- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 32
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
sana bu surecte destek olabilirim ayni seyleri bende yasadim. istersen ozelden yazabilirsin istersen burada yazabilirim sana cnm. ben dimdik ayakta durdum gucsuz kalmissam bile bunu kimseye belli etmedim. ve oyle yureklendim ki o yikilan yuva icin asla bir damla gozyasi dokmedim. cunku hepimiz biliyoruzki evliyken yeterince gozyasi doktuk degmeyen insanlara. ve suan oyle iyi biri varki hayatimda biraktigim asla onun gittigi yoldan bile gecemezEvliliğimin kesin olarak geri dönüşü yok.. ailem işin içine girdi.
Boşanma davasınıda açacağım.
Evlilik, fedakarlık, yuva yorumlarına değil çok daha güçlü yorumlara şu an o kadar ihtiyacım var ki.
Bu süreci atlatabilmem için.
Güncelleme: Arkadaşlar evliliğimi nasıl kurtarabilirim diye konu açmadım. Hassasiyetinizi anlıyorum ama benim konum bu değil. Bu süreci nasıl atlatırım diye konu açmaya çalıştım.
Meyveliturta19 eski konularına da vakıfım. Eşinin nişan atımından sonraki sana sahiplenişinden sonra bu adam olmuş demiştim hatta yakın bir tanıdığımda benzer şeyleri yaşamıştı şimdi maşallahları var. Tabii onlar evliyken yaşayıp boşanma aşamasına gelmişlerdi, adam baya sürünmüştü. Bu örnekten yola çıkarak eşinin de çok pişman olacağını düşünüyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.
Zor durum ama bu günlerde geçecek inan. İnsanı acısı güçlendiriyor. Sen sadece geleceğe dair sevmek-sevilmek gibi kavramların üzerinde durma şimdi. Her kışın bir baharı var mutlaka, o yüzden bu günlerinde sadece acını yaşa.
sana bu surecte destek olabilirim ayni seyleri bende yasadim. istersen ozelden yazabilirsin istersen burada yazabilirim sana cnm. ben dimdik ayakta durdum gucsuz kalmissam bile bunu kimseye belli etmedim. ve oyle yureklendim ki o yikilan yuva icin asla bir damla gozyasi dokmedim. cunku hepimiz biliyoruzki evliyken yeterince gozyasi doktuk degmeyen insanlara. ve suan oyle iyi biri varki hayatimda biraktigim asla onun gittigi yoldan bile gecemez
Zaten hep benim yanımda olduğu için evlendim yoksa o nişandan sora evlenmezdim asla .. evlendikteb sonraki olayfa da yaninda olduğu icin sabrettim ama şimdi elimde bir sebebin yok.
Sevgi falan hepsi bi yere kadar. Psikolojim yerle bir oldu resmen..
bende ilk evliligimden ayrildigimda boyle oldum. ama sana sunu soyleyeyim etrafindaki insanlari asla dinleme malesef onlar sana yol gostermeyecekler. kararlarini kendin ver. insanlara guvenmeye gelincezaten elini uzatirken guveniyorsun ama asil is elini verdikten sonra belli oluyor yani evlenince yada nisanlanip uzun sure yuzyuze gorusmen sabahtan aksamlara kadar vakit gecirmen gerekiyor.Çok teşekkür ederim.. şu süreçten sonra eskisi gibi nasıl olurum hiç bilmiyorum.
İnsanlar konuştukça kulaklarımı nasil tıkayacagim bilmiyorum hiç.
Valla ben bir daha asla birine güvenmem ve bu doğru insan demem.
Eşim mükkemmel ve dört dörtluktu. Hep bana destek olup yanimdan ayrilmazdi.. şimdi canavara dönüştü.
Haklısın tek başına mücadele evlilik yürütmüyor. Yürütse bile mutsuz evlilik olur. Hayata bir kere geliyoruz sonuçta, kendimiz için en iyisini yaşamaya çalışalım. O yüzden neyi nasıl istiyorsan öyle yap, sonuçta kimse seni senin kadar iyi düşünmez.
Amin inşallah canım..İşte aradığım yorumlardan bir tanesi.. ben de moral bulmak için burda konu açtım ama iyice yordular beni.
Kararımı vermişim zaten hala neyi sorguluyorsunuz ben sanki boşanayım mı diye sormuşum gibi cevaplar veriyorlar.
Herneyse ben de 2. haftaya giriyorum birazdan teyzem beni almaya gelicek biraz orada kalıcam.. şu mahkemeyi davayı halledeyim. Bu saatten sonra yeni hayatım nasıl olacak oturup düşünücem.
6 yıldır hergün birlikteydim okuldan iş hayatına sonra evliliğe.. bugün düşünüyorum tabi ki boşluğa düserim onsuz hiç bir şey yapmamışım ki
Kendim olarak hic bir sey yapmamisim tüm planlar tüm hayaller herşey onunla.
Resmen afalladım. Ne kadar aptalmışım.. kafamı ve psikolojimi toparlayım inşallah kendim için bir şeyler düşüncem.
Çok zor bir süreç kimse bu duruma düşmek için evlenmez. Allah kimseyi de düşürmesin.. bizede yardım etsin
bende ilk evliligimden ayrildigimda boyle oldum. ama sana sunu soyleyeyim etrafindaki insanlari asla dinleme malesef onlar sana yol gostermeyecekler. kararlarini kendin ver. insanlara guvenmeye gelincezaten elini uzatirken guveniyorsun ama asil is elini verdikten sonra belli oluyor yani evlenince yada nisanlanip uzun sure yuzyuze gorusmen sabahtan aksamlara kadar vakit gecirmen gerekiyor.
bosanma surecindede sana sunu tavsiye ederim sana zor aninda yardimci olacak ve gerekirse fikir alisverisinde bulunabilecegin ve davanla yakindan ilgilenecek bir avukat bul. davayi sen ac onu bekleme.
Amin inşallah canım..
Bende 6 seneyi beraber geçirdim, askere gitti sabırla, sevgiyle dönmesini bekledim.. Askerlik dönüşü onun için tayinimi istedim, bulunduğu şehre geldim.. Kurduğum hayalleri saymıyorum bile.. En büyük hayalim anne olabilmekti (ama iyiki ertelemişim diyorum şimdi)
Aslında nişanlılık dönemi evliliğin fragmanı bi nevi.. Kesinlikle o dönemde yaşanan hiç bir sorunu göz ardı etmemek lazım ama olan oldu.. Yaşanması gerekiyomuş ve yaşanmış.. Önemli olan; zararın neresinden dönülürse kârdır..
Biz senelerce onlar için yaşamışız, hayallerimizde ve hayatımızda sırf onlar varmış.. Bundan snra kendimiz için bişeyler yapıcaz tamam mı? :)
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyomuş maalesef.. Bi avukatla görüştünüz mü? Ben rapor dönüşü görüşmeyi düşünüyorum, ne şekilde hareket ediceğimi bilmiyorum çünkü..
eger anlasmali bosanmayi kabul edersentek celsede biter. ama kabul etmiyorsa 2 3 ayda tahminen biter ve avukatinin calismasinada bagli bu. eger anlasmali bosanmayi siz talep edemiyorsaniz yani konusmuyorsaniz esinizle avukatiniza arattirin o sekilde anlasmali bosanma talep edin. seni birsey talep etmedigin icinde kutluyorum kardesim ayrilip para mal mulk derdine dusenlerden degilsin.Peki ben mahkemeye gitmesem tek seferde halledebilir miyim?
Hiç bir talebim yok.. Ev para eşya altın hiç bir şey istemiyorum
insallah karsi taraf kabul eder anlasmali bosanmayi senide kendilernide yipratmazlarPeki ben mahkemeye gitmesem tek seferde halledebilir miyim?
Hiç bir talebim yok.. Ev para eşya altın hiç bir şey istemiyorum
eger anlasmali bosanmayi kabul edersentek celsede biter. ama kabul etmiyorsa 2 3 ayda tahminen biter ve avukatinin calismasinada bagli bu. eger anlasmali bosanmayi siz talep edemiyorsaniz yani konusmuyorsaniz esinizle avukatiniza arattirin o sekilde anlasmali bosanma talep edin. seni birsey talep etmedigin icinde kutluyorum kardesim ayrilip para mal mulk derdine dusenlerden degilsin.
insallah karsi taraf kabul eder anlasmali bosanmayi senide kendilernide yipratmazlar
bilirim o soyadi daha fazla tasimak istemiyor gururu olan. sende oylesin anladigim.kadariyla. avukatini iyi sec canim avukat cok onemli. bana ailemden cok avukatim.destek olduO zaman ilk işim güzel bir avukat bulup onun aracılığı ile boşanmak.
Şu an kendi derdimdeyim gözümde ne para ne mal mülk var.. Şu süreci atlatayım sağlıklı bir şekilde bana yeter
Evet ağzı olan konuşuyor ama şu an akşam yatakta tek başımayı... bu arada yazım yanlışları için k.bakmayın hem telefondan yazıyorum hem de çok gerginim
Evlilik yaşayan bir ilişki. Şimdi o ilişki kesildi, ama o hayata dair alışkanlıklarınız bir süre daha devam edecek. Evlilikle beraber alışkanlıklarımızın da birden bitmesini bekleyemeyiz. Bunun için zamana ihtiyaç var. Zamanla iyileşmeyecek yara yoktur.Evliliğimin kesin olarak geri dönüşü yok.. ailem işin içine girdi.
Boşanma davasınıda açacağım.
Evlilik, fedakarlık, yuva yorumlarına değil çok daha güçlü yorumlara şu an o kadar ihtiyacım var ki.
Bu süreci atlatabilmem için.
Güncelleme: Arkadaşlar evliliğimi nasıl kurtarabilirim diye konu açmadım. Hassasiyetinizi anlıyorum ama benim konum bu değil. Bu süreci nasıl atlatırım diye konu açmaya çalıştım.
bilirim o soyadi daha fazla tasimak istemiyor gururu olan. sende oylesin anladigim.kadariyla. avukatini iyi sec canim avukat cok onemli. bana ailemden cok avukatim.destek oldu
Şuan en son düşüneceğin şey imla hataları olmalı
Boşver herkesin fikri farklı sonuçta, kendi doğrundan eminsen diğerlerine kulak kapat çünkü sadece burada değil her yerde çok bilmiş kimseler çıkacak karşına.
İnşallah en kısa sürede çözümlenir ve kurtulursunuz.. Benim durumum biraz daha karışık çnkü işin içinde benim üzerime olan bir kredi ve o'nun üzerine olan bir araba var.. Borcunu ben ödüyorum arabanın.. Saf gibi biz aileyiz deyip krediyi çektim, hiç düşünmedim bile araba mal mülk vs.. Neyse.. İnşallah tez vakitte istediğimiz gibi sonuçlanır ve yolumuza, hayatımıza bakarız..Şu an farklı hayatlar yaşayıp aynı şeyleri hissediyoruz .. kesinlikle nişanlılık evliliğin fragmanıymış.
Ama işte göz kör olunca..
Bu arada daha davayı açmadım hayatımda hiç avukatla işim olmadı mahkemeyle falan hiç bilmem bu hafta arastiricam. Uzamadan bitsin istiyorum 1 yıl dolmasını beklemek istemiyorum 6 ay daha böyle durmak istemiyorum. Bir an önce olsun bitsinki önüme bakayım
Evlilik yaşayan bir ilişki. Şimdi o ilişki kesildi, ama o hayata dair alışkanlıklarınız bir süre daha devam edecek. Evlilikle beraber alışkanlıklarımızın da birden bitmesini bekleyemeyiz. Bunun için zamana ihtiyaç var. Zamanla iyileşmeyecek yara yoktur.
Kendin için çok doğru bir şey yaptın. Boşanmak herkesin harcı değil. ( ben de dahil.)
Serhat Yabancının " unutmak mı, affetmek mi" adlı kitabını okuyabilirsin. Sana yoldaş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?