evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

Valla ben öyle bi durumdayim ki kv simdi az öte git dese dünyayi hem onun hemde oglunun basini yikarim herhalde. Hele bazen aklima geliyor yapilanlar öyle bir doluyorum ki o an yanimda olsa ikisinden birisi parcalarim herhalde

eşim de bunu diyor kindarsın unutmuyorsun diyor aslında kindarlık değil kırılmak hem de çok kırılmaktan ötürü oluyor bunlar. karşı tarafa önem verdiğin için kırılıyorsun. adam yerine koymasan he he desen yüzüne gülüp arkasından konuşsan senden kıymetlisi olmaz. ama bizim karakterimize uymaz. ben artık diyorum böyle olmak lazım demek ki.

Aynen öyle, kirilmakdan dolayi unutamiyoruz. Sonucta kimse hakaretler, küfürler, assagilanmalar, hatta dövülmeye tesebbüsü unutamaz, yada bisey olmamis gibi devam edemez. Ama erkekler bunu anlayacak kapasite de degiller. Fark da etmezler, benim esim ailemin evine gittigi zaman istedigi odaya girer cikar, istedigini alir dolaptan yer, istedigi yere gider uzanir, herkesle iyi anlasir, yani evde nasil rahatsa orda da öyle rahatdir. Ben kv ye gittigim zaman acik mutfagina girerken bile tedirgin olurum, rahatsiz olurum, oda rahatsiz oldugunu belirtir elimde bardak varsa misal mutfaktayken o alir elimden ben toplarim sen gec ottur diye. WC ye bile giremem, kizim anne gidicem derse onu bahane eder girerim WC ye bile. Ama bunu o fark etmez. Hatta esim bile her odaya giremez orda, bunu dahi fark ettmeyen adam beni mi fark edecek. Erkekler böyle iste. Bazilari. Daha dogrusu cogunlugu......

20 yillik evliligim sali gunu bitti.. neden mi? Ana kuzusuydu cunku. Aile oldugunu,baba oldugunu,koca oldugunu idrak edemedi.. bende bastim tekmeyi.. keske cok daha once yapsaydim. Kocanin her kahri cekiliyorda ana kuzusu bir kocanin kahri cekilmiyor.
Yinede 20 yil sabrettim ama olmadi, Allah kolaylik versin.

İşte en kötüsü de bu. Biraz kabuğuna çekil, aile bireylerine bile hissettiklerini pek yansıtma. Telefonla hergün arayan meraklı insanlar olucaktır, bir gelişme var mı, noldu ne bitti diye ?

Gerekirse bir süre kimseye konuşma (yapabiliyorsan)

Herşeyi sürekli en baştan konuşmak, yorar.

Bence boşanmayı bir süre kenara koy, artık bu adamla evlisin. Biraz strateji ile bu evliliği kurtarabilirsin bence.

Eşinin de seni anlayacağı günler gelecek.

Eşim aslan burcu, ve aynı durumları hatta çok daha şiddetli ve kötülerini yaşadım inan bana. (ben kaynanama senin gibi cevap veremezdim, hepsi içimde kaldı)

Kin tutmuyorum ama saldım rüzgara tüm kırgınlıklarımı.

Zamanla herşey rayına oturacaktır, güzel düşün. Kendinize biraz zaman ver.

Eşini arama, sorma, bir süre görüşme (yapabiliyorsan)

Kendi aklının başına gelmesini sabırla beklemekten başka yapabileceğin pek bişey yok, bu süreç senden ayrılmaması için ısrarcı olmaktan ziyade mağrur bir duruş çizersen...

Umarım savaşını kazanırsın, inan yıkması çok kolay.

aslında bal gibi farkındalar da onların ailesi ya farkında değilmiş gibi yapıyorlar...

oooo 20 yıl mı dile kolay...

sizin için sıkıntı olamayacaksa neler yaşadınız dinlemek isterim...

ne güzel yazmışsınız, huzur verdi bana yazdıklarınız...

evet annem babam bile her gün soruyorlar noldu noldu...

eşiniz aslan ise beni çok iyi anlarsınız çok tipikler çünkü.eşimin sana güvenmiyorum demesi şu anki aşırı kızgınlığı vs beni test etmek mi sizce?

sabırlı davranmaya çalışıyorum, susuyorum bir kaç gündür...ben kv ye karşı kendimi anlatabilmek adına söylediğim her şeyi farklı yansıttı beni sinirli terbiyesiz biri olarak yansıttı.

susarak bekleyeyim mi?

oooo 20 yıl mı dile kolay...

sizin için sıkıntı olamayacaksa neler yaşadınız dinlemek isterim...
Ben evlendigimde 19 yasindaydim. Dunyada gordum gorecegim en despot, en gorguuz,en bencil insanlardi. Evimiz onlara 400 km uzakta olmasina ragmen gunde 3 kez tlf konusmasi, haftanin 2 gunu kamera ile gorusurduk. Olduki isim var tlf gorusmesj vya kamera gorusmesi yapamayacagiz 1 ay kavga nedenidir esim ve ailesiyle.
Yazin tatile gelirdik esimin ailesi ve benim ailem ayni sehirde 5 dakikalik mesafedeler. Esime aileme gitmek isiyorum dedigimde babama soyle derdi,babasina soylerdim kayinvalidene soylr derdi, ona soylerdim ana kuzusuysan evlenmeseydin ne isin var zirt pirt ailende derdi. Halbuki senede 1 geliyoruz ailemizin yanina. Kirilir uzulurdum esim ne var bunda derdi.
Ailem tlf etse ne cok ariyolar, aramasalar gordunmu ne ariyolar ne soruyolar olurdu. Babam 2 sene vefat etti, defnettik babami eve donuyoruz kayinvalidem ölenle ölunmez hadi artik kendi evimize gidelim demesiyle onlardaki insanligin öldügünü bir kez daha anladim.
Esim yine etkisiz eleman tabi, acimi paylasmadi bile.
Babamin vefatiyla iyice sahipsiz gördüler beni. Annem 83 yasinda yalniz yasaaya başladi bunlarin kahrini daha fazla cekemeyecegimi anlayinca esim isteyken annemin yanina memlekete geldim. 1 ay sonra iyi bir avukat bulup boşanma islemlerini başlattik.
Şükürler olsun sali gunu 1 yil süren boşanma davam maddi manevi güzel sonuclandi. 20 yilim tabiki bikac cumleyle anlatilamaz, ama inanin cok ezildim, cok haksizliklar gordum.
Boşanamam,elim onlara mahkum saniyolardi ama yanildilar. Rabbimin adaleti şaşmadi.
Şimdi otursun anasinin dizinin dibinde, ne halleri varsa görsünler. Keskelerim cok ama zararin neresinden dönersen kardir diyorum.

hayretler içinde okudum sonunun sizin açınızdan iyi olmasına da çok sevindim.

Rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsun.
Yasinizin hiç önemi yok...
Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin inşallah. ..

Rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsun.
Yasinizin hiç önemi yok...
Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin inşallah. ..
Amin sagolun. Inanin kisiligimi benligimi kaybetmistim. Bazen oyle bi hale gelirdim ki kendime acirdim. Cok sukur özüme benligime döndüm. Olmayinca olmuyormus iste. 20 yilimi emeklerimi herseyimi caldilar.

Amin sagolun. Inanin kisiligimi benligimi kaybetmistim. Bazen oyle bi hale gelirdim ki kendime acirdim. Cok sukur özüme benligime döndüm. Olmayinca olmuyormus iste. 20 yilimi emeklerimi herseyimi caldilar.
çok geçmiş olsun yine rabbim kurtarmış sizi ben de dava açacağım esim yanaşmaz büyük ihtimalle çekişmeli olunca tebligatı dava günü vs çok uzuyor mu bu boşanma isi.

çok geçmiş olsun yine rabbim kurtarmış sizi ben de dava açacağım esim yanaşmaz büyük ihtimalle çekişmeli olunca tebligatı dava günü vs çok uzuyor mu bu boşanma isi.
Sagolun. Allah sizinde yardimciniz olsun. Esim de anlaşmali boşanmaya yanaşmadi, çekişmeli devam ettik. Aslinda benim için daha iyi oldu ama 10 ayı buldu bosanmamiz, 3. Celsede bitti.. o süreç yoruyor insani işte. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Benimki de çekişmeli bitti uzun sürdü.
Ve cok yipratici Bir surecti.
2014 eylül açıldı dava 2016 Şubat bitti.
Mahkeme yaklastikca stres olurdum.
Ne zor ne boğucu günlerdi.
Gece uyuyamaz dua ederdim Allahım bu dertler bitsin nolur diye.
Ama çok şükür bitti.
Sabır verdi Rabbim.
Allahım hepimizi hayırlı insanlarla karsilastrsin ...
Kim ister ayrılmayı ne umutlarla evlendik.

Simdi nasilsiniz peki.? Pişmanlik oldu mu hiç boşandiktan sonra?

Aynen ama çıkış yolu yoksa boşanmaktan başka çare de yok. Rabbimiz hakkımızda hep hayırlısını nasip etsin. Aynı evde olmadan kimsenin gerçek yüzü anlaşılmıyor

Kac yillik evlisiniz ?
Benimki de ana kuzusuydu simdi benim kuzum oldu :)
Birazda senin elinde olan bisey cnm

Simdi nasilsiniz peki.? Pişmanlik oldu mu hiç boşandiktan sonra?
Çoook iyiyim elhamdulillah canım. ..
Çünkü serefsizlik yaptı bır sürü ...
Ortada aldatma gibi büyük sorunlar yoktu ama beni ezdirdi.
Yani boşanmadan başka çare yoktu.
Tukettii bizi kendi eliyle bitirdi herseyi.
Bosanmsktan başka secenegim yoktu.
Ve ben boşanma davasini açtığımda içimde 1 gram üzüntü yoktu.
Yaptiklariyla beni kendinden sogutmustu.
Bır an once onun soyadindan kurtulmak istiyordum. ..
Bu süreçte ailem desteği sayesinde kolay atlattim. ..
Zordu çok emek verdim cok sevmiştim ama bitti gitti işte.
En azından içim rahat ki bu evliliği yuvayi yıkan ben olmadım.

gerçekten zor bir durum Allah yardımcınız olsun ,tabii ki yutmayın herşeyi ama eşinizi seviyorsanız ve ilişkinizin yıpranmasını istemiyorsanız en azında belki biraz onlara karşı tavırlarınızı değiştirebilirsiniz, denemekte fayda var nacizane fikrim, çünkü bu durumlar eşler arasında da soğukluğa neden oluyor ister istemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…