Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KK 'nın konu içerikleriyle pek ilgilenmiyorsunuz anladığım kadarıyla ama , ilgilendiğiniz kadarıyla size hayat adına, kadınları anlamak adına, insanları anlamak adına kattığı şeyler var mı?

en çok hangi editörün yaptıklarından memnunsunuz :jeyyar:

Çok teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile5
Amin Maalouf'u ben de çok severim...Bazı kitaplarını tekrar tekrar okurum...

Yolculuk yapmayı sever misiniz? Macera olsun diye hakkında hiç bir şey bilmediğiniz bir ülkeye gitmeyi düşünür müsünüz?

Çevre sorunlarına çözüm konusunda her hangi bir girişiminiz var mı ?

istanbulda sevdiginiz semtler nelerdir? buyrunnnnnnnnn
cep telefonunuzun markası nedir?kaydirigubbakcemile2
vakıf üniversiteleri hakkında ne düşünüyorsunuz bir bogaziçi mezunu abımız olarak.bunu bnce en iyi ölçebilcek insanlardansınız.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
.sizce en kaliteli vakıf üniversitesi nedir?:uhm:

en sevdiginiz yemeekk?cokacimcoook
ne cok soru sordum dimi alakasız :1ninca:

Hayatta çok sahip olmak isteyipte olamadığınız birşey var mı, soyut ya da somut?

tüm sayfaları ilgiyle okudum valla =)
gizemli kişiler hep merak uyandırır
merak ettiklerim hep sorulmuş zaten
ben bu işi ek olarak yaptığınızı düşünmüştüm
kk nın bu kdr gelir getirip ev geçindirip üstüne de yardımlar yapabileceği aklıma gelmemişti :bbo:
iyi bi iş çıkarmışsınız başarılarınızın devamını diliyorum

ofisiniz nerde
mobilyalarınız değiştirmeyi düşünüyor musunuz aklinialirimsmile

Kocaelinde ofsimiz.
Mobilyaları değiştirmeyi hayır düşünmüyoruz. Onlara mobilya denir mi bilmiyorum masa ve asndalyeler gurubu. Raf vs. Mobilya diince aklıma salon geliyor benim.

Gene çok anlamadım.
Bişeyler var ama çok açık değil.
BUrada olmayan eski bir üye için yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorm.

Yazmıştım dmeek atlamışsınız. 1974 doğumluyum.

Baner ları reklam verenler google a veya bize gönderiyorlar bizm ile akalı bir durum değil o.
SEO yu kendimiz yapıyoruz evet. Ama üzeirne pek düştüğümüz söylenemez. Ama diğer ticari projelerde SEO ile bizzat ilgileniyoruz..

Geçiş yatığımızda bizim serverları optimize etmemiz gerektiği zamanlarda tasarım hakkındaki sorular, benim şuyum çalışmıyor bu çalışmadı. Renkler neden böyle gbi açılan konular sabırsızlanmalar bizide geriyor ve tekrar denemek üzere ileri bir tarihe erteleniyor. Teknik yetersizlik diye bir şey söz konusu değil. Zira yıllardır yaptığıımz işlemler bunlar.

Yeni yazılmın yapısı şu anda kullanılandan tamamen farklı olmasıi KK daki datanıın çok büyük olması geçiş sırasındaki diğer zorluklar. Yakında bir daha deneriz.

ilk kk açıldığında yaptığınız işi eleştiren böyle iş mi olurmuş ya, burak bu işleri kpss ye falan gir diyen oldu mu ne cevap verdinbilmiyorumkismile
hiç kpss ye girdin mi kaç puan aldın

:)

KK daha 1 yıl öncesine kadar kazen ve benim için hobi olarak devam ettirilen bir site idi.
Şu anda yarı hobi yarı profosyonel diyebiliriz. Şu durumdada kimse öyle demez sanırım. ZAten çevremde bana öyle bir öneride bulunacak kişi yok.
KPSS ye girmedim ne sorarlar bilmem Girene allah kolaylık versin.

Ben kamuya borcumu ödedim.

Yıllar önce Commodore 64 sahibi olmadan sadece 1 yıl önce bilgisayar ı filimlerde falan duyuyordum ve gece yattığımda hep düşünürdüm acaba hayatımda bilgisayar görecekmiyim diye.

Ne alaka bilmiyorum ama çok sık bunu düşündüğümü hatırlıyorum. Çok değil 1 yıl geçmeden bilgisyar çağının asıl başlangıcı olan Commodre 64 ler evlere girmeye başladı. Bugün kü açıdan baktığıızda bilgisayr denir mi bilmiyorum. Ama bilgisayarım olmadan bile bilgisayarı görüp görmeyeceğimi düşünürdüm.

Arta kalan zamanlarda uyurken bile otobüs kullanırdım Uçak kullandığım da olurdu hayallerimde .
Ne olurdum ne bileyim ben...

hayatımda aynı olurdu aynı ben meslek farklı ne fark eder.

Eşiniz muzdarip mi bu konudan peki? -tatlicadiarzu-

BU konudan derken bu açılan konudan mı romantik olmadığımdan mı?

Sormam lazım sorup cevap veririm.

Sordum
Şöyle gelişti konuşma
Ben - bu durumdan rahatsız mısın?
O -yooo aşkım niye rahatsız olayım hatta çok memnunum
Ben - neden çok memnunsun
Ben - Kesin yanlış anladın
O - @@@@@@@ (bana sesleniyor)
O - Sen benle dalga mı geçiyorsun?
Ben - romantik olamamamdan cok mu memnunsun
O - hangi kadın sevgilisinin romantik olmayışından memnun olur yaaa
Ben - eee niye cok menunum dedin
O - Aşkım bende seni çok seviyorum

:S böyle işte

Şu meşhur Commodore 64'lere yetişemedik ya, yanarım yanarım da ona yanarım
Böyle anlatıldığında fransız kalıyoruz.
O zaman kuvvetle muhtemel otobüs şoförü veya pilot Curly olurdunuz demek kaydirigubbakcemile3
Yolcuları banlardınız artık :roflol:

1- Aile
2- KOnu başlığıda sessiz ama ben sessiz biri değilim bunu belirtmiştim. Sakin miyim ? Sakin de değilimdir ama soğuk kanlıyımdır.
3- allam beni böyle yaratmış nasıl öğreteyim.

hayatta içinizi acıtan beyniniz kazınan olay var mı? varsa nedir
birde
işte çok mutluydum dediğiniz gün varmı varsa o da neden

Şehit haberleri hep içimi acıtır.
Yaa bunlar co kgenel sorular Öyle aklıdma öok özel bir gün yok.
Mutlu olduğum gün çok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…