Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elti görümce kayın bu kavramlardan anlamam pek.
Bana bacanak diin, kayınço diin, anişte diin anlarım dediklerini zyabancı hele görümce diince örümcek geliyor aklıma o kadar yani...

curly naptın sen, bunu derdim varda yazsan yirler seni valla, sen görümcelere ne demek istiyon diye
:roflol::roflol::roflol:

Şimdi laf cambazlığı değil de nedir sizinkisi efenimm kaydirigubbakcemile3 güldüm akşam akşam çok yaşayın kaydirigubbakcemile3

Laf cambazlığı değil noktası virgülene böyle gelişti.

valla bilemiyorum, romatik değilmişin, mesela eşin, eşim evlilik yıldönümümüzü unuttu napmalıyım diye konu açmış olabilir meselakaydirigubbakcemile3

Sizin "özel gün", benim "Allahın günü" dediğiniz günleri unutmak ne yazık ki mümkün olmuyor.
Belki tarih olarak unutmak mümkün ama o tarih yaklaştkca size gaipten sesler geliyor hatırlıyorsunuz.
Hee hatırlıyorsunuzda ne oluyor.

valla tam bir derdim varlıksın ha

tamam tamam kaçtım,sempatiksalakcinni bazıları kaçamak cevap olsada teşekkürler cevaplarına

sayfanin altinda 9 kayitli kullanici okuyor diyo ama baktigimda 5 kullanici adi var. siz harici invisible olanlarda mi var :1ninca:

Eşiniz sonsuza kadar yanımda olsun dediğiniz insan mı ? Onu 2-3 kelimeyle nasıl anlatırsınız? e bide aşık mısınız ? :asigim:

Kendimin sonsuza kadar bedenimle beraber olacağıın garantisi veremezken bölye bir söz söyleyip ilerde yaylancı durumuna düşmek istemem

Konuyu neden gene bu tarafa çektiniz hem.
Şİmdi 2 kelime ile tarif ederim kendini 3 kelime ile arif edemedin beni neden 2-3 kelime ile tarif ediyorsun der.

Açamayın aramızı. Aşığım seviyorum kapatın bu konuyu

curly naptın sen, bunu derdim varda yazsan yirler seni valla, sen görümcelere ne demek istiyon diye
:roflol::roflol::roflol:

Bir benim aklıma mı geliyor örümcek.

Bir benim aklıma mı geliyor örümcek.

valla gelinlerin aklına çok geliyor o ayrıkaydirigubbakcemile3

bi de bunun görümce cephesi varguclubacismile

bi de cepheler arasında kalan zavallı damat var

tamam kızmanıza gerek yok :dilcikar: teşekkürler yine gelirim ..

sayfanin altinda 9 kayitli kullanici okuyor diyo ama baktigimda 5 kullanici adi var. siz harici invisible olanlarda mi var :1ninca:

Şu anda 10 ve 3 tane (benimle beraber) görünmed mod da kullanıcı var
isimleri gizli kalsın. Madem gizli olmak istiyorlar

Eşinizle beraber yapmayı düşündüğünüz planlarınız varmı hiç mesela gemi yolculuğu gibi ...

valla gelinlerin aklına çok geliyor o ayrıkaydirigubbakcemile3

bi de bunun görümce cephesi varguclubacismile

bi de cepheler arasında kalan zavallı damat var

Cephe mi ?
Apartman bine cephesi gibi bişey mi ?
Kuzey cephe mi? Güney cephe mi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…