- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
İnşallah en kısa sürede çözümlenir ve kurtulursunuz.. Benim durumum biraz daha karışık çnkü işin içinde benim üzerime olan bir kredi ve o'nun üzerine olan bir araba var.. Borcunu ben ödüyorum arabanın.. Saf gibi biz aileyiz deyip krediyi çektim, hiç düşünmedim bile araba mal mülk vs.. Neyse.. İnşallah tez vakitte istediğimiz gibi sonuçlanır ve yolumuza, hayatımıza bakarız..
malesef oluyor canim benim. kendini cok degismis ve hatta yaslanmis bile hissediyor insan :) ama inanki bu zamanlari atlat tekrar eski benligini bulacaksin. ozune donuyor insan.Aynen öyle şu her şeyi yok edip sıfırdan bir hayat kurup biraz kendimle kalmak istiyorum.. çok bunaldım valla akıl sağlığımdan olucam diye korkuyorum. 2 sene önceki benle şimdiki ben arasında öyle fark var ki.. ben ne ara nasıl bu hale gelmişim
malesef oluyor canim benim. kendini cok degismis ve hatta yaslanmis bile hissediyor insan :) ama inanki bu zamanlari atlat tekrar eski benligini bulacaksin. ozune donuyor insan.
Başarıyla atlatıcaz Allahın izniyle canım.. Soyismimizi kazanmakla başlıycaz ve sonra herşey kendiliğinden gelicek.. Eskisi gibi gülücez, eskisinden daha güçlü olucaz..Nereden bilecektiniz ki sonuçta ayni hayata imza attığınız adam.
Bunları yaşayacağımızı bilsek evlenir miydik? Asla!
Hayat bizi şu an çok kötü bir tecrübeyle sınava sokuyor umarım başarıyla atlatırız
Keşke geçen yıl ben de buraya konu açsaydım ve sana yazılan "boşanma, biraz bekle, barışın" yorumları bana da yazılsaydı. Pişmanım. Atlatırım kısa sürede dedim, olmadı. Sevmiyorum artık dedim kendime, kendimi kandırmışım. Şimdi sakin kafayla düşününce aslında büyütülecek birşey yokmuş.Arkadaşlar ben eşimle nasil arami duzeltebilirim diye konu açmadım lütfen. Sadece boşanma surecini nasil atlatirim diye yardim istedim.. eminim burada boşanan bir sürü insan vardır
Keşke geçen yıl ben de buraya konu açsaydım ve sana yazılan "boşanma, biraz bekle, barışın" yorumları bana da yazılsaydı. Pişmanım. Atlatırım kısa sürede dedim, olmadı. Sevmiyorum artık dedim kendime, kendimi kandırmışım. Şimdi sakin kafayla düşününce aslında büyütülecek birşey yokmuş.
Başarıyla atlatıcaz Allahın izniyle canım.. Soyismimizi kazanmakla başlıycaz ve sonra herşey kendiliğinden gelicek.. Eskisi gibi gülücez, eskisinden daha güçlü olucaz..
Herkes ne yaşadığını kendi bilir tabii. Bende durum buBen bir anda gelmedim bu duruma son tartismamiz taşıran damla oldu sadece
suan o kadar konusup rahatlamak.istiyorsun ki. biliyorum. kendini hic evlenemeyecek kimseye.guvenemeyecek.gibi hissediyorsun ama hersey bitince ve kafanda soru.isareti.kalmayinca birine guvenince o kadin benmiydim dersinValla şu an kendimi 50 yaşında dul kadın gibi hissediyorum.. inşallah dönerim
suan o kadar konusup rahatlamak.istiyorsun ki. biliyorum. kendini hic evlenemeyecek kimseye.guvenemeyecek.gibi hissediyorsun ama hersey bitince ve kafanda soru.isareti.kalmayinca birine guvenince o kadin benmiydim dersin
Zor olması normal. Önemli olan bir karar almış olman. Merak etme. Çok daha iyi olacaksın. Kendi iyiliğin için büyük bir adım attın.Kitaba bakacağım.. inanın benim içinde zor bir karar ama yaşadıklarım daha zor.
Heleki yaşayacaklarımı düşündükçe daha da gözüm korktu.
6 ay ömrümden ömür aldı..
Neden onun yüzünden çocuğunuz olmayacak onu anlamadım.En büyük hayalim bi çocuğum olmasaydı.. onun yüzunden hic bir zaman olmayacak!
kimseye bir aciklama yapmak.zorunda degilsin dertlesmeye ihtiyscin varsa ailenden annenle vb kisilerle dertlesirsin ama kimse sana birsey soramaz. insanlara bakarsak yasamamamiz lazim. bana neler dediler kimseyi dinlemedim. bir kulagimdan girdi.oburunden cikti. ne tavsiyelerini dinledim cevremdekilerin ne elestiri. avukatim kadinlar kulubu ve annem oldu destek banaŞu an tek derdim aslında bu süreçte yaşayacaklarım ve insanlar.. yapacağım açıklamalar.
Bitkinlik yorgunluk hissi..
Bosanmak size iyi geliyorsa niye uzuluyorsunuz bence bu evliligi kurtarabilirsiniz 6 ay çok kisa bir sure Boşandıktan sonra daha cok pisman olacaksiniz o zaman is isten bosandiktan sonra bekar biri sizinle evlenmez hayat daha cok zor olur ayni durum arkadasimda yaşadı ve coooook pisman oldu
Zor olması normal. Önemli olan bir karar almış olman. Merak etme. Çok daha iyi olacaksın. Kendi iyiliğin için büyük bir adım attın.
kimseye bir aciklama yapmak.zorunda degilsin dertlesmeye ihtiyscin varsa ailenden annenle vb kisilerle dertlesirsin ama kimse sana birsey soramaz. insanlara bakarsak yasamamamiz lazim. bana neler dediler kimseyi dinlemedim. bir kulagimdan girdi.oburunden cikti. ne tavsiyelerini dinledim cevremdekilerin ne elestiri. avukatim kadinlar kulubu ve annem oldu destek bana
bu nasil.yorum.yaaa sizin gibi zihniyetler iyiki var yanlislari.goruyoruz :) hicte pisman.olmz.hak.etmeyen birinden kurtuluyorBosanmak size iyi geliyorsa niye uzuluyorsunuz bence bu evliligi kurtarabilirsiniz 6 ay çok kisa bir sure Boşandıktan sonra daha cok pisman olacaksiniz o zaman is isten bosandiktan sonra bekar biri sizinle evlenmez hayat daha cok zor olur ayni durum arkadasimda yaşadı ve coooook pisman oldu
Ya kızmaniza gerek yok bence insan hata yapabilir afetmek yuce bir duygudur evlilklikte zor zamanlar vardir bunu astin mi hayat daha kolaylasir her zorlugun ardindan bir kolaylik vardirNiye O... mu yaptım da bekar biri benimle evlenmez. Evlenmek isteyen kim? Bi bitmediniz ya sabahtan beri ..
Ne biçim bir yorumdur bu! Keyfimden boşanmıyorum.. ne evliliği ne kurtarması.
Konumdan çıkın Allah aşkına!!
sen isine geleni al bosver oylelerini. onlardan cevrende eminim daha cok var. insn ne gorse yakinindan goruyorValla buradakiler sinir sistemimi daha çok bozdu benim.. sabahtan beri saçma sapan konumla alakası olmayan yorumlar.
Lafa bak bekar biri sizinle evlenmez.
Sanki evlenmek isteyen var.
Bunlar gibiler yüzünden ne boşanabiliyoruz ne evlenebiliyoruz. Toplumun içine ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?