Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kazen sonunda alacak o yatı habire kart alın diyordu herkese alsında sizde gezin ne güzel hatta bizlerede kiralarmı acaba yatını ...

Kİralamaz sanmam. Bi tur isteyin verir ama... kazen yat aldı haberiniz yok mu

Kayra ebediyete doğru yol aldı gitti tamda yerinde tezgah açmış yani sempatiksalakcinni

Kİralamaz sanmam. Bi tur isteyin verir ama... kazen yat aldı haberiniz yok mu

Tamam isteyelim o zaman ...
Gerçekten mi haberim yoktu hep takılıyordu çünkü kart alın kendime yat alacağım diyordu güle güle kullansın çok sevindim ...

Gerçekten mi haberim yoktu hep takılıyordu çünkü kart alın kendime yat alacağım diyordu güle güle kullansın çok sevindim ...

Allah razı olsun.
Darısı başınıza.
Çek Yat aldı yanlış anlaşılmasın

güle güle, hatta kahkalarla kullanacağından eminimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama curly, yat aldı derken ciddimiydi bundan emin değilim

Allah razı olsun.
Darısı başınıza.
Çek Yat aldı yanlış anlaşılmasın

İnşallah bizde alırızda kk ailesi olarak hep beraber gezeriz .. kaydirigubbakcemile
Çek yat aldı demek :1rolleyes:

güle güle, hatta kahkalarla kullanacağından eminimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama curly, yat aldı derken ciddimiydi bundan emin değilim

Vallah bende emin olamadım ...Şeniz

Sorulmuş muydu daha evvel, tüh! -tatlicadiarzu- Okuduğumu sanıyorum ama...Sadece gezdiğiniz ülkeleri gördümdü sanki, neyse canım!

1- Aile
2- KOnu başlığıda sessiz ama ben sessiz biri değilim bunu belirtmiştim. Sakin miyim ? Sakin de değilimdir ama soğuk kanlıyımdır.
3- allam beni böyle yaratmış nasıl öğreteyim.

1* çok güzel Allah huzurunuzu hiç bozmasın
2* belirttiğinizi görmedim, ama bana hep öyle geliyor
3* ona ne şüphe

saygılar

senin icin huzur ne demek?
ya huzursuzluk?
asla hayir diyemeyecegin birsey?
elinde bir tuval ve renk renk boya olsa yapacağın resmin konusu ne olurdu?
Teşekkürler şimdiden

senin icin huzur ne demek?
ya huzursuzluk?
asla hayir diyemeyecegin birsey?
elinde bir tuval ve renk renk boya olsa yapacağın resmin konusu ne olurdu?
Teşekkürler şimdiden

Huzur dendiğinde aklıma sessizlik geliyor.
Huzursuzluk kargaşa demek benim için.
Sağım solum belli olmaz inat edersem herşeye hayır derim.
EE hayalimi söylemiştim mutluluğun resmini yaparım diye.

ilk önce hoş geldiniz her nekadar ev sahibi olsanızda burada konuk olduğunuz için
soru aklıma gelmedi zaten özel sorular sorulmuş pekte cevap alınamamışya neyse
benim sorum şu
ülkemizde modernleşme ve batılılaşma adına birçok değerimizden vazgeçiyoruz
bazı kavramlar artık çağdışı sayılmaya başlandı
özelliklede internein girdiği evlerde herşey daha çabuk değişiyor
ne yazıkki pekte iyi yönde değişmiyor
siz bu dünyanın içinde olan biri olarak bu yozlaşmaya nasıl bakıyorsunuz
gidişhat ne yöne doğru
sizin gözünüzden bu nasıl görünüyor
teşekkür ediyorum şimdiden

Bisey daha sorcam curly ama sorulmusta olabilirkaydirigubbakcemile3

Sinema ve tiyatro...severmisinbayanssulusmile

Hoş gördük.

Güzel bir soru. Öncelikle teknolojinin her alanda gelişmesi beraberinde yozlaşmayıda getirdiği düşüncenize katılmamak elde değil. BU sadece internet değil, televizyon, cep telefonu, uydu yayınları, gazete dergi vs vs.

Teknoloji geliştikce iletişim imkanları artıkca "Burası artık o kadar uzak olmadıkca" konuşma dilinden yazma diline, hatta yazma alışkanlığına, sosyaleşmeden, politikleşmeye, çeşitli alanlarda değişim yaşanıyor.

Elimde istatistik bir bilgi olmamasına rağmen gözlemlerim de şunu gösteriyor ki yozlaşma veya dejenerasyon gelişmişlik düzeyi artıkca artıyor. BU benim yorumum tabiki. Örneğin Japonya, ABD, Almanya gibi ülkelerdeki genç neslin 2 önceki jenerasyon ile karşılaştırılması yapılsa sanırım bu açıkca gözükecektir.

Belki bu bilinçli bir politika olarak uygulanıyor. Teknoloji, modern bir afyon gibi insanlara verilerek uyuşmalarına sebep olunuyor ve bu sayede insan algılarının, bilimin, teknolojinin bu kadar gelişmiş olduğu günümüzde , bu politika sahipleri istedikleri gibi at koşturuyor olabilirler.

Teknolojini gelişmesi ile bilgi çağı dediğimiz günümüzde anlamsız bir şekilde kitap okuma oranı düşüyorsa, bunu sadece internetin yaygınlaşmasına bağlamamak gerekiyor.
Her ne kadar yukarıda gelişmiş ülkelerdeki yozlaşma ve dejenerasyonun daha büyük boyutlarda olduğunu söylesemde, bunun etkilerinin bu ülkelerden ziyade gelişmekte veya gelişmemiş ülkelerde daha çok gözükmesi benim açımdan bir tezat oluşturmamakta. Zira eğerki teknoloji beyinleri uyuşturan bir afyon ise, (Karl M.'ın meşhur sözünü hatırlayınız) bu afyonu elinde bulunduran ve kullanan, kullanma yetisi olan güçlerde bu yukarıda bahsettiğmiz gelişmiş ülkeler.

Kısaca demek istediğim eğer nasıl kullanacağızı bilirseniz teknolojinin ve sonucunda bilginin en büyük güç olduğu bir gerçektir. Zira televizyon , özel kanallar çıkmadan önce Türkçenin bozulmasına sebep olmuyorsa, özel kanallarla beraber bu bozulma gerçekleşiyorsa bu tekenolojiyi nasıl kullandığımız ile ilgili bir sorun.

Her knuda olduğu gibi gelişmekte olan ülkeler teknoloji geliştirmk yreine teknoloji tüketmek tarafında oldukları müddetce hem ekonomik, hem sosyal yönden çöküş içinde olacaklar fikri bence sabittir.

(konuyu dağıtmadım umarım)

Ben sadece teşekkür etmek için uğradım buraya
burada bir çok insanı bir araya getirip güzel dostluklara vesile
olduğunuz için sayfaları tek tek okudum kendime kızdım sizi yanlış tanıdığım için
bazen kendimi buldum bazende hak verdim yazdıklarınıza düşünce tarzımızın
bu kadar benzerlik göstermesi şaşırttı beni belkide..
Neyse sorum yok meşgul etmiyeyim ama tekrar teşekkür ediyorum size ve emeği geçen herkese

Bisey daha sorcam curly ama sorulmusta olabilirkaydirigubbakcemile3

Sinema ve tiyatro...severmisinbayanssulusmile

İstanbulda yaşlarken ve öğrencilik zamanlarında tiyatroya cok gidedim. Malum istanbulda şehir ve devlet tiyatroları büüyk semtlerde bulunmakata ve öğrenciler için ekonomik tiyatro imkanı sunmakta.

Öğrencilik zamanında sezon oyunlarını kaçırmadan seyrederdim.

Tiyatroya gitmeyeli uzun zaman oldu.
Sinema ise benim için çok çekici değil.
Sinemada oturmak beni çok sıkıyor. Konuşasım geliyor. Yada uykum. Ne bileyim sinema çok cazip değil benim için.

Ben teşekkür ederim yorumunuz için.
Doğum günü kutlamaya sizde mi karşısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…