hımm öyle mi?
iyi de adamın dikkatini çekmişim ki evlenmiş benimle ve hala evli :) ekstradan neden abartıyım ki durumu.
hem ben o düşünme terliğini öyle şuh öyle kadınsı fırlatıyorum ki anlatamam yani
Onunla hiç ama hiç ilgilenmiyorum, orada yok gibi davranıyorum.
İlgisizliğim ilgisini çekiyor
Onunla hiç ama hiç ilgilenmiyorum, orada yok gibi davranıyorum.
İlgisizliğim ilgisini çekiyor
neden cinselliği öne sürdünki şimdi birlikte keyifli zmn geçirip birbirimizin ilgisini farklı yönlerdende çekmek anlamında sen 1 buçuk sene ilişkiye girmediğin için benim durumuda öyle anlamışsın ama bak seninde çocugun var biraz olsun bu yönden anla cnm...
KotuKediSerafettin
harikasın canım ya
Napim sırnaşmaya gelmiyor hemen cozutuyor benimki
yapı itibariyle çok hareketli kıpır kıpır biriyim, sürekli espriler yaparım, yüzüm güler, güldürürüm eşimi.
Bu yüzden dikkatini üzerime toplamasını istediğimde surat asarım, rahatsızsam abartırım.pervane olur.
Soru " kızlar eşinizin ilgisini nasıl çekiyorsunuz" şeklinde olursa anlamam mümkün olmaz. O benim eşimse niçin ilgisini çekmeye çalışayım ki ? derim.
Ama soru "eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz" yada "çocuğunuzdan eşinize vakit kalıyor mu" şeklinde olsaydı belki anlardım.
Soru yanlışsa elbet gelecek cevaplarda yanlış olur. O zaman bu şekilde anlamışsın demez değil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?