evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

Asla surat yapmadim ailesini kotulemedim hep sakin durmaya calistim olaylara onunda acisindan baktim simdi cok rahatim

Asla surat yapmadim ailesini kotulemedim hep sakin durmaya calistim olaylara onunda acisindan baktim simdi cok rahatim

aslında yaptığınız en zoru biliyor musunuz. haksızlığa uğrarken sakin kalabilmek.... size mesela eşiniz ve kv niz karşınıza geçip sen şöylesin sen böylesin dediklerinde ne yaptınız?

ben kv ile görüşmedikçe kv iyice kudurup her şeyimi ortaya döküyor eşimi iyice dolduruyor...gitgide kendinden nefret ettiriyor...

Sizin aranizda bi degisiklik var mi? Karar verembilmis mi anasinin pasasi?

valla güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum. eşim izin aldı evde, tüm gün işle ilgili bir şeyler yapıyor, akşam geliyorum normal konuşuyor benimle. gayet de neşeli görünüyor hatta...

ben de normal sakin davranıyorum o konuşmadıkça konuşmuyorum, ben geldim ne yemek yapayım falan tarzı konuşuyorum sadece...

?????

Onun niyeti ayrilmak falan degil! Niyeti ben karimi dize getirim. Baska bir derdi yok. Senin yerinde olsam ne yemek yapim diye bile sormam keyfime göre yaparim. Sorarsada sen karar verirken bende karar asamasi icindeyim de. Yada kendimi yanliz yasamaya alistiriyorum de.

Bütün gün evde o neden düşünmüyor ne yemek yapacağını da sen gelip yapıyorsun?
Ayrıca sana böyle resti çeken adamın canı ne istediğini sorman şu aşamada hata.
Üzgünüm ama sen kocanın sadece karar vermesini bekleyen bir mahkum gibi bekliyorsun.

yok hayır, inanın bu zamana kadar dediğiniz şekilde davrandım ve sonu buraya kadar geldi. eşim şu an inada bindirmiş durumda. ben de taktik değiştirip sakin kalacağım.

aynen dize getirme derdinde. ben artık şöyle düşünüyorum, madem öyle, kv ile küs olmak bana hiç bir yarar getirmedi zarar veriyor habire. bende düşmanımı yakın tutacağım....

aynen dize getirme derdinde. ben artık şöyle düşünüyorum, madem öyle, kv ile küs olmak bana hiç bir yarar getirmedi zarar veriyor habire. bende düşmanımı yakın tutacağım....

Sana bir sey diyim mi canim 9 senelik evliyip, 11 senedir de esimi ve ailesini taniyorum, kadin hala ayni kadin. Senin kv degismez, kocanda degismez. Istersen agzinla kus tut, istersen kanatlan melek ol. Seni sevmedi sevmeyecek! Taviz verirsen hata edersin.

biliyorum canım sevmedi sevmeyecek. ben de onu sevmedim sevmeyeceğim...tek derdim artık istekleri olsun da (benle konuşmadığı için herkes soruyormuş ele güne gidemiyormuş gezemiyormuş eve kapanmış ki kendisi akşama kadar gezer asla evde oturmaz) çenesi dursun. bunda sonra da zaten samimi bir ilişki asla olmaz olamaz, bayram seyran özel günde eşimin hatıra görüşürüm bu kadar...yakın zamanda da taşınmak istiyorum çünkü yanyana oturuyoruz.

ailemle zaten görüşmüyorlar görüşmesinler de, ben de sadece eşimin hatrına gerekli şeyleri yaparım o kadar...

Ha bende öyle yaparim. Ben evime cagirmam, esim gidelim derse derim ara yoksa gelmem. Giderim cayindan baska biseyini icmem. Ha sohbet ederim, konusurum, ama iste ancaaa bir araya geldigimizde.

Ha bende öyle yaparim. Ben evime cagirmam, esim gidelim derse derim ara yoksa gelmem. Giderim cayindan baska biseyini icmem. Ha sohbet ederim, konusurum, ama iste ancaaa bir araya geldigimizde.

aynen öyle....bundan sonra zaten böyle olur ilişkimiz. görüşüp konuşmamak da çare olamadı çünkü bize. çok yakınız ve ben onun eski apartmanında oturuyorum. etrafımız dedikoducu insanlarla dolu. kv kendisi zaten başlı başına bir dedikoducu

şu dediğiniz kıvama biz de geliriz inşallah ki eşim de rahat eder ben de kv de.

Hata yaparsın. Eşinin ve ailesinin istediği olmuş olur. Merak ediyorum senin ailen ona sana davranıldığı gibi davransa tepkisi ne olur? Kp bana yakın tutayım karım üzülmesin mi der kestirip atar mı? Taviz verme derim.

Ben esimin dengesiz davranislarindan dolayi cok kavga ettim esimle. O sinirle onun bana cooook bosanalim demisligi var malesef. Sonra bir iki gün düsününce kendiside hep benim hakli oldugumu gördü. Tabi beni kirdikdan sonra beni o an savunmadikdan sonra bin kere sen hakliydin desin. Ama artik onun basinin etini yemiyorum, artik ona tek kelime etmiyorum. Kendisi annesini sikayet edince bende o konuya uygun kendi iznelimlerimi anlatiyorum ama o kadar. Artik ben yapacagimi direkt kv ye yapiyorum, az öte git mi dedi, ooooo ben niye gidim, sen git karsiy tarafa dur diyorum (mizaci anlamda bi örnek umarim anlatabildim ne demek istedigimi)

annen de şunu yaptı dediğimiz an zaten %100 haklı olsak bile haksız hale geliyoruz maalesef. her şey onun gözü önünde ve olay anında olmalı. kv bişi mi dedi eşimin yanında hemen cevabını yapıştırmalıyım. ne sorunu varsa da eşimin üstünden beni şikayet ederek değil benle çözsün artık.

eşler de arada kalarak bunalıyor. dengeyi sağlamak onların görevi ama bazı kv ler sağolsun benimki gibi çenesiyle sizi ezebilir.

bi verdiğim son şans olacak evliliğime. bunu da yapmadım demem, olmazsa kendileri bilir ne yapayım...

Haklisin canim, ben daha bu senin basinda kesinlikle bosaniyorum diyordum. Konum var hatta bakabilirsin. Hakliyim, hemde %100 degil %100000 hakliyim. Ama yine de eeee napimmmm oda benim annemmmmmmm diye bi laf gelebiliyor. Bide benim kv terbiyesiz, küfürlü, saygizi, bell assagi laflar, beddular ooooo anlatmakla bitmez. Bundan sonra ben deliyim, kv de beni cekecek! Cok basit. Esimde bi laf derse diyorum ki, adam olaydin da karina laf ettirmeyeydin, ben senden daha adamim o yüzden kendimi savunuyorum. Bitti bukadar.

seninki gene kartlarını açık oynuyor, benimki o kadar yılan ki. eşimin yanında melek gibi davranır arkamdan millete söylemediğini bırakmaz. eşimi çok iyi tanıyor kartlarını ona göre oynuyor tam bir sinsi yılan.

Yok benimki aslinda bildigin deli! Resmen deli! Ogluyla tartisir, demez ki ben oglumla tartistim, hooooop baslar news böyle news söyle, bir beddular, bir bel alti laflar ooooo. Esimde cogu zaman neye ugradigini sasirir ciddi bir sekilde. Ama iste ona ragmen hala dengeyi istedigim gibi kuramiyor. Ben hep diyorum ve bunda da cok ciddiyim, benim ailem esime bunlarin yarisini yapmis olsaydi, daha yüzümü göremezlerdi, otturdugum sokakdan gecirmezdim onlari. Ama iste o bu kaliteyi gösteremiyor. Ben bana yeterince deger vermedigini degil, karakterindeki bir zayiflik olarak görüyorum. Kendine denileni de yiyip yutuyor cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…