evet kızlar eşinizin ilgisini nasıl çekiyorsunuz?

hmm ilginç bir konu olmuş

kocamdan örnekler vereyim bende

şimdi adamcağız zaten geç geliyor bide yorgun argın,yemekten sonra atıyor kendini kanepeye elinde de kumanda tabii,o arada işim yoksa yanına oturup bacaklarını dizlerimin üstüne koyup garibime masaj yapıyorumbaktım dikkati bana yönelmiş başlıyorum aşkımm bırak şu kumandayı konuşalım biraz,hadi gel mutfağa gidelim sana bir türk kahvesi yapayım felan filan,hopp bütün dikkat ve ilgi benim üzerimde

bu ve bunun gibi şeyler yaparak dikkati tv den kendime yöneltiyorum hep..

genel olarak ise her zaman bakımlı ve temiz olmaya ve de mis gibi kokmaya gayret ediyorum.ha bunlar eşim için deil elbette ki kendim için..kış ayları polarlarla gezdiğim için dikkat çekmek için şebeklik yapıyorum ama yazın öylemi giyiyorum evimde mini şortumu,askılımı bak o zaman dikkat nasıl üzerimde oluyor

hiçbir şey yapmam buna değmez o benim ilgimi çekmek için ne yapyor ki.ayrıca ilgili ve seven erkeğe özel birşey yapmaya gerek yok kıymet bilen her şekilde biliyor bilmneyene de ağzınla kuş tutsan boş

Onunla hiç ama hiç ilgilenmiyorum, orada yok gibi davranıyorum.
İlgisizliğim ilgisini çekiyor

evet benim odununda en çok bu ilgisini çekiyor
onu yok saydığımda hiç konuşmadığımda o bana sırnaşıyor ne oldu niye konuşmuyorsun diyor
konuşuncada ne kadar çok konuşuyorsun diyor
Allahım bu erkek milleti niye bu kadar dengesiz:44:

ben çok sırnaşığımdır sürekli boğarım onu o da sıkılır, o hallerime alışkın olduğu için 10 dk dalıyım tv ye yada bir işe hemen dibimde biter,

zaman zaman ikimizinde hali yoktur ilgiye o akşam tv karşısında kendi halimize geçer,

ilgisiz kaldığından şikayetlendiğim zamanlarda olur o zaman da olur olmaz şeylerden kavga ederiz sanırım ben çıkartırım kavgayı

yani aslında bana göre işin özü ne zaman mızmızlanırsam ilgi diye hep çeker kendini benden, ama ben kendimi çekiyim üstüme düşer

ıkı cocuklu kadınım aksam ben dıkkatını cekemesemde oglanlar ağlayarak gayet guzel dıkkatını cekıyor..

bagırmak ıyıdır bazen.

KotuKediSerafettin

harikasın canım ya

yapı itibariyle çok hareketli kıpır kıpır biriyim, sürekli espriler yaparım, yüzüm güler, güldürürüm eşimi.
Bu yüzden dikkatini üzerime toplamasını istediğimde surat asarım, rahatsızsam abartırım.pervane olur.

ah bi bulsam ilgisi zaten bendede maaalesef yanımda değil haaa yanımdaykende tabiki susarak susunca ne oldu diye hep üsteler

ben güzel yemekler yaparım dikkat çekmek içün, olmadı şirinlik yaparım , olmadı moralimi bozarım , olmadı suratımı asarım , olmadı sorun yaratırım o zaman öyle veya böyle tüm ilgisi bende olaarr

ben eşim ilgisiz durunca bağırınmaya başlıyorum bu neyaa bu nasıll evlılıkk komşumuyuz kardeşmiyizz neyizz biz dıyee çok güzel etki ediyorr tabı etkiye tepkide geç kalmıyorr oda bağırmaya başlıyor

valla ne yalansöylim hiçde bişey yapmıyorum (ayrıca)...
ilgisi bana yetiyoda artıyo bile hele şu 4 gündür hastaydı ve evdeydi bıktırdı beniiiiii

Soru " kızlar eşinizin ilgisini nasıl çekiyorsunuz" şeklinde olursa anlamam mümkün olmaz. O benim eşimse niçin ilgisini çekmeye çalışayım ki ? derim.

Ama soru "eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz" yada "çocuğunuzdan eşinize vakit kalıyor mu" şeklinde olsaydı belki anlardım.

Soru yanlışsa elbet gelecek cevaplarda yanlış olur. O zaman bu şekilde anlamışsın demez değil ?

geçen akşam tv maç vardı en nefret ettiğim maçlardır bu arada tv önüne geçtim izletmedim yok anam hiç dikkati dağılmıyor bende öylemi dedim geçtim yanına oturdum o kumanda bana gelicek dedim ve 10 saniye verdim hala tık yok benimkinde vee son 1 dedikten sonra başladım bağırmaya dedi deli şarkılar söylemeyeen sonunda ne oldu merak ediyorsunuz değilmi tabiiki o güzel ssime dayanamayıp kumandayı bana verdii

heyy aynı beni anlatmışsın :)

hadi cnm bi dahakine öyle yaparım:))))) alla alla ya insan ne anlamak isterse onu anlarmış bu konu başlıgı da bunu gösterdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…