evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Evet kızlar ne denir ki...Ailesi çok önemliymiş, ana kuzusuymuş. Kv ile sorunlar yaşadık, beni insan yerine koymaması, küsmesi,sürekli alttan alınmamın beklenmesi, benim artık dayanamayıp isyan etmem, alttan almamaya başlamamla birlikte ortaya çıkan sorunlar, 1 yıldır görüşmemek ve sonucu...

Eşim artık bizden olmayacağını, karar verme aşamasında olduğunu belirtti. Artılarımı eksilerimi tartıyormuş. Ne denir ki. Ailesine tek kelime ettirmiyor. Bir senedir arkamdan konuşan kv yi seni kazanmak için konuştu diyebiliyor. Her konuda ben hatalı çıkıyorum. Evet sütten çıkma ak kaşık değilim ama büyükler küçüklere yol gösterir yardımcı olmaz mı...Küsüp kenara mı çekilir...Attığı adıma karşılık vermez mi...

Çok yoruldum çok yıprandım artık...

Ana kuzusu erkekle olur mu? Boşanmak hayırlı mı?

Kafam çok karışık.

ana kuzusu erkekle olmaz boşanmak daha hayırlı !!!

derdim demesine derdim de ..

evlilik yeni ise her şey zamanla rayına oturuyor bir tek bunu bilirim

yuva yıkması kolay kurması zor sistem çirkin kadının toplum içinde yeri belli ...

çalışıyor ve ayaklarının üzerinde de duruyor olabilirsin amenna ...

ama öncelikle evliliğe şans vermelisin ..

bırak gidecem diyecek adam gitsin ,döndüğünde bir kapı bulamasın seninde keşkelerin kalmasın

ana kuzusu erkekle olmaz hele ki anasının sözünden cıkmayan karısının arkasından konuşturan ezilmesine müsade eden dolduruşa gelen
haksızlıklara göz yuman adamdan koca olmaz.
Zamanla düzelebilir.. emek ister yontulmak ister mücadele ister sinir harbi ister
lakin bazı erkekler ne yaparsanız yapın değişmiyor işte bunada siz karar vereceksiniz.

ana kuzusu kavramı karışık biraz

"Kv ile sorunlar yaşadık, beni insan yerine koymaması, küsmesi,sürekli alttan alınmamın beklenmesi, benim artık dayanamayıp isyan etmem," diye yazmışsınız

nedir bu olaylar

neden sizi insan yerine koymadığını düşündünüz neden alttan almanızı bekledi

Hem suçlu hem güçlü... bu karar icin sizin düşünüyor olmanız gerekirken onca yaşadıklarınıza ragmen karşı taraf boşanmayı düşünüyor bu çok entresan.
Haklı iseniz dik durun. Kararlı olun ve esinuz bizden olmaz dediğin de. Evet haklısın olmaz diyebilin.
Sizin rest cekiyor olmanız gerek. Ailesine kambur olan bir adamla nereye gider ki zaten. Ondan ne es olur ne baba olur.
Daha ailesine sahip çıkamıyor ( evlendikten sonra ailesu siz ve çocuklarınız) tabiki annesini atacak degil ama yeri geldiginde dur diyemiyorsa oooooo.
Anasının adam edemedigini siz mi edeceksiniz.

Annesi evleliginizi didiklemis kocanız buna izin vermiş. Yani bu evliligin bitmesine zemin hazırlayan zaten onlar.
Önünüze bakın eger simdi bitmezse sonra her gun aglar keske bitseydi dersiniz. Bence en hayirlsii bu. Ama lutfen esiniz bu sekilde konusurken sizde soguk kanlı ve dogru cümleler ile bu evliligin bitmesine sebep olduklarını ve kendisinin de buna çanak tutugunu soyleyin. Yoksa boşanmayı da sizin uzerinize yıkacaklar.

Yasadiginiz sorunlari anlatmadiginiz icin kayinvaludeniz adina yorum yapamicam. Ama sunu biliyorum. Aileyle gorusulmeyen bir evlilik yurumez. Ailesini hice sayan birinden de kimse memnun olmaz. Ister siz suclu olun ister karsi taraf. Neden esiniz sizi kazanmak icin ailesine sirt donmek zorunda kalsin?

5 yıl olacak çok da yeni sayılmaz. sorunlarımızın tek kaynağı ailesi oldu özellikle annesi her şeyime eşim aracılığı ile müdahale etmesi. yaşadığım ilde niye arkadaşım yokmuş mesela....

pilates yapıyorum niye evde yapıyormuşum salona gitmiyormuşum (kv onunla salona gelmemi istemişti hep yaşlı kadınlar var bir de ben evde zaten ebru şallı falan yapıyordum gitmemiştim o bile sorun olmuş...)

bu kaçıncı şans...ben artık eşimin bana söylemek istediğini sezmiştim. sonunda dedim boşanmak istiyorsan söyle bana mı söyletmek istiyorsun.

sanmıyorum değişmez...

benim için hayırlısını istiyorum sadece...

Senin her konun kv ile alakalı. kendi ailene gidp gelmiyor musun? Kv gidip gelmek yerine kendi ailenle daha sık zaman geçir. Eşin anlayışlı birisi değil. Benim eşim de aslan burcu ama ailesiyle iyi olmam için bana baskı kurmuyor. Ben mesafeliyim ve sık gidip gelmiyorum. Çoğu zaman tek başına gidiyor annesine.
Ama sizin baya bir sırununuz var bununla alakalı. Bence onun demesi yerine sizin çoktan boşanmak istiyorum demeniz gerekirdi. Ona çok taviz verilmiş gibi gördüm açıkçası.
Bu konuda alttan almak zorunda değilsin kimseyi sevmek iyi anlaşmak zorunda değilsin. Ortada sana saygı duymayan bir aile var sen neden saygı duyacaksın? Dik dur ve boşanmak istediğini bu şekilde baskı altında yaşamaktan sıkıldığını belirt bence. Ki zaten evliliğinin son noktasına çoktan gelmişsin bana göre. Yani bunu düşünmesi gereken sensin eşin değil.

kv ile şöyle mesela; yakın oturuyoruz. belli bir süre gidememiştik bazı özel olaylar yaşamıştım ben de gönüllerini almak için eşime doğumgünü düzenledim çağırdım aradım açmadılar cevap vermediler muhatap olmadılar. bayram geldi biz tatilde idik eşiminkini kutlayıp beni es geçtiler bayram için aradığımda benle kavga etti. daha önce de sebepsiz küsmeleri vardı zaten. her seferinde gidip ayağına özür dilememi bekledi. ben artık alttan almayıp cevap verince olaylar başladı ve bitmiyor.

ilk zamanlar kv küsünce görümcem de küserdi hiç bir sebep olmamasına rağmen...anneleri hep dolduruşa getirirdi.

ya düşünün ilk zamanlar bana ay inşallah boşanmazsınız, oğlum iki nişan attı çok üzüldü vs diyen kadın. ilk tanışmadan sonra aradığımda oğlumu eski nişanlısı çok üzdü inşallah sende üzmezsin diyen kadın. ilk zamanlar suratıma bakmayan kadın.ben o zaman hiç bir cevap vermezdim hep alttan alırdım ne zamanki bende doldum taştım artık sen çok sinirlisin diye üste çıktılar.

bayram olurdu kv eşimi arar şuraya gidin şunu yapın ultimatöm verir. eşimi arar şuraya gidilecek kapıdayız inin gibi gibi...ben bunları tepki verince kötü oldum.

son cümleniz kilit emin olun şu an yapmak istedikleri de o. bana yıkmak...ne söylersem söyleyeyim beni haksız duruma düşürecek sebep buluyorlar. eşimin cümlelerinin hepsi annesinden...bir bakıyorum çok iyi oluyoruz sonra bir bakıyorum kv ile mi konuşuyor nedir bana düşman kesiliyor.

Olurunu olmanızı bilmem ama şunu söylemek istiyorum, sizinle olmanın artısını eksisini tartabiliyorsa eşinizin gözünde siz şans veriyor konumunda değilsiniz. Şans isteyene verilir, sizinki ipleri koparmaya hazır. Yeniden arayı düzeltseniz dahi o hatasını anlamış olmayacak aksine sizi yola getirdiğine inanacak.

ayyy illet tiplerden, emir verir, yerine getirilmeyince olay çıkarır, sadece kendi çıkarsa iyi oğluda anneciğimin emirlerini yerine getiremedik senin yüzünden diye olay çıkarır, bence eşin demeden sen kendin kaç kurtar kendini, çünkü sırf anası yüzünden ayrılık safhası yok karar anı gibi geyikler yapan adamdan sonsuza kadar hayır gelmez, mücadeleye değmez, ömrünü tüketmene hiç gerek yok, zaten bunları diyen hem de ana kuzusu olduğun için diyebilen bi erkekle olmaman lazım, yani biraz da gurur...

ben eşime ailene sırt dön demedim, ben artık kv yi alttan almadığım her dediğini yutmadığım tepkimi verdiğim için bu duruma geldik. yoksa kv aynı kv baştan beri ben sadece kendimi ezdirmemeye başladım arıtk fark bu. böyle olunca da hepsi tepeme bindiler.

eşim şunu istiyor; kv bana küssün naz yapsın alınganlık yapsın ama ben sürekli alttan alayım onun her dediğini yapayım her şeyi kabul edeyim.o zaman ok. yahu bu adam kv istemiyor diye çocuk istemeyen adam adım gibi eminim.

aynen öyle.onlara göre tamamen ben haksızım zaten.her konuda kendilerini haklı görüyorlar ama her konuda.

tercihini yapmış eşin.
seni değil annesini istiyor.

seni susturmak için blöf yapıyor olsa bile bu blöfü boşa çıkar.

haklısın, annenle mutluluklar de, valizini bu akşam eline ver. belki o senin blöfünü yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…