Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.
ben en çok siteye yapılan saldırıları merak etmişimdir
kim yapıyor bulmak için mahkeme yoluna gidiyor musunuz
ve
songül ablanın ve munenin neden mavi olduğunu merak ediyorum

ASLAN burcuyum ama böyle kalıplara sığacak biride değilim. Burcların, astrolojinin mantığı bana ters geliyor.

Ben öneme bakarım, her olaya karşı farklı strateji izlerim.Kalıplaşmış olmaktan korkarım. Kendini tekrar etmekten yani. Onun için yok aslan burcusun şöyle davranırsın vs bunlar bana göre saçmalık.

Teşekkür ederim yormunuz için.

Kazen de bende sitede nasılsak gerçek hayatta da öyleyiz. Bu doğru ama sitede nasıl yorumladığınız algı meselesi. Size bu şekilde yansımış olabilir başka bir üyeye tam tersi yansıyabilir.
Değişmek konusuna gelince zaman içinde en azından zamanın değişmesi bile değişikliği gerektirir. Gerekli değişiklikler hep olur. Bizde de olacaktır.

burda okuduklarınzdan sonra
kadınlar hakkında ki fikirleriniz değişti mi?
kadınları nasıl buluyorsunuz
zeki mi? yoksa bir çok erkek gibi saçı uzun aklı kısamı :bbo:

bu sorum arada kaynadı sanırırm
yineliyorum

Hayattan beklediğiniz şeyleri bulabildiniz mi sizden neleri aldı yada neleri verdi acaba?

Galatasaraylı olduğunuz içinde tebrik ediyorumm sizi :lepi: :hooray:

ben en çok siteye yapılan saldırıları merak etmişimdir
kim yapıyor bulmak için mahkeme yoluna gidiyor musunuz

Ben de bunu merak ediyorum...
İncisözlükle alakalı mahkeme yolu noldu?
Mahkeme başladı mı?
Seyri nedir?
sengözlerimebaksanab

sizce risk nedir

Risk bana göre matematiktir. Analizdir. Bilimdir.
Karar verme sürecinde bir noktadır risk. Risk hayatın kendisinde vardır. Her kararıımzda bir takım riskleride alırız. Risk genelde kötü bir kelime gibi algılansanda her durmun mun iyi ve kötü riskleri vardır.
Risk kelimesi eleştiri kelimesi gibi hep olmsuz düşünülmüştür. Halbuki risk olasılıkdır. Olasılığında iyisi kötüsü değil sonucu olur.

sizin için dünyadaki en büyük felaket nedir

Ben hayrında şerrinden allah dan geldiğine inanırım. Ne olursa olsun hayırlısı olsun derim.

Daha cok Aklınızla mı duygularınızla mı hareket edersiniz ?

Önyargılı mısınızdır?

Kendinizce en büyük eksiğiniz nedir ?

ben eşinizi tanıyorum, hatta sizinle mesajlastıktan önce de kimseye söylemedim sonra da söylemedim ,yine de söylemem :1closedeyes:

sadece çok yakıştıgınızı söylüyorum buradan size ve eşinize

kolay gelsin :)

Son düzenleme:

Özgün müzik=Zülfü Livaneli
Özgün müzik=Onur Akın
Özgün müzik=Moğollar
Özgün müzik=İlkay Akkaya
Özgün müzik=Grup Yorum vb.vb.vb. demektir.

Bağlama çalıp bilmemenize karşın şaşırdım doğrusu:1closedeyes:

riskitarif edişiniz çok güzel iznizle bunu paylaşmak istiyorum
bu açıdan bakmamıştım çünkü hiç

burda okuduklarınzdan sonra
kadınlar hakkında ki fikirleriniz değişti mi?
kadınları nasıl buluyorsunuz
zeki mi? yoksa bir çok erkek gibi saçı uzun aklı kısamı :bbo:

Benimde saçım uzun. :)
Yoo fikirlerim değişmedi.
Zekilik konusunu kadın erkek diye ayırmıyorum.
Çok zeki üyelerimizde var kendini çok zeki sanan üyelerimizde var aynen gerçek hayatta olduğu gibi.
BU traz zekilik karalarıı inları nkendsinin değil dışarıdan kişilerin vermesi daha doğru diye düşünüyorum.
Genelleme yapamk ise zekilik konusunda saçma.

Ama mantık, uzay düzlem konularında erkeler ile kadınlar arasında farklar olduğunu da düşünüyorum. Ama zeka konusunda olduğunu düşünmüyorum. Eğer fırsat verirseniz herkez zekasıın gösterecek imkan bulursa kimin zeki kimin olmadığı çıkar ortaya.

BEn benim fikirlerimi söylüyorum.
Siz aşk diyorsunuz mantık diyorsunuz ben çıkar diyorum.
Aşkda da bir çıkar vardır. İnsan kendi mutluluğunun çıkarına aşık olmaz mı. Ha bunu dillendirmez ayrı mesele.

Mecnun dağları delerken mecnun için mi dağları deldi? Yoksa dağları delince mecnunla beraber olabilceği için mi?
Romeo Juliet için ölürken, artık o yoksa bende yokum diye mi öldü? Yoksa diğer tarafta onunla beraber olabilirim düşüncesi ile mi?

Kİm bilir?

Paylaşım olayına gelince, kazenle payalşatıklarım ayrı şeylerdir, arkadaşlarımla paylaştıklarım ayrı şeyler. Herkesin paylaşma noktasında bulunduğu yer farklıdır. Birinsan eşiyle neler paylaşması gerekiyorsa onları paylaşırım bende.

Hayır genelde bakıyorum. Kötü içeirk ile bildirirlerse bakarım :)

Haksızlık yapmayın var böyle üyelerimiz.
Az ama var

daha önce böyle bi konu açılmıştı ama ben sorumu teknik adama bi sorayım

kk ya radyo açmak istemezmisiniz
bu yönde bi çalışmanız varmı
olursa çook memnun olurum

KK da radyo açıldı daha önceden.
Ama düzenli olamadığı için bundan vazgeçildi. Ayrıca çalınan mp3 ler vs lisans sorunları yaratıyor. Bildiğiniz gibi sitede mp3, filim vs linklerinin de verilmesine izin vermiyoruz.

YOk tepki vermedim benim tipim böyle.

Erkeğim demedikce, abuk subuk yazılar yazmadıkca anlayamıyoruz ne yazık ki.
Yani üye olup bir köşeden izliyorsa yapacak bişey yok. Ama emin olun cok uzn sessiz kalamıyorlar.

Size sitede yaranmak adına yalakalık yapan oldu mu ? Bu tür durumlarda ne yaparsınız ?

Bu sorunuza cevap vermek bile istemiyorum. Yalaka, yaranmak, bunlar hiç bir bayana yakışmayan ve yakıştırılmaması gereken kelimeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…