hımm öyle mi?
iyi de adamın dikkatini çekmişim ki evlenmiş benimle ve hala evli :) ekstradan neden abartıyım ki durumu.
hem ben o düşünme terliğini öyle şuh öyle kadınsı fırlatıyorum ki anlatamam yani
hımm öyle mi?
iyi de adamın dikkatini çekmişim ki evlenmiş benimle ve hala evli :) ekstradan neden abartıyım ki durumu.
hem ben o düşünme terliğini öyle şuh öyle kadınsı fırlatıyorum ki anlatamam yani
ben kavga çıkararak dikkatini çekiyorum
neden cinselliği öne sürdünki şimdi birlikte keyifli zmn geçirip birbirimizin ilgisini farklı yönlerdende çekmek anlamında sen 1 buçuk sene ilişkiye girmediğin için benim durumuda öyle anlamışsın ama bak seninde çocugun var biraz olsun bu yönden anla cnm...Valla bir arkadaşımız bu tip şeyler kadınlar arasında konuşulur demiş ama bence bu genelleme çok yanlış.
Hiçbir arkadaşıma böyle bir soru sormadığım gibi hiçbir arkadaşımda bana böyle bir soru sormadı.
Hem niçin eşimin dikkatini çekip ona cazip gelmeye çalışayım ki ? Birşey mi beğendirmeye çalışıyorum ki uğraşayım. Biz zamanında birbirimizin beynimizi beğenmiş,huyunu suyunu sevmiş ortak bir hayat geçirmeye varım demişiz. Esas nokta buradaki fiilin çoğul olması.
Bu topic değil KK nın ve hayatın genelinde cinsellik eşi elde tutma şekli olarak algılanıyor. Bakımlı ol, o gelirken hazırlan, şöyle yap böyle yap. Hamilelik topiklerinde bile kadınlar cinselliğe ara verirsek ya eşimiz elden kaçarsa derdinde. Böyle evlilik mi olur allahaşkına ?
Sanırım Metin Akpınar " cinsellik hayvani bir dürtü ve ben bunu kontrol edebildiğim için insanım" demişti. Bir insanla evliysem (ki öyle sanıyorum) bunu hiç dert etmem. Tedavi hamilelik doğum 1,5 yıldan fazla eşimin eli elime değmedi bir günden bir güne de ya aklı dışarıda kalırsa demedim.
O yüzden kendini sunma gibi bir derdim olmadı, eğer o yola girmişsem demek birşeyler bitmiştir. Eş, hayat arkadaşı gözündeki çapağıda sevmeli, mutfaktan sonra üstüne sinen kokuyu da, temizlikten sonra alnından akan teride.
Ve sevgili arkadaşım, bebeğinin tadını çıkar boşver gerisini.
Çocuk gibi konuşup şımarmak tüm erkeklerin dikkatini çektiğine eminim ben rastlamadım bundan hoşlanmayan espri anlayışı kıt bir odunsa tersler seni o ayrı :)
Nasıl yani bahsedilen ilgi farklı.... Hmmm.. O zaman ne diyim, esimin üstüne atlıyorum ilgisl otomatikman bende oluyor..
üstüne atlamak degil yaaaböyle çaktırmadan hımmmm baksen dedirtecek bişi :)
evet bunu arada yapıyorum şımarıyorum gerçektende işe yarıyor yok kız odun degil hahahaaaa
bu soruyu hangi anlamda sorduğunu hala anlayamadım ben..şimdi işve cilve anlamında mı soruyorsun?
eğer o anlamda değilse bak erkeğin kalbine giden yol midesinden geçedmiş :)) şöyle zor olan afilli bir yemek yap ona..başbaşa mumu ışığında yenilen bir yemek hoş olabilir..
daha önceki yorumumda dediğim düşünme terliği kısmını ise es geç
Birbirimizin ilgisini 8 sene kadar once cekmisiz ki evlenmisiz;simdi ise o ilgiyi ayakta tutmak icin ozel bir caba sarfetmiyoruz.herkez eşinin ilgisini nasıl çektiğini yazın birbirimize destek olarım:))))))
Ben evlenmeden önce beklentisini o kadar kısıtlı tuttum ki onu yapmam bunu yapmam diyerek şimdi ne yapsam havalara uçuyor örneğin hazır çorba bile pişirsem hani yemek yapamazdın diyor o derece yanihavalara uçuyor sofra güzel olunca yemek çok önemli gerçekten genel anlamda
Evet boşa dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye...
ilgi çekmiyorum çekmek de istemiyorum.bi adam beni seviyosa beni istiyosa doğal halım onun ilgisini çeker zaten diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?