- Konu Sahibi balpetegi35
Köylü milletin efendisidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeş sen hayatı çok küçük çerçeveden bakıyorsun çok cahilsinya hepiniz de alıngansınız. çapa işi bilmem ne işi gibi işleri de biz yaparız dedi benim aklımda peyzaj mimarı ile çalışmak ve sonrasında bakım içini birini ayarlamak vardı. ben öyle işleri yapamıyorum ve bildiğim kadarıyla tarla yada bahçe çapasını köylüler yapar zaten ne var bunda?
Şu konu altındaki en elle tutulur yorumdu bu:) botanik, peyzaj zart zurtla ilgili üniversitelerde kürsü var yahu:)Tarlada çalışmakla çiçek ekmek-bakmak ne alaka :)
Benim bildiğim çiçekle uğraşmak bir kültürdür.
Hayır peyzaj mimarıyımteknik ressam mısınız?
Kardeş sen hayatı çok küçük çerçeveden bakıyorsun çok cahilsin
Bizim doktor tanıdık var ekip biçiyor cennet gibi yeti var
Şu konu altındaki en elle tutulur yorumdu bu:) botanik, peyzaj zart zurtla ilgili üniversitelerde kürsü var yahu:)
Konu sahibi cevap vermiyor, çemkiriyor. Durumlar fena:):) aynen... Teşekkürler :) konu sahibi cevap versin isterdim yorumuma ama :)
Buna katılmadan edemedim. Bizzat ben köylüyüm üzerime alınmadım bile konuyu sabırla okudum üyeliğime öyle girip yorum yaptım.Köylü edebiyatı beni de bayıyor ya. Köylü biri "o ne gız öyle şeerli (şehirli) gibi" dese şehirlileri bu kadar savunmazsınız. Köylülerin sizin savunmanıza ihtiyacı yok.
Abartılıyor biraz bence. Bunu her sene köye giden ve çok seven biri olarak söylüyorum.
Sana mistehak insan küçücük bahcem olsun çiçek dikeyim sebze yetistireyim diye kırk yıl hayal kuruyor. Ne insanlar tanıyorum aksama kadar çalışıp kostura kostura bahçeye gidip toprakla uğraşıyor.
Konu sahibi cevap vermiyor, çemkiriyor. Durumlar fena:)