Evet ben kendimi kandırmışım...

Çok şükür eşimin annesi babası ve kız kardeşi dışında kimseyle problemim yok ve ben insanlarla olan ilişkime bakıyorum devamlı yüzyüze geldiğim yedi yabancı el olan insanlar beni çok seviyor dua ediyorlar arkadaşlıksızdan yakınırdım samimi olduğum birçok insan var şuan onlarla bir sorunum yok birde eşimin ailesine bakıyorum kızlarının kaynanasıgili gömen onlar ki çok kaliteli insanlar ben bile severim onlarlada arası iyi değil kolu komşu desen bir elin parmağını geçmez düğünüme akrabam olan en az 50 kişi geldi onlardan bir elin parmağını geçmez zaten akrabalarıylada görüşmüyorlar eşim babasının babası ve annesinin adını bilmez bu derece nadide insanlar çok şükür beni sevenler akraba tanıdık arkadaş bana yetiyor o üç kişide kenarda kalsın zaten eşim onlarlada anlaşamıyor

Siz esinizle anlasmaya bakin morsever. Anasi onu dedi teyzesi bunu yapti diye kan davasi guderseniz siz mutsuz olursunuz. Esinizin ustune de gittikce o sizden kacmanin yollarini arar. Beddua da bunun sonucu

Siz esinizle anlasmaya bakin morsever. Anasi onu dedi teyzesi bunu yapti diye kan davasi guderseniz siz mutsuz olursunuz. Esinizin ustune de gittikce o sizden kacmanin yollarini arar. Beddua da bunun sonucu
Ben canım yandığı için beddua ettim o insana oysa gram önem vermediği o lüzumsuz kişiliğe dediğim için eşim kime nasıl baktığımı net biliyor ve bu değişmeyecekte kaçarsan kendi bilir benim annem ağlamadı kızımı kimse beğenmiyor diye.

Morsever boşanmaz ama kalıbımı basarım adam bosicak bu kızı.
Yedi çünkü adamı ananda anan ananda anan ..
Yazık ki ders almaz ,öğüt dinlemez,başının dikine giden biri
Pfff çok sıkıcı
Asla bi sonuca bağlanmayan bir konu ..
Kaçtım ben :)

Gorucu usuluyle almis adam bir de morseveri
Al sana gorucu demek istiyorum ona
Al askini sok gozune gozune diye bir sarki vardi o misal

Zaten bunu net biliyor o kadın ayrılığa sebep olabilirdi birşey yapamadığı için masum mu oldu yani hiç umrumda değil valla o kadına ne dediğim az bile nursuz.
Tabii ki masum olmadı,ama "Her söylediğin doğru olmalı,fakat her doğru da söylenmez"diye bir söz var,hiç duymadın mı?Bak eşinle aran bozuldu.Eşin masummu,ona da hayır.Fakat ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin,başka yolu yok bu işin.
Eşinin iki ağzının içine bakmasına aldanıp ta ailesine kötü deme,geçinmek istiyorsan.Ama onu diyen kocanın da sevgisi varmıdır,ömür onla geçer mi,orasını bilmem

O bedduadan önce zaten aramız bozulmuştu tüm meseleyi yazmadım ben ona kimse üç maymunu oynayamaz öyle bir dünya yok ki ben eşimle mutlu olmak için oynamayı bile teklif ettim istemedi kendi bilir.
Gerekirse ihtiyaç dahili eşimle konuşmam çocuğum olmaz ama onlara inat benden yana bu evlilik bitmez.

Yanlis yapiyorsun morsever.
Inatlasmaya devam edersen kaybeden sen olacaksin.

Peki siz nasil kabul ettiniz oglumu kimse begenmiyor cumlesindeki oglani? İnanilir gibi degil gercekten
Kör değil topal değil görüşlerimiz uyuyor tipi bozuk değil merhamet ettim eşiminde çok umudu yokmuş dedim nesi var olsun bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…