evet kızlar eşinizin ilgisini nasıl çekiyorsunuz?

kadiş, tüylü terlik fırlatıyorsun dimi

Bilmiyorum ben anladığım şekilde ilgi çekmeye cevap verdim

Hıh yapar dikkatini anında çekerim dedim senin terliğin kadar şuh bi fırlatma olmasa da

Ama arkadaşlar farklı şekilde bi ilgiden bahsediyormuş galiba

Çocuk gibi konuşup şımarmak tüm erkeklerin dikkatini çektiğine eminim ben rastlamadım bundan hoşlanmayan espri anlayışı kıt bir odunsa tersler seni o ayrı :)

neden cinselliği öne sürdünki şimdi birlikte keyifli zmn geçirip birbirimizin ilgisini farklı yönlerdende çekmek anlamında sen 1 buçuk sene ilişkiye girmediğin için benim durumuda öyle anlamışsın ama bak seninde çocugun var biraz olsun bu yönden anla cnm...

Nasıl yani bahsedilen ilgi farklı.... Hmmm.. O zaman ne diyim, esimin üstüne atlıyorum ilgisl otomatikman bende oluyor..

üstüne atlamak degil yaaaböyle çaktırmadan hımmmm baksen dedirtecek bişi :)

bu soruyu hangi anlamda sorduğunu hala anlayamadım ben..şimdi işve cilve anlamında mı soruyorsun?

eğer o anlamda değilse bak erkeğin kalbine giden yol midesinden geçedmiş :)) şöyle zor olan afilli bir yemek yap ona..başbaşa mumu ışığında yenilen bir yemek hoş olabilir..

daha önceki yorumumda dediğim düşünme terliği kısmını ise es geç

Ben elinden kumandayı alıp discoverychanel ı açıyorum.

Kumandayı tekrar le geçirmek için benimle ya kavga etmek yada şirinlik yapmak zorunda kalıyo.

Evet , yemek için fikir edinmek istersen de
Elossa'nın tariflerine bir bak
Onlarla benim bile ilgimi çekebilirsin

herkez eşinin ilgisini nasıl çektiğini yazın birbirimize destek olarım:))))))
Birbirimizin ilgisini 8 sene kadar once cekmisiz ki evlenmisiz;simdi ise o ilgiyi ayakta tutmak icin ozel bir caba sarfetmiyoruz.
Sarfedilmeside bana gore dogalliktan uzak olur.
Bilemedim aslinda sorunuzun cevabini...birbirimize ilgisizlik hissetirmedik karsilikli ; ola ki hissetseydim de sorardim heralde dikkat cekmeye calismak yerine.

Ben evlenmeden önce beklentisini o kadar kısıtlı tuttum ki onu yapmam bunu yapmam diyerek şimdi ne yapsam havalara uçuyor örneğin hazır çorba bile pişirsem hani yemek yapamazdın diyor o derece yani havalara uçuyor sofra güzel olunca yemek çok önemli gerçekten genel anlamda

valla ben güzel sofralar kurarım hiç mütevazi olamam bu konuda .yemek yapmayı seviyorum .sonra ne bileyim bir şekilde çekerim ilgisini yani burdan açık açık anlatsak ayıp olur sanırım .

Evet boşa dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye...

ilgi çekmiyorum çekmek de istemiyorum.bi adam beni seviyosa beni istiyosa doğal halım onun ilgisini çeker zaten diye düşünüyorum

ilgi çekmiyorum çekmek de istemiyorum.bi adam beni seviyosa beni istiyosa doğal halım onun ilgisini çeker zaten diye düşünüyorum

ne alaka yani sen eşini seviyorsan onun için heşeyin en güzeli olsun istersin yanii senin her halinle göre göre sıkılmazmı bu adam değişiklik her zmn iyidir biz de doğal halimizleyiz ama arada yapılacak degişiklikleri konuşuyoruz cnm sen de yaa??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…