Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o zaman sizin tarafınızdan tanınmamak çok iyi kaydirigubbakcemile3 sorunsuz olduğumuz anlamına gelir

özgün içerik paylaşan üye bugüne kadar pek dikkatimi çekmedi benim ama varsa bilemicem

sırf kendi bölümünde değil derdim var hariç her bölümüde takip ediyorum ama

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Herkes de aynı izlenimi bıraktığımı sanmıyorum. Ama benimde sınırlarım var tabiki. Anlayana kadar demek beni gerdi. 1-2 deneme desek daha doğru olur. :)

Sizede teşekkür ederim.

Aslında bu tarz davranışlar karşılıklı oluyor.

Örnek olarak bana kullanıcı adı değişikliği ile gelen birisi bana sebepsiz oalrak kullanıcı adıım bununla değiştirin şeklinde geldiği zaman cevap bile vermiyorum.

Ama kendine göre haklı banda mantıklı gelen bir sebep ile gelinirse tabiki yardımcı olmaya çalışıyorum.

bi de kkde görmek istediğiniz alan ya da keşke üyelerimiz şu konu hakkında daha çok bilgi alışverişinde bulunsalar dediğiniz bişey var mı?

Üyelerin kendi ürettikleri fikirleri olsunda hangi konuda olursa olsun. (din ve siyaset haricinde) Önemli olan özgün olması.

daha önce böyle bi konu açılmıştı ama ben sorumu teknik adama bi sorayım

kk ya radyo açmak istemezmisiniz
bu yönde bi çalışmanız varmı
olursa çook memnun olurum

sizi tanımıyor olmama neden bu kadar tepki verdinizi anlamadım ama tanışmış olduk bu bölüm sayesinde
size bi soru siteye kadınmış gibi davranıp aslında erkek olanları nasıl anlıyorsunuz?
bu konu ile ilgili aklınızda kalan bi örnek varmı?

Size sitede yaranmak adına yalakalık yapan oldu mu ? Bu tür durumlarda ne yaparsınız ?

günde 12 saatten fazla kk ile uğraşıyorsunuz teknik olarak yanlış anlamadıysam..
peki geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz kk size gelir getiriyor mu:hulya:kaydirigubbakcemile3

2 Yılı aşkımn süredir benim ve kazenin profosyonel işinin bir parçası KK. Şirketin projelreinden birisi.

KK sadece benim ve kazenin değil, bir üniversite öğrencisinin de geçimini sağlıyor.
Ayrıca KK bayramlarda köy okullarındaki öğrencileri giydiriyor. İhtiyaçlarını karşılıyor.
Geçmişte bir okulun kapı pencere gibi inşaat işlerini de üstlenmişliği vardır.

Sosyal sorumluluk adına 1-2 projemiz daha var. Yakında bunlarıda hayata geçireceğiz.

kk da oyun salonları kurulamaz mı okey gibi falan

sizi seviyordumkaydirigubbakcemile5
şimdi
daha çok seviyorum:teytey::teytey:

ayrıcada çok saygı duyuyorum
herzmn için çok ılımlı anlayışlı ve saygılısınız
cevaplarınızdan da belli oluyor zaten

Son düzenleme:
En sevdiğiniz ;

Televizyon kanalı ?
Film & Dizi ?
Müzik & Sanatçı ?
Kitap ?
Yemek ?
Renk ?
Gazete ?

Televizyon kanalı ? National Geographic / Discovery
Film & Dizi ? Nefes / Avrupa Yakası
Müzik & Sanatçı ? Kazım Koyuncu
Kitap ? Doğunun Lİmanları / Amin Maalouf
Yemek ? Et Yemekleri
Renk ? Mavi -Kırmızı
Gazete ? Fanatik

bu siteden sizi onaylamayıpta tehdit eden
ya da hakaret içeren mesaj aldığınız oldu mu
ben az önce aldım daq

merhabalar, bende soru sormak için değil teşekkür için yazıyorum
öncelikle sizi kutluyorum kişiliğiniz insanlara tavrınız ve yaptığınız iş dolayısıyla
siz kk yı yaratarak bir çok hanıma tanışma, iyi arkadaşlıklar kurma,
ihtiyacı olana manevi destek, bilmeyene bilgi, fikir arayana fikir imkanı sundunuz
size ve kazene çok teşekkür ederim

Ütopik dedğiniz bir hayaliniz var mı? Yok
Yemek yapmayı bilir misiniz? Evet
Yoksa ben sadece yiyiciyim mi dersiniz? Tercihim yemek yapmak değil yemek tabiki.
En sevmediğiniz yemek? Karnıbahar
Aşka inanır mısınız? Hayır
Özgün müzik dinler misiniz? Özgün müzik ne demek?
Herhangi bir enstrümanla uzaktan yakından ilişiğiniz oldu mu? Bağlama

mrb hoş geldiniz koltuğunuza

son zamanlarda kk ile ilgili sizi sinir eden veya üzen bir olay oldu mu yada yine kk ile ilgili sevindiğiniz gurur duyduğunuz bir olay oldu mu?

Hoş gördük.

Sinir oldğum değil ama adlarına üzüldüğüm olaylar oldu. Site içinde ikili polemiğe giren kişileri gördükçe onalrın namına üzülüyorum. Dışardan laya bakabilseler düştükleri durum hiç hoş değil.

Son zamanlarda Kadınlar kulübüne günde 120 bin civarında tekil kullanıcı geliyor. bu beni çok gururlandırıyor. Zira türkyedeki gazete tirajlarına bakarsanız bunun ne kadar büyük bir rakam olduğu anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…