Evi almaktan vazgeçti şaka gibi!!!

bahçesinde çocuklar oynar mantığıyla biraz büyük bahçeli olana ısınmıştık. yoksa benim aklımda bir arkadaşı ayarlamak, bakımına birini tutmak vardı ama eşim biz yaparız deyince kaldım öyle. elimden de gelmez alakam da yok ama görüntü olarak bayılıyorum. içinde olmayı da severim ama el becerim o manada sıfır. parası benden çıksın sorun yok diyorum ama ona da mırın kırın etti durdu.

Ciddi manada para ve zaman gidiyor öyle diyeyim özellikle su ve kuyu işlerine

Teyzemin tarla + bağevi var ankara dışında

Kocası becerikli bir adam bu işlerden anlar o uğraşıyor

İyi fide nerden alınır, hangi fide nereye dikilir, ne zaman toprak havalandırılır zaman gübre atılır çapalanır ciddi şekilde biliyor. Fide tohum bahçe malzemesi satılan yerleri bilir, alışverişi de o yapar teyzem de öylece takılır:)

Çimleri de enişte ekti

Yani büyük bahçe işi biz yaparız demekle olmuyor cidden bu işlerden anlamak gerekiyor bunu böylece söyleyin kocanıza

Suya yakın mı arsa?

Bir de hemen yeşillik olmuyor , ağaç gölgesi için birkaç yıl beklemek gerekiyor. Sabırlıysanız bu işe girin derim

Son düzenleme:
Para yetistiremezsiniz kaldi ki elin adami bahcede sabahtan aksama kadar..
konak filan olsa anlarimda mustakil evlerin bahcelerini genelde sahipleri duzene sokar kaldi ki zevkli istir..
Bahcesi kucuk bi ev alin hem sizin hem esinizin gonlu olsun bnce.
Bide ev alma asamasinda esle tartismak cok mantikli degil, bahce icin dahi olsa.. enerjisi bozuluyor isin..
Zevkli değil bana göre. Ben de hiç sevmem toprakla uğraşmayı. Evim bahçeli ve bahçıvanımız var. yani herkes kendi ilgilenmiyor.

kimse öyle bir şey dememiş herkes köylü lafına takılmış ve eşiniz haklı deyip kapatmış. İkna etme yöntemi ya da fikri yok ortada. her neyse.

Ben köylü lafına takılmadım, sevmek zorunda da değilsiniz olabilir. Ama söyleme stili hoş olmamış kaba olmuş. Kötü üslup haliyle ters teper.

ben eşimi nasıl ikna ederim dedim benim karakterimi yerden yere vurun demedim hanımefendi fark burada. üstelik itici olmuş olmamın ne ilgisi var? size öyle gelse veya düşünseniz ne değişecek konumuz bu mu? eşimi ikna etmek istiyorum bazı şeylere diyorum siz bana köylü lafıyla saldırıyorsunuz toplu olarak.
Guzelce anlat cim ektirin hem bakimi kolay hem cocuklar icin guvenli olur diyerek.koylu konusuna girmeyeyim kotu niyet yoktur diye dusunuyorum bir anda cikmis beceremem anlaminda sanirim mutluluklar

herkes köylü mü ki alınıyor anlamadım ben. hem kötü bir şey mi demişim köye gitsem köy kadını yine olmaz benden bundan normal ne var?
Köylüler kötü insanlar mı ki alinalim? Tavrına kızıyoruz ..köylüleri ne ile itham ediyorsun onu anlamaya çalışıyoruz ..sanki eli kanlı katilden yada aşağılık insanlardan bahsediyorsun ...

biliyorum ne iş yaptıklarını zaten onu eşime söylerken öyle dedim. ayarlama düzenleme yaptırırız diye ama konuşturmadı beni biz yaparız dedi.
Ha tamam ozaman anlaştık.

Nerde gübre ot böcek işi varsa bize yapıştırıyorlar. Hayır bende "he kardeş he bahçevan" diyorum artık :kahve:

Biz boş arsaya makyaj yaparız evi alırsa makyaj gerekirse görüşelim :KK48:

Ahaha ben harbi köylüyüm kızlar açılın.

Bizim eşimle evimizin de bahçesi var, 2 komşumuzla ortak. İşte bu erkekler şöyle yapalım böyle yapalım şunu ekelim bunu dikelim, yok tavuk besleyelim, sürekli planlar planlar. Biz kadınlar da siz bakacaksanız yapın dedik, hiç yardım ederiz demedik, zaten herkes çocuklu çalışan. Sonuç 2 şimşir diktiler, zamanında sulama yapmadılar saçma bir halde büyüdü, en son bahçe için birini tutmuştuk :)

Ben konu sahibini haklı buluyorum bu konuda, o kadar basit işler değil bunlar. Sevmek lazım, zaman vermek lazım. İnciler dökülür mü bilemicem de manikür falan dayanmaz yani onu diyim :)

Ha aynen bir de o var di mi? Sanırım sadece planını yapıyorlar, dikmesi için ekstra eleman tutması lazım.
Aynen. Profesörlerimiz ilk gün dedi ki bize; unutmayın ve heryerde açıklayın. Sizin toprakla işiniz yok, işiniz toprağın üstündekilerle:KK48:

ben eşimi nasıl ikna ederim dedim benim karakterimi yerden yere vurun demedim hanımefendi fark burada. üstelik itici olmuş olmamın ne ilgisi var? size öyle gelse veya düşünseniz ne değişecek konumuz bu mu? eşimi ikna etmek istiyorum bazı şeylere diyorum siz bana köylü lafıyla saldırıyorsunuz toplu olarak.

Geçelim köylü lafını anladım ben sizi =)))
Ama yazdığınız mesajlara bakın ne olur bir okuyun,parası benden çıkacak, para benim, ben çalışıyorum vs... sizin eşiniz çok sabırlı adammış çok , tüm arkadaşların dediği gibi üslup sorununuz var ve bu üslupla o adam ikna olmaz. Dedim ya sabırlı bir adammış başka bir erkek çok daha kötü tepkiler verebilirdi. Param var, param da param, çalışıyorum ama iki liralık fideyi dikemiyorsun dimi biraz mütevazi olmakta fayda var naçizane tavsiyem

Aynen. Profesörlerimiz ilk gün dedi ki bize; unutmayın ve heryerde açıklayın. Sizin toprakla işiniz yok, işiniz toprağın üstündekilerle:KK48:

Ay peyzaj mimarı mısınız ne güzel. :) Feryal Gülman gibi müşterileriniz olsun hep inşallah, ehehe.

Ay peyzaj mimarı mısınız ne güzel. :) Feryal Gülman gibi müşterileriniz olsun hep inşallah, ehehe.
:D
Onun gibi müşteri dışındakiler zaten bahçevan diyo bize :D

Savunduğuma bakma mezun olduğum günden beri peyzajla alakalı bişey yapmadım, bilgisayarda üç boyutlu tasarımlara geçtim:)

eşin haklı bence

bahçeli evle sen ilgilenmeyeceksen ne diye bahçeli ev diye tutturuyorsun?

ben de istiyorum bahçeli ev hayvan bakmak için. sırf o sebeple alsam sonra kim uğraşcak desem benim de eşim sinir olurdu

hem böyle saydıran kadınlardan nefret ederim köylü gibi ne demek ya?

bahçeyle uğraşan kadınların hepsi köylü mü?

patates ekmiceksiniz çiçek ekiceksiniz gayet elit ve zevkli bie hobi anlayana tabi.

Gidin baskasinin tarlasini bahcesini ekin dememis adam size.kendi bahcemizi birlikte eker bicer susler gonlumuze gore yapariz demis.ne kadar guzel 1 fikir birlikte bir seyler paylasmak yapmak keyif almak istemis.
Siz "KÖYLÜ"Gibi takilmayin ama ya haklisiniz.

Back
X