evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

eşim ya ailemle iyi oluruz ya biter diyor, bu konu onun için hayati hatta hayatındaki tek önemli mesele. ısrar ve inatla bunu söylüyor.ne söylesem ona bahane geliyor artık. kv ile barışmak istemedim evet çünkü benimde gururum var. bana saygısız davranan insana ben niye sürekli alttan alayım. eşime zaten boşanmak istiyorsan söyle diyen benim...artık üzülmek istemiyorum diyen de benim. bunlardan sonra kendisi söyledi karar vereceğini.

emin olun yemez çünkü ailesi kıymetlisi. düşünün kv bir senedir arkamdan dedikodu yapıyor beni kazanmak için yapmış. ailesinin her adımını kendi üstüne alıyor asla toz kondurmuyor.

İyi de neden zorunda bırakıyor onu anlamadım! Yapmacıktan iyi olamazsın ki sürekli pohpohlaman lazım evliliğin yürüsün diye. Boşanalım tercihini seçmen gerekir bana göre. Böyle bişeye mecbur değilsin!kararı da ona bırakman doğru değil yap babulunu anasna gönder madem bu kadar meraklı.

Allah yardimcin olsun kardesim nasil evlat yetistiriyrlar anlamiyorum ya yakasini bi rahat birakin evladinz yuva yurdu ya kendilerne ozguveni olmuyor koca adamlarin Allah bunlarla imtihan ediyor sanirim ben altli ustlu oturuyorum yazin memleketteler..Esim asla laf soylettrmez anasina elinde tesbih dilinde beddua eksilmez ama umursamiyorum cunku bunlarda bosanmak olmadigi icin ben onlara degil onlar bana katlaniyor.. Eminim kaynanan olmasa esin benlige dönerdi

emin olun yemez çünkü ailesi kıymetlisi. düşünün kv bir senedir arkamdan dedikodu yapıyor beni kazanmak için yapmış. ailesinin her adımını kendi üstüne alıyor asla toz kondurmuyor.
tamam o zaman.
eşin artıları eksileri tartarken sen net ol ve sonucunu bekle.
işten gelene kadar eşinin eşyalarını valize koy, annesine postala.
bakalım kaç gün tahammül edecek her şeye karışan annesine.

acı çeksen de belli etme. ketum ve kararlı ol. bir süre görüşme.

Bende de vardı aynısından annesi tuvalete gitme dese gitmez ailesi ne derse o boşandım çok mu mutluyum hamdolsun iyim beni o kadar sindirmistiki en azından kendime gelmeye başladım Allah büyük elbet çıkar yaptiklari ...boşver olmaz ana sözüyle hareket edenle millet eşini savunur ben hasta oldum yalnızdım anasınin yanındaydı orda film koptu zaten Hayır gelmio bende evliydm boşandım

eşin gerçekten boşanmak istese artı eksiye bakmazdı. kapıdan çıkar giderdi koşa koşa anasının koynuna.

o yüzden blöf, sindirme taktiği olduğunu düşünüyorum.

Benimki de (kv) geçen gün gelinle aynı evde yaşamak hayalim diyordu. Öyle bir hayalin varsa havada kalır sen gelirsin ben giderim hatta gelmene bile gerek yok oğlunu yollarım dedim hemde eşimin yanında. Eşim de annem şaka yapıyor hayatım dedi. İlla burunlarını sokacaklar yani! Ne işin var senin oğlunun evliliğinde burnunu sokuyorsun. Bunlar cidden hastalar başka bir açıklaması yok!

eşin gerçekten boşanmak istese artı eksiye bakmazdı. kapıdan çıkar giderdi koşa koşa anasının koynuna.

Bende tam tersini düşündüm.
Artı eksi düşünüyorum derken ben bu evlilik için çabalıyorum mesajı vermek ki amaç karşı taraf sinsin
Alt metni o benim annem sen kim oluyorsundur.

Konu sahibi eşiniz birey olamamış.
Sahibine biran önce teslim edin

aynen öyle.onlara göre tamamen ben haksızım zaten.her konuda kendilerini haklı görüyorlar ama her konuda.

Çok var böyle insanlardan, hasta ruhlu kadınlar hasta çocuklar yetiştiriyor işte, ne biliyim ben şahit olunca üzülüyorum. Geçen tesadüfen 10 yıllık evliliğini benzer sebeplerden bitirmek üzere olan bir kadını dinledim. Evliliğin sürdüğü on yıl boyunca kocası tüm birikimini annesiyle kız kardeşine harcamış onlara hediye evler arabalar kadına bir çöp bile vermemiş abin alsın sana da diyormuş, çocuk bile yapmıyormuş adam öz çocuğuna harcama yapmak zorunda kalır diye. yeni boşanma kararı almışlar daha, kadın bunları anlatırken adam annesini alıp denizaşırı tatile götürmüş bi de.

Siz daha gençsiniz, mutlu bir aileniz olsun, çocuğunuz olsun istiyorsunuz. kendi ailesi olduğu fikrini kaldıramayacak bir adamı değiştirip ikna etmektense sıfırdan yeni bir aile kurmak daha kolay ve işe yaraması daha muhtemel bir yol bence. Hayata birkere geliyoruz elimden gelen herşeyi yaptım diyorsanız hayatınızın en güzel yıllarını gözü sizi görmeyen bir adam için harcamayın.

o da doğru olabilir.
G greengirll 5 yıldır bu meseleyle uğraşıyorsun.
sence kaç sene sonra eşin düzelir ya da değişir?
ya da kaç sene daha hep alttan alan, sinen, üzülen sen olmayı düşünüyorsun?
evlilik sürsün diye alttan al al da memnun olan var mı?
sanmıyorum.
kv hep daha fazlasını istiyor eminim.
haliyle eşin de.
e sen de memnun değilsin.

özetle; ne yaparsan yap, bu evlilkte kimsenin mutlu olma şansı yok.

aklınca beni yola getirecek?

ya kv nin kişiliği hakkında şöyle bir örnek vereyim anlayın; ben pilates yapıyordum evde kv de salona gidiyor ama yaşlıların falan olduğu bir yer. illa beni de oraya götürcek ısrar da ısrar istemiyorum ben. onu bile dert yapmış eşime, neymiş iyiliğim içinmiş havam değişirmiş. asıl niyet farklı: ele güne beni gösterecek...

eşim dediğim gibi 2 nişan atmış ve sonradan öğreniyorum ki herkes kv yi suçlamış ama eşim kendi üstüne alıyor her zamanki gibi. şimdi de ele güne nispet yapacak bakın ben ne kadar iyi bir insanım gelinimle ne kadar iyi anlaşıyorum...

Haklısın dolmuşsun ama Kv Bayram'da eşimin Bayram'ını kutladı benimkini kutlamadı diye beklentiye girmem adam yerine koymadı demek aklıma bile gelmez

Şuraya gidin buraya gidin ültimatomuna gelmemesi gereken eşin, bu da Kv ye mal edilemez

İnin gidiyoruz deyince de bana sormuş mu da derim ve gitmem yani eşim giderse bana ne derim

Biterse hayırlısı olsun ama devam ederseniz eşinizle yapılacak konuşmada ailesinin ve birlikte karar alacağı kişinin siz olduğunu öğrenmesi gerekliliğini vurgulayın

Bu oyuna gelmeyin işte
Düşünmesine bile fırsat vermeyin.
Yollayın annesinin evine

kesinlikle hasta kv. benle hava atacak güya eşe dosta. eşim nişanlar atmış kv suçlanmış falan olaylılar öncesinde. şimdi herkese kendini kanıtlayacak.

ha bir de az önceki konuya ekleme; ben eşimden 13 yaş küçük, çok bakımlı, herkes tarafından da beğenilen biriyim.

kesinlikle hasta kv. benle hava atacak güya eşe dosta. eşim nişanlar atmış kv suçlanmış falan olaylılar öncesinde. şimdi herkese kendini kanıtlayacak.
tamam işte.
niyet belli son belli.
sence umut var mı?

bizim aile olabilmemizin tek şartı eşimin ailesi ile iyi olmammış. inanın o kadar zor bir karar ki.

ha bir de az önceki konuya ekleme; ben eşimden 13 yaş küçük, çok bakımlı, herkes tarafından da beğenilen biriyim.
istersen dünya güzellik kraliçesi ol, aşçılıkta dünya birincisi ol.
eşin için annesi var. eğer annesi isterse kaale alır, annesi yok derse görmez.

yani senin nasıl biri olduğunla ilgilenen yok. annesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…