- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Senin her konun kv ile alakalı. kendi ailene gidp gelmiyor musun? Kv gidip gelmek yerine kendi ailenle daha sık zaman geçir. Eşin anlayışlı birisi değil. Benim eşim de aslan burcu ama ailesiyle iyi olmam için bana baskı kurmuyor. Ben mesafeliyim ve sık gidip gelmiyorum. Çoğu zaman tek başına gidiyor annesine.
Ama sizin baya bir sırununuz var bununla alakalı. Bence onun demesi yerine sizin çoktan boşanmak istiyorum demeniz gerekirdi. Ona çok taviz verilmiş gibi gördüm açıkçası.
Bu konuda alttan almak zorunda değilsin kimseyi sevmek iyi anlaşmak zorunda değilsin. Ortada sana saygı duymayan bir aile var sen neden saygı duyacaksın? Dik dur ve boşanmak istediğini bu şekilde baskı altında yaşamaktan sıkıldığını belirt bence. Ki zaten evliliğinin son noktasına çoktan gelmişsin bana göre. Yani bunu düşünmesi gereken sensin eşin değil.
tercihini yapmış eşin.
seni değil annesini istiyor.
seni susturmak için blöf yapıyor olsa bile bu blöfü boşa çıkar.
haklısın, annenle mutluluklar de, valizini bu akşam eline ver. belki o senin blöfünü yer.
eşim ya ailemle iyi oluruz ya biter diyor, bu konu onun için hayati hatta hayatındaki tek önemli mesele. ısrar ve inatla bunu söylüyor.ne söylesem ona bahane geliyor artık. kv ile barışmak istemedim evet çünkü benimde gururum var. bana saygısız davranan insana ben niye sürekli alttan alayım. eşime zaten boşanmak istiyorsan söyle diyen benim...artık üzülmek istemiyorum diyen de benim. bunlardan sonra kendisi söyledi karar vereceğini.
tamam o zaman.emin olun yemez çünkü ailesi kıymetlisi. düşünün kv bir senedir arkamdan dedikodu yapıyor beni kazanmak için yapmış. ailesinin her adımını kendi üstüne alıyor asla toz kondurmuyor.
eşin gerçekten boşanmak istese artı eksiye bakmazdı. kapıdan çıkar giderdi koşa koşa anasının koynuna.emin olun yemez çünkü ailesi kıymetlisi. düşünün kv bir senedir arkamdan dedikodu yapıyor beni kazanmak için yapmış. ailesinin her adımını kendi üstüne alıyor asla toz kondurmuyor.
Bende tam tersini düşündüm.eşin gerçekten boşanmak istese artı eksiye bakmazdı. kapıdan çıkar giderdi koşa koşa anasının koynuna.
o yüzden blöf, sindirme taktiği olduğunu düşünüyorum.
aynen öyle.onlara göre tamamen ben haksızım zaten.her konuda kendilerini haklı görüyorlar ama her konuda.
o da doğru olabilir.Bende tam tersini düşündüm.
Artı eksi düşünüyorum derken ben bu evlilik için çabalıyorum mesajı vermek ki amaç karşı taraf sinsin
Alt metni o benim annem sen kim oluyorsundur.
Konu sahibi eşiniz birey olamamış.
Sahibine biran önce teslim edin
eşin gerçekten boşanmak istese artı eksiye bakmazdı. kapıdan çıkar giderdi koşa koşa anasının koynuna.
kv ile şöyle mesela; yakın oturuyoruz. belli bir süre gidememiştik bazı özel olaylar yaşamıştım ben de gönüllerini almak için eşime doğumgünü düzenledim çağırdım aradım açmadılar cevap vermediler muhatap olmadılar. bayram geldi biz tatilde idik eşiminkini kutlayıp beni es geçtiler bayram için aradığımda benle kavga etti. daha önce de sebepsiz küsmeleri vardı zaten. her seferinde gidip ayağına özür dilememi bekledi. ben artık alttan almayıp cevap verince olaylar başladı ve bitmiyor.
ilk zamanlar kv küsünce görümcem de küserdi hiç bir sebep olmamasına rağmen...anneleri hep dolduruşa getirirdi.
ya düşünün ilk zamanlar bana ay inşallah boşanmazsınız, oğlum iki nişan attı çok üzüldü vs diyen kadın. ilk tanışmadan sonra aradığımda oğlumu eski nişanlısı çok üzdü inşallah sende üzmezsin diyen kadın. ilk zamanlar suratıma bakmayan kadın.ben o zaman hiç bir cevap vermezdim hep alttan alırdım ne zamanki bende doldum taştım artık sen çok sinirlisin diye üste çıktılar.
bayram olurdu kv eşimi arar şuraya gidin şunu yapın ultimatöm verir. eşimi arar şuraya gidilecek kapıdayız inin gibi gibi...ben bunları tepki verince kötü oldum.
Bu oyuna gelmeyin işteaklınca beni yola getirecek?
ya kv nin kişiliği hakkında şöyle bir örnek vereyim anlayın; ben pilates yapıyordum evde kv de salona gidiyor ama yaşlıların falan olduğu bir yer. illa beni de oraya götürcek ısrar da ısrar istemiyorum ben. onu bile dert yapmış eşime, neymiş iyiliğim içinmiş havam değişirmiş. asıl niyet farklı: ele güne beni gösterecek...
eşim dediğim gibi 2 nişan atmış ve sonradan öğreniyorum ki herkes kv yi suçlamış ama eşim kendi üstüne alıyor her zamanki gibi. şimdi de ele güne nispet yapacak bakın ben ne kadar iyi bir insanım gelinimle ne kadar iyi anlaşıyorum...
Benimki de (kv) geçen gün gelinle aynı evde yaşamak hayalim diyordu. Öyle bir hayalin varsa havada kalır sen gelirsin ben giderim hatta gelmene bile gerek yok oğlunu yollarım dedim hemde eşimin yanında. Eşim de annem şaka yapıyor hayatım dedi. İlla burunlarını sokacaklar yani! Ne işin var senin oğlunun evliliğinde burnunu sokuyorsun. Bunlar cidden hastalar başka bir açıklaması yok!
eşin gerçekten boşanmak istese artı eksiye bakmazdı. kapıdan çıkar giderdi koşa koşa anasının koynuna.
tamam işte.kesinlikle hasta kv. benle hava atacak güya eşe dosta. eşim nişanlar atmış kv suçlanmış falan olaylılar öncesinde. şimdi herkese kendini kanıtlayacak.
Çok var böyle insanlardan, hasta ruhlu kadınlar hasta çocuklar yetiştiriyor işte, ne biliyim ben şahit olunca üzülüyorum. Geçen tesadüfen 10 yıllık evliliğini benzer sebeplerden bitirmek üzere olan bir kadını dinledim. Evliliğin sürdüğü on yıl boyunca kocası tüm birikimini annesiyle kız kardeşine harcamış onlara hediye evler arabalar kadına bir çöp bile vermemiş abin alsın sana da diyormuş, çocuk bile yapmıyormuş adam öz çocuğuna harcama yapmak zorunda kalır diye. yeni boşanma kararı almışlar daha, kadın bunları anlatırken adam annesini alıp denizaşırı tatile götürmüş bi de.
Siz daha gençsiniz, mutlu bir aileniz olsun, çocuğunuz olsun istiyorsunuz. kendi ailesi olduğu fikrini kaldıramayacak bir adamı değiştirip ikna etmektense sıfırdan yeni bir aile kurmak daha kolay ve işe yaraması daha muhtemel bir yol bence. Hayata birkere geliyoruz elimden gelen herşeyi yaptım diyorsanız hayatınızın en güzel yıllarını gözü sizi görmeyen bir adam için harcamayın.
tamam işte.
niyet belli son belli.
sence umut var mı?
istersen dünya güzellik kraliçesi ol, aşçılıkta dünya birincisi ol.ha bir de az önceki konuya ekleme; ben eşimden 13 yaş küçük, çok bakımlı, herkes tarafından da beğenilen biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?