- 3 Şubat 2009
- 10.239
- 18.166
- 823
- 45
- Konu Sahibi missplayful
-
Birde bu isin dini boyutuda var biraz,
yasam tarzini falan gectim ama
biz müslümanlar dinimizce temizlige cok önem veren insanlariz
veya öyle olmak zorundayiz
dinimizdeki cogu kuralin sebebi temizlik ve hiyjendir...
kimseyi kirmak istemiyorum ama bi müslümana kesinlikle pis bi yerde yasamak yakismiyor bence
Yardımcı kadında neyin nesi ayrıca? Zaten her işte bir yardımcı var. Halılar mı kirlendi, halı yıkama fabrikaları var 3-5 günde tertemiz bir şekilde elinize geçiyo. Evi süpürge süpürüyo siz sadece iki-üç kol hareketiyle fiziksel gücünüzü kullanıyosunuz. Çamaşırı çamaşır makinası yıkıyo, bulaşıkları bulaşık makinası heralde makinaya yerleştirmekte zor olmasa gerek. Yemeğe gelince düdüklüsü var, blender ı var, mikseri var, fritözü var, çaycısı var iki soğan bir kaşık salça yağ tuz yemek hazır. Ne kaldı geriye ee bi zahmet camlarınızı da bir kaç ayda bir siliverin. Ne kadınlar bilirim hem çalışıyolar hem evleri mis gibi. Evde sabahtan akşama kadar yan gelip yatan ev hamınlarına on basarlar... Mazeret değil hiçbir şey. Yapmıyorum, böyle mutluyum diyosanız o sizin sorununuz...
Köpek verilir mi hiç ?! Hayvan sevgisi olmayan o duyguyu anlayamaz.:76:
Valla yargilayan yargilasin ama benim o kopek en iyi arkadasim cogu insandan kazik yedim ama ondan bi kotuluk gormedim. Benim psikoljimi duzeltiyor ve karsiliksiz sevgi veriyor ben ondan ayrilamam duygusal bir bagim olustu
kimseye çok temizlik yaptığı için madalya verildiğini duymadım.
ama sizin olayınız başka bir boyutta.evinizin dağınıklığı ve pisliği artık sizi rahatsız edecek duruma gelmiş.
yapacak güç bulamamanızı anlarım,hepimize dönem dönem olur bunlar.
büyük temizlik için yardımcı alın,aileniz nerde anneniz,ablanız,kuzenleriniz yok mu??
Onlardan destek isteyin..ince işleri birlikte yapın ve öğrenin.ne şekilde yapacağınızı bilmediğiniz için gözünüzde büyümüş işler.biriktikçe de dağ olmuş..
Uzun süre temizlenmeyen evde her türlü haşerat olur unutmayın bunu..köpeğinize de size de zararlı..
Eşiniz de size destek olsun,o bıraktı diye siz de bırakmayın.Eşinizin arabasını da bir oto yıkamaya verin..iç dış temizlik yapsınlar.
Tamam her dakika temizlik falan gereksiz ama bu kadar boşvermişlik de psikolojinizi bozar ki bozmuş bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?