elti görümce kayın bu kavramlardan anlamam pek.
Bana bacanak diin, kayınço diin, anişte diin anlarım dediklerini zyabancı hele görümce diince örümcek geliyor aklıma o kadar yani...
Şimdi laf cambazlığı değil de nedir sizinkisi efenimm kaydirigubbakcemile3 güldüm akşam akşam çok yaşayın kaydirigubbakcemile3
tabi canım
Eşki okey, Eşli batak, eşli 51 oyanrken çok çok mutlu olurum
valla bilemiyorum, romatik değilmişin, mesela eşin, eşim evlilik yıldönümümüzü unuttu napmalıyım diye konu açmış olabilir meselakaydirigubbakcemile3
Sizin "özel gün", benim "Allahın günü" dediğiniz günleri unutmak ne yazık ki mümkün olmuyor.
Belki tarih olarak unutmak mümkün ama o tarih yaklaştkca size gaipten sesler geliyor hatırlıyorsunuz.
Hee hatırlıyorsunuzda ne oluyor.
Eşiniz sonsuza kadar yanımda olsun dediğiniz insan mı ? Onu 2-3 kelimeyle nasıl anlatırsınız? e bide aşık mısınız ? :asigim:
curly naptın sen, bunu derdim varda yazsan yirler seni valla, sen görümcelere ne demek istiyon diye:roflol::roflol::roflol:
hic gözaltina alindinizmi , evet ise , nezaman nedenboshayallersmile
Bir benim aklıma mı geliyor örümcek.
Anlamadim:uhm: biraz daha acarmisiniz
Kendimin sonsuza kadar bedenimle beraber olacağıın garantisi veremezken bölye bir söz söyleyip ilerde yaylancı durumuna düşmek istemem
Konuyu neden gene bu tarafa çektiniz hem.
Şİmdi 2 kelime ile tarif ederim kendini 3 kelime ile arif edemedin beni neden 2-3 kelime ile tarif ediyorsun der.
Açamayın aramızı. Aşığım seviyorum kapatın bu konuyu
valla tam bir derdim varlıksın ha
BU nedemek ?Anlamadım valla
sayfanin altinda 9 kayitli kullanici okuyor diyo ama baktigimda 5 kullanici adi var. siz harici invisible olanlarda mi var :1ninca:
valla gelinlerin aklına çok geliyor o ayrıkaydirigubbakcemile3
bi de bunun görümce cephesi varguclubacismile
bi de cepheler arasında kalan zavallı damat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?