Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu siteden sizi onaylamayıpta tehdit eden
ya da hakaret içeren mesaj aldığınız oldu mu
ben az önce aldım daq

Oluyor öyle şeyler. Üzerinde çok durduğum şeyler değil.
Bağırmakla çağırmak bişey olunsaydı. Sokakta köpek kalmazdı...

Bu sorunuza cevap vermek bile istemiyorum. Yalaka, yaranmak, bunlar hiç bir bayana yakışmayan ve yakıştırılmaması gereken kelimeler.

Yakışır demiyorum zaten böyle birşey oldumu diyorum sadece merak yani yerimseniben lütfen çarpıtmayalım.. :1closedeyes:

patron ya hakikaten haksızlık etmişim bugüne kadar sana
o yüzden özür dilerim önyargımdan dolayı
hatta izin verirsen abi dicem sana bundan sonra

Kadınlar Kulübü'nün arkasında bizim bilmediğimiz neler oluyor?
günde 12 saat uğraşılacak

Rica ederiz. Bunları duymak güzel.

Genelde saldırılar sitede reklamını yapmak istmediğimiz firmalar tarafından yapıldığını düşünüyoruz. Bununla ilgili devam eden ve araştırma safhasında dosyalar mevcut. Bu konuda hukuk devletine inancımızdan başka yapcak bir şeyimizn olmadığını biliyoruz.

SOngül ve Mune sitede en yüksek hakka sahip yöneticiler. Sadece ikisi değil Editor var, Yeşilim var . Yakında belki başkalarıda olacak.

Hayattan beklediğiniz şeyleri bulabildiniz mi sizden neleri aldı yada neleri verdi acaba?

Galatasaraylı olduğunuz içinde tebrik ediyorumm sizi :lepi: :hooray:

Hayattan bişey beklemiyorum. Hayatın bana bişey vereceğinide inanmıyorm. İstediğim şyeleri almak içinse plan yapıyorum, planı uygulamaya çalışıyorum, ve gerçekleşsin diye ço kçalışıyorum. Sonrası hayata değil Allah'a kalmış. Önce tedbir sonra tevekkül.

Genel olarak yaşamım için Allaha şükrettiğimi söyleyebilirim. BEnden aldıklarıda var tabiki hayat diye tabir ettiiniz yaşamın ama bana farkl ıbir davranış değil bu herkese aynı muamele... Önemli olan NEyi alıp neyi verdiğinizin farkında olmak.

Ben de bunu merak ediyorum...
İncisözlükle alakalı mahkeme yolu noldu?
Mahkeme başladı mı?
Seyri nedir?
sengözlerimebaksanab

Bunla ilgili 2 adet savcılığa verilmiş dilekçemiz var. Avukatımız ilgileniyor.

Duygularımla hareket ettiğimi söylemem doğru olmaz. Hatta çevremde duygusuz olarak bile nitelendiriliyorum.
Duygularımı işime karıştırmam.

Ön yargılarım tabiki vardır. Ön yargım yoksa üzülürüm zaten. Ama bu demek değildir ki ön yargım değişmeyecek. Ön yargı herkezde olması gerekir zaten. Ön çalışa gibi düşünün. Sonradan yargınızda çalışmanızda değişebilir.
Ön yargım vardır ama at gözlüğü takmam. araştırırım. Fikrimi değiştirmekten gocunmam.

bugüne kadar mantığınızla hareket edip verdiğiniz bir karardan pişmanlık duyduğunuz oldu mu

:)
Bağlama çalıyorum demdim siz bir yakınlığınız oldu mu dediniz bende bağlama ile oldu ama çalmıyorum. Severim bağlamayı. Vur davulcu davulu güm güm gümlesinden başka da bişey çalamam.

Özgün olayına gelince özgün demek asıl olan demektir. Benzeri olmayan. Taklit olmayan.

BU bahsettiğiniz müzikler özgün müzikten çok protest müzik tarzı gibi.

Yeni olan, benzeri olmayan, çalıntı olmayan her müzik özgündür. BU bahsettiğinz tarzı neden özgün diye nielendirdiklerini de anlamış değilim. Aynı pop müzik gibi özgün müzikde genel bir kavramdır.

Yani sizin bahsettiğiniz özgün değildir demek değil amacım. Sezen aksunun da özgün müzik yaptığı. Barış mançonunda özgün müzik yaptığı.

Onun için sormuştum nedir özgün müzik diye. Sizin ne anladığınızı öğrenmek için.

Bununla ilgili çalışma yaptık. Ama maliyetlrei bizi aşıyor.

hmm ama mesela böyle bir oyun sitesiyle anlaşılıp bi oda yapılıp oraya sadece kk üyelerinin girişine izin verilecek bir şekilde olmaz mı? konuyu uzattıysam kusura bakmayın

Yakışır demiyorum zaten böyle birşey oldumu diyorum sadece merak yani yerimseniben lütfen çarpıtmayalım.. :1closedeyes:

Yok çarpıtmıyorum. Böyle bişey olamaz diyorum bunu hiç bir kadına konduramam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…