- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Yok benimki aslinda bildigin deli! Resmen deli! Ogluyla tartisir, demez ki ben oglumla tartistim, hooooop baslar news böyle news söyle, bir beddular, bir bel alti laflar ooooo. Esimde cogu zaman neye ugradigini sasirir ciddi bir sekilde. Ama iste ona ragmen hala dengeyi istedigim gibi kuramiyor. Ben hep diyorum ve bunda da cok ciddiyim, benim ailem esime bunlarin yarisini yapmis olsaydi, daha yüzümü göremezlerdi, otturdugum sokakdan gecirmezdim onlari. Ama iste o bu kaliteyi gösteremiyor. Ben bana yeterince deger vermedigini degil, karakterindeki bir zayiflik olarak görüyorum. Kendine denileni de yiyip yutuyor cünkü.
erkekler....benimki de şu an annesinin yaptığı tüm hataları üstüne almış durumda. sebebini bilemiyorum anlayamıyorum bu insanları...
su da var ki kvyle gorusmeyi asla kesmedim ne olursa olsun gittim laf mi soyledi ben daha kotusunu soyledim surat mi yapti ben daha surat yaptim ama kocama yansitmadim kendim hallettim kv ye cevabini ver ona bisey demiyorum ama esine karsi ilimli ol ben bu sekilde kazandimaslında yaptığınız en zoru biliyor musunuz. haksızlığa uğrarken sakin kalabilmek.... size mesela eşiniz ve kv niz karşınıza geçip sen şöylesin sen böylesin dediklerinde ne yaptınız?
ben kv ile görüşmedikçe kv iyice kudurup her şeyimi ortaya döküyor eşimi iyice dolduruyor...gitgide kendinden nefret ettiriyor...
su da var ki kvyle gorusmeyi asla kesmedim ne olursa olsun gittim laf mi soyledi ben daha kotusunu soyledim surat mi yapti ben daha surat yaptim ama kocama yansitmadim kendim hallettim kv ye cevabini ver ona bisey demiyorum ama esine karsi ilimli ol ben bu sekilde kazandim
peki kv arkanızdan eşinize karın bana bunları söylüyor diye şikayet etmedi mi? benimki tuvalete gitse oğluna söyleyecek, oğlu tuvalete gitse öğrenecek öyle bir tip...birbirlerine bağımlılar resmen.
ben de böyle yapmak istiyorum ama kv nin oğlunun peşini bırakacağını hiç sanmıyorum...
umarım artık "hanımcı" olurlarAnanin bagimlisi sorun olmuyo da oglun bagimlisi sorun iste
Insallahumarım artık "hanımcı" olurlar
zor ama...
peki kv arkanızdan eşinize karın bana bunları söylüyor diye şikayet etmedi mi? benimki tuvalete gitse oğluna söyleyecek, oğlu tuvalete gitse öğrenecek öyle bir tip...birbirlerine bağımlılar resmen. Soylesin esin bunun icin kizar mi sana ?
ben de böyle yapmak istiyorum ama kv nin oğlunun peşini bırakacağını hiç sanmıyorum...
soylesin . esin bunun icin sana kizar mi ?peki kv arkanızdan eşinize karın bana bunları söylüyor diye şikayet etmedi mi? benimki tuvalete gitse oğluna söyleyecek, oğlu tuvalete gitse öğrenecek öyle bir tip...birbirlerine bağımlılar resmen.
evet kızar anlaşamıyorsunuz bana yansıtıyorsunuz diyesoylesin . esin bunun icin sana kizar mi ?
evet kızar anlaşamıyorsunuz bana yansıtıyorsunuz diye
Ananin dedikleri ne oluryor anasinin pasasi diye sor bi bakalim...
ah ah işte sorunca sen kötü oluyorsun, saygısız oluyorsun. benim kv öyle yılan ki haklı insanı haksız çıkarır çenesi ultra mega gelişmiş
Kötü niyetinde bogulsun böylesi
valla sonun elbebek gibi olacak galiba.annen de şunu yaptı dediğimiz an zaten %100 haklı olsak bile haksız hale geliyoruz maalesef. her şey onun gözü önünde ve olay anında olmalı. kv bişi mi dedi eşimin yanında hemen cevabını yapıştırmalıyım. ne sorunu varsa da eşimin üstünden beni şikayet ederek değil benle çözsün artık.
eşler de arada kalarak bunalıyor. dengeyi sağlamak onların görevi ama bazı kv ler sağolsun benimki gibi çenesiyle sizi ezebilir.
bi verdiğim son şans olacak evliliğime. bunu da yapmadım demem, olmazsa kendileri bilir ne yapayım...
sende ben yansitmak istemiyorum kendi sorunlarimizi annenle aramda cozmek istiyorum fakat annen herseyi anlattigi icin yansitiyoruz yoksa seni uzmek istemiyorum dersinevet kızar anlaşamıyorsunuz bana yansıtıyorsunuz diye
hmm gerçekten çok mantıklı :)sende ben yansitmak istemiyorum kendi sorunlarimizi annenle aramda cozmek istiyorum fakat annen herseyi anlattigi icin yansitiyoruz yoksa seni uzmek istemiyorum dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?