şu kk nın geçmesi gereken yeni sisteme neden geçilemedi update tarzı bişey di sanırım
kk nın halen bu işleme ihtiyacı var mı, üyelerin sabırsızlığı yüzünden mi teknik yetersizlik yüzünden mi geçilemedi
ilerde tekrar denenecek mi

Son düzenleme:
ilk kk açıldığında yaptığınız işi eleştiren böyle iş mi olurmuş ya, burak bu işleri kpss ye falan gir diyen oldu mu ne cevap verdinbilmiyorumkismile
hiç kpss ye girdin mi kaç puan aldın

Son düzenleme:
Merhaba meslektaşım :)
Tüketim konusundaki eleştirilerinize katılıyorum.
Ben ve benim gibi 80lerin çocukları, tüketmeyi öğrendik zaten bunca yıldır.
Elimizde iphone'umuz olsun ama biz sadece phone kısmını kullanalım, 3G'li telefonumuz olsun ama bir G'sini kullansak kafi...
Ne işe yaradığını bilmediğimiz kozmetiklere yemeden içmeden para ayıralım, bulunsun.
En sevdiğimiz meyve avokado, yemek portakallı pekin ördeği olsun.
Yiyecek ekmeğimiz olmasa da olur ama evimizde jakuzimiz, lake mobilyalarımız, shaggy halılarımız olsun.
Tokamız bile marka olsun.
Çanta tutuşumuz bile dergilerde gördüğümüz hatunlara benzesin.
Hal böyle olunca üretim adlı kavram nedir, hatırlamakta zorluk çekiyoruz.
Olmaz ya çok canımız üretmek istedi, talep olmaz zaten, kim uğraşacak şimdi, daha önemli işler var.

Pardon ben soru soracaktım değil mi, yine başladı çenem :)
Bilgisayar denen yüzyılın icadı olmasaydı şu an nerde ne yapıyor olurdunuz, sizce daha güzel mi daha kötü mü hayatınız olurdu ?

* Hayatta sizin için en önemli olabilecek kişi kimdir? (aile-çevre-dostlar)
* Sanırım evlisiniz normal hayatınızda da böyle sakin bi tavrınız mı var?
* Bu sakin tavrınızı bana da öğretseniz ne güzel olur.. :)

ay eltiler anlaşıyomu çok merak ettim şimdi:roflol::roflol:

hayatta içinizi acıtan beyniniz kazınan olay var mı? varsa nedir
birde
işte çok mutluydum dediğiniz gün varmı varsa o da neden

Ben bu soruyu anlamadım. Varoluşu greçekleştrimek ne demek ? Daha detaylı yazarsanız yanlış anlamdan cevap verebilirim.
şöyle düzelteyim o halde;

_bir erkek ve bir insan olarak kendinizi ne kadar gerçekleştridiğinizi düşünüyorsunuz?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…