Evi almaktan vazgeçti şaka gibi!!!

Ben de çiçeklerimi kendim diktim bahçeme. Doğma büyüme İstanbulluyum. Üslubunuz yanlış hanımefendi. Esiniz kızmakta haklı. Çicek dikmekle köylü olmazsınız ayrıca köylü olmakta ayıp veya utanılacak bir şey değil.

Eşiniz haklı hem müstakil ev istiyorsunuz hemde bahçeyle uğraşmak istemiyorsununuz. İnsanlr bahçe için müstakil ev almıyor mu ? Bence fevri davranmışsınız eşinizden özür dilemelisiniz

Herkesin yazdığına katılıyorum:

1) madem bahçe çiçek sevmiyorsunuz müstakil öyle evle işiniz ne?

2) eşiniz çok tatlı bir şey ifade etmiş, birlikte bir şey yapalım demiş, bundan ben köylü müyüm noktasına nasıl gelebildiniz?

3) köylü olmak > şehirli olmak. Net. Bir köy yumurtası yiyeceğiz diye taa nerelerden getirtiyoruz yahu. Keşke ben de köylü olsam bahçelerim olsa

Bence eşinizden özür dileyin, müstakil eve de taşınmayın.

Müstakil ev bahçesinde börtü böcek olur, akrep bile olur basedemezsiniz bence. Ben köylüyüm herkesin köyü var zaten herkes köylü. Çiçek dikiyoruz bayağı çok saksimiz var ne olacakki. Hem zaten bahçıvan tutacak paranız yokki olsa krediyle ev almazsiniz.

Konuya yorum yapmiycam ama bazi arkadaslar bahce sevmiyorsaniz mustakil evde isiniz ne demis
Ben de bahce sevmem ama senelerdir mustakil evde otururum
Birinci sebebim cocuklarim , onlarin bahcede rahat rahat oynayabilmeleri
Ikinci sebebim alt kat ust kat karsi daire komsusu sorunu yasamamak icin
Senelerce cok cektim komsu derdinden , careyi mustakil evde buldum , bahceye cilmadan da mutlu mesut yasaniyor mustakil evde

iyide kocada kotu bisey dememiski zaten
koca masum konu sahibesinde suç adamin sartellerini arttirmis durup duruken :)

iyide kocada kotu bisey dememiski zaten
koca masum konu sahibesinde suç adamin sartellerini arttirmis durup duruken :)

Bence şalteri atan konu sahibi. Sen eker dikersinden, biz eker dikerize bağlamış adam. Her müstakil ev sahibi kendisi yapmak zorunda değil ki bahçe düzenini, hem kolay mı, bir kere ekip bırakamazsınız, bahçe ilgi alaka ister. Hem herkes bu işlerden hoşlanmak zorunda mı? Adam niye, "Duzenletiriz hayatım" demek yerine çocuk cezalandırır gibi "Yok sana ev" moduna geçiyor? Ne güzel bir telaşeyi sinir harbine çevirmiş resmen.

Ben de öyle yorum yapanlardanım da açıklamak istedim. Haklısınız ama konu sahibinin mesajından o evi alma nedenlerinden birinin de bahçe olduğunu olduğunu okuyoruz, yalnızca arkadaş bahçe işini yapanın kendisi olmasını istemiyor çünkü köylü buluyor, kocası ya da bahçıvan yapsa okay mesela. Bu da mümkün gibi görünmediğine göre (kaçımız bahçıvan tutabiliriz) e o zaman o evle ne işin var diyoruz..

Tesekkur ederim cevabiniz icin :) anladim sizi , konu sahibinin tepkisi sert olmus ama bende mustakil eve tasinirken esime elimi bile surmem bahceye demistim
O da ben hallederim demisti , bizde bahce islerinden o sorumlu , umarim konu sahibi de cozer sorununu esiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…