- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi balpetegi35
-
saka gibi. kadin toprak isi bilmem demeye getirmis sonucta koylu bu isin ustasidir. millet koylu de koylu. sinir bozucu.+1
Polemik meydanına döndü konu ne ev kaldı ne bahçe varsa yoksa o köylü bu köylü
Hayır bir de ben köylü derken hakaret oluyor ama bana tanımadan itici aşağılayıcı ve daha ne vardı avam diyende sorun yok.saka gibi. kadin toprak isi bilmem demeye getirmis sonucta koylu bu isin ustasidir. millet koylu de koylu. sinir bozucu.
cidden yaa. koylu demek hakaret degil bi sakin olun ya. koylu diyince hemen herkes bi saldiriya gecme hassasiyetnde. noluyiruz. yemek yapmayi bilmiyorum asci miyim ben dedgimde asciya hakaret mi oluyor. ayrica hakaret diye gordugun seyi savunman bile hakaret dolu sozlerle oluyo. boyle bi ironi yok.Hayır bir de ben köylü derken hakaret oluyor ama bana tanımadan itici aşağılayıcı ve daha ne vardı avam diyende sorun yok.
Köylü kelimesini hakaret algılayan beyin sağlıklı, bunu bahçe işi yapmam olarak özet olarak kullanan benim beynim sorunlu. Hadi canım dedim iki saattir millet şaşırmış.
Değil mi? İtici aşağılık ve iğrenç bir kadın yaptılar benicidden yaa. koylu demek hakaret degil bi sakin olun ya. koylu diyince hemen herkes bi saldiriya gecme hassasiyetnde. noluyiruz. yemek yapmayi bilmiyorum asci miyim ben dedgimde asciya hakaret mi oluyor. ayrica hakaret diye gordugun seyi savunman bile hakaret dolu sozlerle oluyo. boyle bi ironi yok.
hayatnda koy gormemis koylu diyalogu gecmemis insan da yorum yapiyo koyluyu savunurken hakaret eden kisi de yorum yapiyo. bedava olunca harfler saldirin koylu kelimesi gecti mantigi.Değil mi? İtici aşağılık ve iğrenç bir kadın yaptılar beniköylü kaynanam duysa kulaklarını çeker hani o bile öyle algılamaz. Anlatsam hak da verir kendisi bıkmış kadın köylü değilim doğma büyüme buralıyım dediğini de duydum ben onun. Hala birileri başka triplerde. Eşim bile köylü kelimesini alınmadı da bahçe işi yapmamama kızdı.
Köylü kelimesini siz ve ben birkaç üye daha bahçe işi yapmam ben olarak algılarken birileri nasıl bunu aşağılamak sandı? Hangi beyin daha sağlıklı düşünüyor? Hala oradayım. Dediğiniz gibi klavye sahibi olan yazıyor. Yazsınlar diye açtım ama bana hakaret edilecek de susacakmışım. Bunu da yapacak karakterde değilim. Ay kim susarsa o ayrı. Ben yine görmezden geldim yoksa arada gırla giydirmiş bazıları.hayatnda koy gormemis koylu diyalogu gecmemis insan da yorum yapiyo koyluyu savunurken hakaret eden kisi de yorum yapiyo. bedava olunca harfler saldirin koylu kelimesi gecti mantigi.
çapa bilmem ne yapamam demek istedim. çiçek ne alaka? tarla kadar bahçesi var ne ekersen o olur. köylüden kastım çapa ve dikme işiydi. bunu hangi şehirli kadın yapıyor?
En son köye yerleşeyim diyorum artık hahaha sinirden gülüyorum da :)ay konu nerelere gelmıs
Elbette yapabilir ben yapamam işte onu demek istedim. Aradakileri okusanız bir neler göreceksiniz :)Annemin tekstil firmasi sahibi ve baya baya iskadini olan arkadasi koyden yer aldi her tatilde kostura kostura oraya gidip capa yapiyorBaska bir tanidigim yine ust duzey yonetici, baba evine gidip tarlada calisiyor. Yani bu bir secimdir, sehirliler yapmaz derken farkli bir canlidan bahsetmiyoruz, insaniz hepimiz.
Çiçeği dikince iş bitmiyor ya da bahçeye bir şey ekinceGit adamdan özür dile evi falan boşver şimdi bi şekilde gönlünü al valla. Köylülük ile çiçek dikmeyi nasıl bağdaştırdınız bilemedim.
Hak ettiği lafı aldı saçma ya da değil cuk derler ya o hesapSen de az saçmalamamışsın yani
Hak ettiği lafı aldı saçma ya da değil cuk derler ya o hesap
İkna için bekleme oda ilk hareketi senden beklicektir bence şuan kaldığın evde bir sürü tadilat işi cıkarsın sonra yapmasını söyle. Yapmaz olamam sende hatalarla anlayacağını eve içmimar getireceğini söyle birkaç kartvizit koy masaya birde bilgisayar da arama yap masa üstüne koy... Benden sana tavsiye vee son olarak pahalı internet alışverişleri bende yaradı site de verebilirim öneri ... Com sipariş ver iş yerine gelsin falan Emek olmadan yemek olmaz tatlımKızlar gerçekten bu adam manyak mı bana söyleyin? Şimdi anlatıyorum konuyu sizee.
Eşimle şehir dışında kendimize göre birkaç ev bulduk, müstakil evlerden. Evlendiğimizden beri istiyorduk ev almak onun birikimi, benimki, biraz kredi bilmem ne derken bayağı paramız oldu bizim. Biz de almışken daire almayalım dedik müstakil ev bakmaya başladık. 3-4 tane bulduk. 2+1 falan ama yeri güzeldi hepsinin. Bir tanesinde karar kıldık ama bahçesi o kadar büyük ki tarla desek yeri. Sadede geliyorum şimdi.
Bahçesi ne güzel falan dedi eşim ben de birini tutup çiçek falan diktiririz güzel olur dedim. Eşim de dedi ki sen ne güne duruyorsun birlikte dikeriz birlikte bakımını yaparız dedi.
Ben de sinir oldum o an çünkü bayağı ciddi beyfendi. Dedim ya ben çalışan kadınım ben tarla işi mi yapacağım köylü müyüm ben bilmem ne bir sürü şey dedim. Sonra bir kavga gürültü oldu derken eşim evi almaktan vazgeçti.
Ev falan almıyorum ben otururuz kirada senin incilerin dökülür bahçede dedi ama böyle sert sert. Nasıl gıcık oldum anlatamam. Adam resmen ev almaktan vazgeçti ya şaka gibi resmen. Nasıl ikna edeceğim??? Bana bir yol gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?