evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

erkekler....benimki de şu an annesinin yaptığı tüm hataları üstüne almış durumda. sebebini bilemiyorum anlayamıyorum bu insanları...

erkekler....benimki de şu an annesinin yaptığı tüm hataları üstüne almış durumda. sebebini bilemiyorum anlayamıyorum bu insanları...

Anlayamazsin da zaten. Hiiic bosuna yorma kendini.
Bundan sonra gereken ortamda görüsürsünüz. Ama sakin ola özür dileyim falan deme. Hem sen esine gidipte ben böyle böyle düsündüm deme, birak o gelsin tekrar seninle konusmaya.
Ondan ayri planlar falan yap kendine, hic sorma ne yiceksin diye, birak o tuttussun bu kadin neden benden bagimsiz bi hayat yasamaya basladi diye. Birak o korksun icinde beni bitirmis diye.

su da var ki kvyle gorusmeyi asla kesmedim ne olursa olsun gittim laf mi soyledi ben daha kotusunu soyledim surat mi yapti ben daha surat yaptim ama kocama yansitmadim kendim hallettim kv ye cevabini ver ona bisey demiyorum ama esine karsi ilimli ol ben bu sekilde kazandim

peki kv arkanızdan eşinize karın bana bunları söylüyor diye şikayet etmedi mi? benimki tuvalete gitse oğluna söyleyecek, oğlu tuvalete gitse öğrenecek öyle bir tip...birbirlerine bağımlılar resmen.

ben de böyle yapmak istiyorum ama kv nin oğlunun peşini bırakacağını hiç sanmıyorum...

Ananin bagimlisi sorun olmuyo da oglun bagimlisi sorun iste

soylesin . esin bunun icin sana kizar mi ?

valla sonun elbebek gibi olacak galiba.

kocan arada kalmaktan sıkılıp seni boşayacak. seni de fedakar eş değil hayatına yapışıp kalmış bela olarak adlandıracak.
onda o potansiyel var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…