Evi almaktan vazgeçti şaka gibi!!!

Bence üslup sorununuz var. Arkadaşlar ben konu sahibinin köylüleri küçümsediğini düşünmüyorum ama yanlış kelime kullanmış. Aslında ben bahçe işi yapamam demek istiyor ama tamamiyle yanlış bir üslupla. Eşinizin tepki vermesi çok normal. Belki hayalinde sizinle bahçe işleri yapmak vardı. Yani müstakil bahçeli ev deyince birde bahçivan düşünmemiş demek ki..

Eğer siz çiçekle domatesle uğraşmak istemiyorsanız bunu tatlı dille söylerdiniz. Ya da bahçesi daha küçük bir ev bakın. Bahçesiz bile olabilir çünkü bahçenin bir anlamı var. Bahçeye bakmak zorundasınız

Sen ne güne duruyorsun birlikte yaparız demiş. Kadına sen yapacaksn dememiş. Birlikte ilgileniriz bahcemizle minnos minnos ciceklerimizi diker sulariz vs diye planlar yapmış işte.

Zaten konu sahibine yaptirmaya kararli olsa vazgectim demezdi de sen yapacaksn Bahçıvan falan yok derdi. Ama konu sahibi direkt küçümser tavırla o cevabı vermiş. Kaldı ki esinin ailesi ve cocuklugu da köylü. Adam sinirlenmekte haklı

++++
Adam bir ayı
Artı bahçıvana para vermek istemiyor derdi para

Neden hödük bi adamla evlendiniz o halde? Ya da madem düşüncesi bu yönde neden hala birliktesiniz?

Bırakın Allah aşkına yanlış konustum haklısınız demek zor bir sey degil.

Hay maşallah ziraat mühendisliği yan dal sanırım

Neden hödük bi adamla evlendiniz o halde? Ya da madem düşüncesi bu yönde neden hala birliktesiniz?

Bırakın Allah aşkına yanlış konustum haklısınız demek zor bir sey degil.
Yok doğru konuştum ben o adam o algı hak etti aldı. Size neyi ispat edeceğim görmediğim etmediğim insanlarsınız. Bir de hala haklı buluyorsunuz öyle mi?

Eşimle evliliğim beni bağlar bu da sizi ilgilendirmez. Haddiniz olmayan her yere karıştınız yeter artık.

Adam hödükse kadına deger vermiyorsa ve buna ragmen kocanızsa biz de sizin ettiginiz laflara karışabiliriz. Neden karışmayalım? Burdaki edilen her lafı haddinizi asarak hakettiniz zaten.

Ay neyse şimdi o hödük kocanızı ikna etmeye çalışın bakalın

Köylü kelimesini algılama şekliniz beni bağlamaz, hakaret edecek olsam éşime senin gibi köylü değilim derim herhalde o da köylü.

iyi geceler. Hak ettiklerime kararı da siz veremezsiniz zaten onun tayinini yapacak olan biri değil kimse.

Ben 4 yaşıma kadar köyde yaşadım. Hala giderim her yıl. Tarlaya bile gittim

Yani ben köylü sayıldığım halde bu edebiyatı sevmiyorum, abartı buluyorum.

Bence köylüyü asıl küçük gören abartı tepkiler verenler. Destek veriyorlar köylüye kendilerince ben sevmiyorum çok da samimi bulmuyorum.

Konu sahibi de köylüleri o kadar aşağılasa köylü bi adamla evlenmezdi zaten. Hatta keşke evlenmeseymiş.

Şehir merkezinde 1 saksı toprağa hasret kalıyoruz sizin yaptığınız da biraz şımarıklık bence...
Çalışmakla ne alakası var hem, toprakla stresinizi atarsınız

Ne kadar uzamis bu konu.
Surekli ayni sey uzerinden tartışıliyor bir yere varildigi da yok.

Konu sahibi konunu kapattir bence ne sen kendini aciklamak zorunda kal ne de insanlar seni anlamak zorunda kalsinlar.

Aşağılamadım annesi başımın üstündedir bir kere gelin yerine koymadı kızı saydı. Köylü değilim demek hakaretmiş. Asıl algılarını düzeltmesi gereken kim? Hakaret değil aşağılama da değil ben köylü değilim eşim beni köylü olmaya zorluyor diyorum manevi açıdan hala bana yükleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…