- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
ana kuzusu erkekle olmaz boşanmak daha hayırlı !!!
derdim demesine derdim de ..
evlilik yeni ise her şey zamanla rayına oturuyor bir tek bunu bilirim
yuva yıkması kolay kurması zor sistem çirkin kadının toplum içinde yeri belli ...
çalışıyor ve ayaklarının üzerinde de duruyor olabilirsin amenna ...
ama öncelikle evliliğe şans vermelisin ..
bırak gidecem diyecek adam gitsin ,döndüğünde bir kapı bulamasın seninde keşkelerin kalmasın
ana kuzusu kavramı karışık biraz
"Kv ile sorunlar yaşadık, beni insan yerine koymaması, küsmesi,sürekli alttan alınmamın beklenmesi, benim artık dayanamayıp isyan etmem," diye yazmışsınız
nedir bu olaylar
neden sizi insan yerine koymadığını düşündünüz neden alttan almanızı bekledi
Hem suçlu hem güçlü... bu karar icin sizin düşünüyor olmanız gerekirken onca yaşadıklarınıza ragmen karşı taraf boşanmayı düşünüyor bu çok entresan.
Haklı iseniz dik durun. Kararlı olun ve esinuz bizden olmaz dediğin de. Evet haklısın olmaz diyebilin.
Sizin rest cekiyor olmanız gerek. Ailesine kambur olan bir adamla nereye gider ki zaten. Ondan ne es olur ne baba olur.
Daha ailesine sahip çıkamıyor ( evlendikten sonra ailesu siz ve çocuklarınız) tabiki annesini atacak degil ama yeri geldiginde dur diyemiyorsa oooooo.
Anasının adam edemedigini siz mi edeceksiniz.
Annesi evleliginizi didiklemis kocanız buna izin vermiş. Yani bu evliligin bitmesine zemin hazırlayan zaten onlar.
Önünüze bakın eger simdi bitmezse sonra her gun aglar keske bitseydi dersiniz. Bence en hayirlsii bu. Ama lutfen esiniz bu sekilde konusurken sizde soguk kanlı ve dogru cümleler ile bu evliligin bitmesine sebep olduklarını ve kendisinin de buna çanak tutugunu soyleyin. Yoksa boşanmayı da sizin uzerinize yıkacaklar.
kv ile şöyle mesela; yakın oturuyoruz. belli bir süre gidememiştik bazı özel olaylar yaşamıştım ben de gönüllerini almak için eşime doğumgünü düzenledim çağırdım aradım açmadılar cevap vermediler muhatap olmadılar. bayram geldi biz tatilde idik eşiminkini kutlayıp beni es geçtiler bayram için aradığımda benle kavga etti. daha önce de sebepsiz küsmeleri vardı zaten. her seferinde gidip ayağına özür dilememi bekledi. ben artık alttan almayıp cevap verince olaylar başladı ve bitmiyor.
ilk zamanlar kv küsünce görümcem de küserdi hiç bir sebep olmamasına rağmen...anneleri hep dolduruşa getirirdi.
ya düşünün ilk zamanlar bana ay inşallah boşanmazsınız, oğlum iki nişan attı çok üzüldü vs diyen kadın. ilk tanışmadan sonra aradığımda oğlumu eski nişanlısı çok üzdü inşallah sende üzmezsin diyen kadın. ilk zamanlar suratıma bakmayan kadın.ben o zaman hiç bir cevap vermezdim hep alttan alırdım ne zamanki bende doldum taştım artık sen çok sinirlisin diye üste çıktılar.
bayram olurdu kv eşimi arar şuraya gidin şunu yapın ultimatöm verir. eşimi arar şuraya gidilecek kapıdayız inin gibi gibi...ben bunları tepki verince kötü oldum.
Yasadiginiz sorunlari anlatmadiginiz icin kayinvaludeniz adina yorum yapamicam. Ama sunu biliyorum. Aileyle gorusulmeyen bir evlilik yurumez. Ailesini hice sayan birinden de kimse memnun olmaz. Ister siz suclu olun ister karsi taraf. Neden esiniz sizi kazanmak icin ailesine sirt donmek zorunda kalsin?
Olurunu olmanızı bilmem ama şunu söylemek istiyorum, sizinle olmanın artısını eksisini tartabiliyorsa eşinizin gözünde siz şans veriyor konumunda değilsiniz. Şans isteyene verilir, sizinki ipleri koparmaya hazır. Yeniden arayı düzeltseniz dahi o hatasını anlamış olmayacak aksine sizi yola getirdiğine inanacak.
tercihini yapmış eşin.Evet kızlar ne denir ki...Ailesi çok önemliymiş, ana kuzusuymuş. Kv ile sorunlar yaşadık, beni insan yerine koymaması, küsmesi,sürekli alttan alınmamın beklenmesi, benim artık dayanamayıp isyan etmem, alttan almamaya başlamamla birlikte ortaya çıkan sorunlar, 1 yıldır görüşmemek ve sonucu...
Eşim artık bizden olmayacağını, karar verme aşamasında olduğunu belirtti. Artılarımı eksilerimi tartıyormuş. Ne denir ki. Ailesine tek kelime ettirmiyor. Bir senedir arkamdan konuşan kv yi seni kazanmak için konuştu diyebiliyor. Her konuda ben hatalı çıkıyorum. Evet sütten çıkma ak kaşık değilim ama büyükler küçüklere yol gösterir yardımcı olmaz mı...Küsüp kenara mı çekilir...Attığı adıma karşılık vermez mi...
Çok yoruldum çok yıprandım artık...
Ana kuzusu erkekle olur mu? Boşanmak hayırlı mı?
Kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?