• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

Haklısın dolmuşsun ama Kv Bayram'da eşimin Bayram'ını kutladı benimkini kutlamadı diye beklentiye girmem adam yerine koymadı demek aklıma bile gelmez

Şuraya gidin buraya gidin ültimatomuna gelmemesi gereken eşin, bu da Kv ye mal edilemez

İnin gidiyoruz deyince de bana sormuş mu da derim ve gitmem yani eşim giderse bana ne derim

Biterse hayırlısı olsun ama devam ederseniz eşinizle yapılacak konuşmada ailesinin ve birlikte karar alacağı kişinin siz olduğunu öğrenmesi gerekliliğini vurgulayın

benim kafamda da soru işareti yaratanlar bunlar. ben mi çok abartıyorum ben mi beklentiye çok giriyorum evet benimde hatalarım var...

inanın kafam çok karışık...

istersen dünya güzellik kraliçesi ol, aşçılıkta dünya birincisi ol.
eşin için annesi var. eğer annesi isterse kaale alır, annesi yok derse görmez.

yani senin nasıl biri olduğunla ilgilenen yok. annesi var.

aynen öyle....

tek soru işaretim bu kadına istediklerini verdikten sonra rahat bırakır mı? sonuçta nereye kadar isteyecek? bu saatten sonra senin yüzünden boşandık anne dese eşim, ya da başkaları bunu kaldırabilecek mi? göze alabiliyor mu?

benim kafamda da soru işareti yaratanlar bunlar. ben mi çok abartıyorum ben mi beklentiye çok giriyorum evet benimde hatalarım var...

inanın kafam çok karışık...
Elbebekgulbebek63 Elbebekgulbebek63 e benzettim derdini.
kadıncağız sürekli taviz verdi, ilk adım atan hep o oldu, hep alttan aldı.
sonuç, kv nin gönlünü yapamıyor diye kocası boşuyor şimdi.

istersen dünya güzellik kraliçesi ol, aşçılıkta dünya birincisi ol.
eşin için annesi var. eğer annesi isterse kaale alır, annesi yok derse görmez.

yani senin nasıl biri olduğunla ilgilenen yok. annesi var.
cnm neredeyse dilekçeyi sen hazırlayacaksın!:))))

aynen öyle....

tek soru işaretim bu kadına istediklerini verdikten sonra rahat bırakır mı? sonuçta nereye kadar isteyecek? bu saatten sonra senin yüzünden boşandık anne dese eşim, ya da başkaları bunu kaldırabilecek mi? göze alabiliyor mu?
ister ister.
hiçbir şey olmasa gözünün üstünde kaşın var diye surat asar, eşin de sana surat yapar.

Evet kızlar ne denir ki...Ailesi çok önemliymiş, ana kuzusuymuş. Kv ile sorunlar yaşadık, beni insan yerine koymaması, küsmesi,sürekli alttan alınmamın beklenmesi, benim artık dayanamayıp isyan etmem, alttan almamaya başlamamla birlikte ortaya çıkan sorunlar, 1 yıldır görüşmemek ve sonucu...

Eşim artık bizden olmayacağını, karar verme aşamasında olduğunu belirtti. Artılarımı eksilerimi tartıyormuş. Ne denir ki. Ailesine tek kelime ettirmiyor. Bir senedir arkamdan konuşan kv yi seni kazanmak için konuştu diyebiliyor. Her konuda ben hatalı çıkıyorum. Evet sütten çıkma ak kaşık değilim ama büyükler küçüklere yol gösterir yardımcı olmaz mı...Küsüp kenara mı çekilir...Attığı adıma karşılık vermez mi...

Çok yoruldum çok yıprandım artık...

Ana kuzusu erkekle olur mu? Boşanmak hayırlı mı?

Kafam çok karışık.

Canım 2,5 senelik evli aynı durumdayım, başta beni beğenen seven insanlar birden değişti evlenince ortalama 1 senedir çok kötü şeyler oldu bende görüşmüyorum. Kaç defa kalkıp gittim adım attım. Ama kendisi burnu düşse almıyor, kin gütmeye devam ediyor. Eşim de şahit oldu birkaç defa bana yaptığı terbiyesizliklere fakat sustu hiçbir zaman savunmadı bile. Bende hep sustum büyüğümdür dedim. 1 kere konuştum en kötü ben oldum, oğluna yalan yanlış bana terbiyesizlik yaptı vs anlatmış. Yemin ettim saygısızlık yapmadım çünkü. Sonra evimizi ayırdık, şimdi de eşime tavır aldılar gitmememiz için herşeyi yaptılar. Fakat eşim hala ailesine tek bir laf ettirmiyor. Onlar yüzünden kiraya çıktık bende çalışmaya başladım. Bunca şey onlar yüzünden oldu bana göre. Eşimin bu tavrı beni çıldırtıyor evliliğim bu şekilde nereye kadar ilerleyecek bilmiyorum ??? Severek evlendim ama sevgimizi bile yaşayamadık ilk günden beri huzursuzluk, kafam çok karışık....
Ailesine düşkün bir adam ne şekilde,nereye kadar ailesi ile yalnız görüşecek benimse onların yüzünü bile görmeye tahammülüm yok, eşimin hatrı için geçenlerde düğünlerine zor katıldım. Kafam çok karışık benimde... Önümü göremiyorum bu evlilikte.

Canım 2,5 senelik evli aynı durumdayım, başta beni beğenen seven insanlar birden değişti evlenince ortalama 1 senedir çok kötü şeyler oldu bende görüşmüyorum. Kaç defa kalkıp gittim adım attım. Ama kendisi burnu düşse almıyor, kin gütmeye devam ediyor. Eşim de şahit oldu birkaç defa bana yaptığı terbiyesizliklere fakat sustu hiçbir zaman savunmadı bile. Bende hep sustum büyüğümdür dedim. 1 kere konuştum en kötü ben oldum, oğluna yalan yanlış bana terbiyesizlik yaptı vs anlatmış. Yemin ettim saygısızlık yapmadım çünkü. Sonra evimizi ayırdık, şimdi de eşime tavır aldılar gitmememiz için herşeyi yaptılar. Fakat eşim hala ailesine tek bir laf ettirmiyor. Onlar yüzünden kiraya çıktık bende çalışmaya başladım. Bunca şey onlar yüzünden oldu bana göre. Eşimin bu tavrı beni çıldırtıyor evliliğim bu şekilde nereye kadar ilerleyecek bilmiyorum ??? Severek evlendim ama sevgimizi bile yaşayamadık ilk günden beri huzursuzluk, kafam çok karışık....
Ailesine düşkün bir adam ne şekilde,nereye kadar ailesi ile yalnız görüşecek benimse onların yüzünü bile görmeye tahammülüm yok, eşimin hatrı için geçenlerde düğünlerine zor katıldım. Kafam çok karışık benimde... Önümü göremiyorum bu evlilikte.

offf bu ana babalar kendi çocuklarına bu kadar kötülük yaparken oğulları hala onları bu kadar iyi görebilir savunabilir...niye biliyor musun hep aynı motto: ana bir tane eş bin tane bulunur. ana ana gibi olmadıktan sonra ne işe yarayacak...anlatamazsın...

sonumuz hayrolsun canım. hep bakıyorum etrafıma yürüyen evliliklerde hep kadınlar alttan alıyor.

offf bu ana babalar kendi çocuklarına bu kadar kötülük yaparken oğulları hala onları bu kadar iyi görebilir savunabilir...niye biliyor musun hep aynı motto: ana bir tane eş bin tane bulunur. ana ana gibi olmadıktan sonra ne işe yarayacak...anlatamazsın...

sonumuz hayrolsun canım. hep bakıyorum etrafıma yürüyen evliliklerde hep kadınlar alttan alıyor.
benim evlilik alttan almadığım için yürüyor :)

Çok var böyle insanlardan, hasta ruhlu kadınlar hasta çocuklar yetiştiriyor işte, ne biliyim ben şahit olunca üzülüyorum. Geçen tesadüfen 10 yıllık evliliğini benzer sebeplerden bitirmek üzere olan bir kadını dinledim. Evliliğin sürdüğü on yıl boyunca kocası tüm birikimini annesiyle kız kardeşine harcamış onlara hediye evler arabalar kadına bir çöp bile vermemiş abin alsın sana da diyormuş, çocuk bile yapmıyormuş adam öz çocuğuna harcama yapmak zorunda kalır diye. yeni boşanma kararı almışlar daha, kadın bunları anlatırken adam annesini alıp denizaşırı tatile götürmüş bi de.

Siz daha gençsiniz, mutlu bir aileniz olsun, çocuğunuz olsun istiyorsunuz. kendi ailesi olduğu fikrini kaldıramayacak bir adamı değiştirip ikna etmektense sıfırdan yeni bir aile kurmak daha kolay ve işe yaraması daha muhtemel bir yol bence. Hayata birkere geliyoruz elimden gelen herşeyi yaptım diyorsanız hayatınızın en güzel yıllarını gözü sizi görmeyen bir adam için harcamayın.

İyi hoş söylüyorsunuz da mesela benim ailem boşanmamı hoş karşılamıyor, babam ne olursa olsun bu evlilik devam etmeli çünkü 1 kere yapılır kafasında. Böyle bir ailesi olanlar ne yapsınlar ? Toplumu geçiyorum onlar zerre umrumuzda olmuyorlar ama

Ya aslında tüm erkekler ana kuzusu. Bekarken eve girmeyen erkek evlenince ana evinden çıkmak istemiyor. çevrede bir çok örneği var.. demem o ki insanlar değişmiyor ama burada asla boşan demem. Siz eşinize ilk olarak anlayış gösterdiniz mi? Siz bir şeyler söyledikçe onda savunma gelişiyor çünkü. Onunda annesi netice de. Görüşmeyi azaltın kv ile araya mesafe koyun ve eşinize asla söylenmeyin. Düzelecek mi diye deneyin ilk once baktiniz işler daha çok arpa sariyor sonra bosanmayi dusunun..

yeni gördüm 5 yıllık evliymişssiniz oho.. adam tercihini yapmış bile ben yenisiniz diye düşünmüştüm oysa..
böyle bir adam ile ugraşmaktansa boşanıp kendinize sıfırdan hayat kurmak en güzeli emin olun asla değişmez
siz ruh hastası oldugunuzla kalırsınız. bırakın tercih ettiği yere gitsin sizde kendi hayatınıza bakın

Kayınvalidem ilk evlendiğimde bile bu mottoyu bana aşılamaya çalıştı. Evlilik 2 taraflı bir denge, hep bir taraf kendinden taviz verirse nasıl mutlu olur o kişi. Onun yanından çıktıktan sonra eski özgüvenim yanıma geldi. Onlarla iken kendimi aşırı beceriksiz, hiçbir işe yaramayan biri gibi hissedip görüyordum. Çünkü beni hergün her dakka eleştirir, aşağılardı. Altlı üstlü otururken aldım boyumun ölçüsünü özellikle evde hiç kimsenin olmayıp da yalnız kaldğımız saatler.

O motto yanlış, inanmıyorum. Biz gitsek, bir başkası gelse de sorunlu olan aile olduktan sonra kimse katlanmaz ! Kimse çekmez, gelen gider gelen gider sonunda olan evlatlarına olur.

Şimdi benimkisi benimle kesinlikle muhatap olmuyor. Yüzüme bile bakmıyor, ben bakıyorum :) En azından iyi oldu böyle, karışamıyor ama eşim gidip geldikçe tek başına onu dolduruyormudur onu da Allaha bırakıyorum...

kv ile şöyle mesela; yakın oturuyoruz. belli bir süre gidememiştik bazı özel olaylar yaşamıştım ben de gönüllerini almak için eşime doğumgünü düzenledim çağırdım aradım açmadılar cevap vermediler muhatap olmadılar. bayram geldi biz tatilde idik eşiminkini kutlayıp beni es geçtiler bayram için aradığımda benle kavga etti. daha önce de sebepsiz küsmeleri vardı zaten. her seferinde gidip ayağına özür dilememi bekledi. ben artık alttan almayıp cevap verince olaylar başladı ve bitmiyor.

ilk zamanlar kv küsünce görümcem de küserdi hiç bir sebep olmamasına rağmen...anneleri hep dolduruşa getirirdi.

ya düşünün ilk zamanlar bana ay inşallah boşanmazsınız, oğlum iki nişan attı çok üzüldü vs diyen kadın. ilk tanışmadan sonra aradığımda oğlumu eski nişanlısı çok üzdü inşallah sende üzmezsin diyen kadın. ilk zamanlar suratıma bakmayan kadın.ben o zaman hiç bir cevap vermezdim hep alttan alırdım ne zamanki bende doldum taştım artık sen çok sinirlisin diye üste çıktılar.

bayram olurdu kv eşimi arar şuraya gidin şunu yapın ultimatöm verir. eşimi arar şuraya gidilecek kapıdayız inin gibi gibi...ben bunları tepki verince kötü oldum.
sakin alttan alma.biterse de bitsin ya nedir bu insana yapismaya çalışıyorlar resmen. cok hakli gordum seni.lutfen kararinin arkasında dur birak o kocan olacak adam uzulsun sen degil.annesi tursunu kursun bu kafayla daha çok nisan atip bosanir o.bi tane de biz de var boyle saygısız kadin.ben de gorusmuyorum umrumda da degil.

Kayınvalidem ilk evlendiğimde bile bu mottoyu bana aşılamaya çalıştı. Evlilik 2 taraflı bir denge, hep bir taraf kendinden taviz verirse nasıl mutlu olur o kişi. Onun yanından çıktıktan sonra eski özgüvenim yanıma geldi. Onlarla iken kendimi aşırı beceriksiz, hiçbir işe yaramayan biri gibi hissedip görüyordum. Çünkü beni hergün her dakka eleştirir, aşağılardı. Altlı üstlü otururken aldım boyumun ölçüsünü özellikle evde hiç kimsenin olmayıp da yalnız kaldğımız saatler.

O motto yanlış, inanmıyorum. Biz gitsek, bir başkası gelse de sorunlu olan aile olduktan sonra kimse katlanmaz ! Kimse çekmez, gelen gider gelen gider sonunda olan evlatlarına olur.

Şimdi benimkisi benimle kesinlikle muhatap olmuyor. Yüzüme bile bakmıyor, ben bakıyorum :) En azından iyi oldu böyle, karışamıyor ama eşim gidip geldikçe tek başına onu dolduruyormudur onu da Allaha bırakıyorum...

bakın gene eşiniz onların dolduruşuna gelip benimki gibi davranmıyor. benimki onların fikirlerini tamamen doğru kabul edip bana o fikirleri uygulatmaya çalışıyor. asla kendi fikri yok. ailesi ne derse doğru. hiç düşünmüyor ki yahu ben 2 nişan atmışım bir de evlilik bitmek üzere hep ailemi dinledim hep mi onlar haklı?

Back
X