Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sosyal paylaşım sitelerine üye misin

bedeli askerlik konusunda ne düşünüyorsunuz?

Hms,
Öncelikle askerlik bir vatandaşlık HAKkıdır. Oyvermek nasıl bir AHK ise askerilkte bir HAKdır. Son zamanlarda nedense sanki HAK değilde insanları zorla götürdükleri, hayttan kopardıkları bir yer gibi gösteriliyor.

Askerliğin bedelli olması bazı durumlarda kabul edilebilir. Örneğin yurtdışında yaşayan vatandaşlar bence bunun en güzel örneği.

Aslıda ben sağlık durumundan dolayı askerlik yapamayan kişilerinde askerlikten muaf olmak yerine eğer durmu müsait ise bedelli olarak askerlik yapması taraftarıyım.

VEya bir ailenin tek oğlu, aileye bakan kişi de bence bedelli askerlik yapabilir. (tabiki böyle durumlarda ekonomik durumu yetersiz olan aillerede bir kolaylık sağlanması lazım.

Bu gibi durumlarda askerlik bedelli olabilir.

churly cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

bu yazdığım mesajın aynısını mı özel mesajla ileteyim sizlere?çünkü kızımın üye olup olmadığını bilmiyorum,bilmekte istemiyorum çünkü kızımın özelidir.

Bir kadında en tahammül edilmez bulduğunuz şey nedir?

Siz mi daha iyi yemek yaparsınız abiniz mi?cokacimcoook

Kendisini çok beğenmesine tahammül edemem. Bayanlara ayrı bir yakışmıyor.

Kazen pratik yemekleri güzel yapar.
Ben herşeyi yaparım

Kızınızın da üye ismini göndermelisiniz ki onunda notunu düşelim.

ya sende mesaj yazmak için 30 saniye bekliyor musun ?

Birde bunu yazdığınızda aklıma geldi. Siz sormadıınz ama ben söyliyeyim.

BU yazdığıınz cümleye - çünkü kızımın üye olup olmadığını bilmiyorum,bilmekte istemiyorum çünkü kızımın özelidir- katılamayacağım.

Zira kızınızın özeli olabilir ama bu takip etmemeniz anlamına gelmemeli. Bence kızınızın hangi sitelere girdiğini, hangi sitelere üye olduğunu, hatta MSN deki arkadaşlarını, koyduğu rsimleri vs vs bunları ara ara kontrol etmelisiniz. Bunu gizli yapmak zorunda da değilsiniz.

BU benim fikrim tabiki. Lütfen yanlış anlaşılmasın. BU sadece kız çocukarı içn değil erkek çocuklar içinde geçerli ve asdece annelerin değil hem anne hem babanın yapması gereken bişey diye düşünüyorum.

ne güzel :)

dişçilerle aranız nasıl eyvahedigeldismile

en çok ne yapmaktan keyif alırsınız ?
örn: boğaza karşı bi sigara içmek

Son düzenleme:
Ece bıktırdın adamı heeee :mymeka: yiter beee sus biraz :mymeka:

ev işlerine yardım eder misiniz?

aşk olsun speddy yaw :umursamaz:
tamam curly abi rahatsızsan başka soru sormıyım
söyle bakalım sıkıldın mı sorularımdan

türkiyenin siyasi ve politik gidişatı hakkında ne düşünüyorsun ?
yaşadığın şehrin kültürel mirası nedir?görülmeye değer mi?
sence burdaki bütün üyeler samimi mi?
bir tartisma aninda ne yaparsin? susup dinler misin, yoksa agzina geleni söyler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…