- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi missplayful
-
ahh ben evli olsam kucağımda karnımda bebek olsa yinede dip köşe temizliğimi yaparım ,,yaparımda yapacak yuva yok allahım herkezin derdi başka işte
Arkadaslar ben iki haftada bir hasta oluyorum acaba evimi tam dip kose temizlemedigimden mi acaba? Daha yeni hastalik atlatmistim gecen haftalarda gene hasta oldum.Su dezenfekte isine biraz yogunluk verecegim.
Saferan arkadasim tabiki kizmadim kibar bir dille anlattiktan sonra niye kizayim ki... Sende tecurbelerini paylasmissin. Sadece koskoca yetiskin olupta burada daha nasil bir konuya cevap yazilir nasil kibar bir sekilde konuay katilinir bilmeyen arkadaslara tahammulum yok.
Su hastaligim gecsin artik oksurmekten uyuyamadim bugun.
Bence hemen yatak odanıza kirli sepetini götürün.Yerdeki Bütün çamaşırları içine atın. Kıtafet dolabınıza şöyle bir göz atıp begenmediğiniz herşeyi koyun poşete.Yere falan atmayın yanınıza poşet alın onun içine doldurundolap bayağı boşalır snaırım. .Gözünzde büyütmezsnz enazından.Yanınza bi kova alın cam bezi kullanırsanız rahat toz alırsınız.Güzel kokulu deterjan koyun suyunza . komidin ayna yatağın başlığı heryeri silin . . Siz çalışkan kadınsınz yaparsınız . . Sürekli kendize ben evimi mis gibi yapıcam diyin. . Yapnlardan eksiğim yok diyin Gaz Verin ayol kendinize azcık
ahh ben evli olsam kucağımda karnımda bebek olsa yinede dip köşe temizliğimi yaparım ,,yaparımda yapacak yuva yok allahım herkezin derdi başka işte
bu konuyu çok seviyorum,hep güncel kalsın.konu sahibi arkadaşa da çoook teşekkür ediyorum.canım ne zaman iş yapmak istemese,ortalık dağınık olsa bu sayfayı açar oldum.arkadaşların yorumları o kadar hoş ki,her şeyi o kadar güzel ve basit hale getirerek anlatıyorlar ki iş gözümde büyümeden yapaıveriyorum okuyuncakısacası gaza gelmeye ihtiyacım olduğunda açıp burdaki yorumları okuyorum,çok hoŞUMA GİDİYOR
canım şu makyaj malzemelerini bi kutuyamı koyuyorsun.öyle değilse öyle yap.mesela göz kalemi rimel dudak fırçası türü kalemli şeyleri bi kutuya far allık pudra gibi bulaşan şeyleri başka bi kutuya koy.bunun için şu küçük çikolata kutuları çok işe yarıyor.ayrıca şu çamaşır katlama işini neden hala gözünde bu kadar büyütüyorsun?sen bi anlat bakıyım nasıl ve nerde katlıyorsun şu çamaşırları.bu arada yemek işindeki pratikliğinden dolayı tebrik ederim seniBen akillanmam yok akillanmam.... Simsi burda sukran gununden sonra cok acayip indirim oldu bir gun boyunca yilda bir kez oluyor gittim gene kazati,cantaydi ayakkabiydi doldurdum. Bu yeni aldiklarimi nereye koyacagim bilmiyorum.Yemek konusunu bayagi toparladim artik kolaya kaciyorum etleri kavurdum valla bir arkadasin dedigi gibi. Esimde tavuk haslamisti o tavugun suyunu aticakti hemen kapip buzluga attim ondan guzel pilav veya corba olur dimi kizlar???
OFFF bu arada bulasigi rutine bagladim ama her allhin gunu var ya nolucak bu boyle bitmek bilmiyor. Camasir deseniz oyle ...Cam hala silmedim hastaligim duzeldi cok sukur.Yarindan itibaren banyolari temizleyip katlama isine giriseyim cam silecek cesareti bulamadim kendimde...ins silerim bir gun...Ama hala makyaj malzemelerim her yana saciliyor banyoda napicam ya... cokda kucuk banyo nereye koyacagim o makyak kutusunu bilmem. Bir cozum bulmali daginik lavaboya... heryere dagiliyor o malzemeler...
Kizlar ben 2 yillik evliyim ve ciddi bir sorunum var,Basliktada yazdigi gibi evimi cekip ceviremiyorum. Elimden is gelmiyor( Ev islerini organize edemiyorum. Millet hergun nasil cam cerceve silip supurup ustune yemek yapiyor anlamis degilim. Evimiz hep maalesef daginik ve kirli... Esimde benden beter bazen yardimci oluyor bazen ben kendimi zorluyorum ama ikimizde tembeliz ve nasil basa cikicaz bu evle bilmyioruz.Cocugumuz bile yok daha henuz.Surekli ya bulasik birikiyor,katlanicak camasirlar oteki odada dag gibi,kopegimiz var illaki hergun supurge istiyor ev cam zaten silemiyorum acikcasi koyverdim gitti..kiyafetler heryerde sacili... Yemek deseniz elimden geliyor herseyi yapamasamda onuda her gun pisiremiyorum strese giriyorum bugun ne yapica m diye,.,Hic bi zaman 3 ogunu evde hazirlayamadim .. ya kahvalti hazirlasam oglen yemegi yapsam aksam yemegin i yapamiyorum yada aksam yemegi hazirlayamadigim zamanlar oluyo esimle gidip disardan yiyoruz...nolcak bizim halimiz boyle bilemiyorum...iki banyoda full makyaj malzemesi dolu icik cincik heryerde...Ben haftanin 3-4 gunu calisiyorum geceleri ama onun disinda bos oldugum gunlerde oluyor esimde oyle...
Bu evin daginikligindan pisliginden biktim , Yemek,bulasik,temizlik bunlari organize edemiyorum. Lutfen akil verin temiz titiz ev icin ne yapmaliyim. Ben hep ogrenciydim bu arada annem is yaptirmadi... oldum olasi ev isini sevemedim...Ne ZAMAN is yapacak olsam mecalim olmuyor yorgun halsiz hissediyorum. Esim arada sikayet etsede o da benden beter acikcasi.... lutfen bir akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?