- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi missplayful
-
Canim ben yurtdisinda yasiyorum tum ailem Turkiyede 1 YILDIR ABD deyim. Yardimci olacak hic aile uyem yok keske annemle ayni sehirde yasasaydik o en azindan yardimci olurdu. Esim arabasini temizlemis bugun sasirdim. Bende sabahtan beri camasir yikadim, kahvalti hazirladim, bulasik yikadim ve disariya tavuk cikardim aksam yemegi icin...Birde market alisverisine gittik aldiklarimizi yerlestirdim. Yazdiklarim belkide bazi arkadaslara gulunc geliyordur ama en azindan bugun birseyler yapmaya calistim. Belkide bugun yaptim dediklerimi siz isten bile saymiyorsunuzdur ama napalim benim icin buyuk basari,,, kendimizi zorluyoruz esimde bende...
çamaşır yıkamak için (muhtemelen makineden yıkıyosunuz yani siz değil makine yıkıyor)çamaşırları ayırıp makineye koymak max 5 dk.kahvaltı hazırlamak max 20 dk. bulaşık yıkamak max 30 dk. tavuğu dışarı çıkarmak max 15 sn :))) toplam 1 saatlik bi iş yapmışsınız.canım benim yaaa sen bütün gün napıyorsun Allah aşkına.kırılma nolur gerçekten merak ettiğim için soruyorum.çalışmadığın günler napıyosun hiç canın sıkılmıyormu
Normalded çalıştığınız için günlük makyaj ya da cilt bakım yapan bir bayansınızdır sanırım.Makyaja ya da cilt bakımına günde toplam 1 saat harcasanız,Üzerinizden çıkan kıyafetlkerinizi biriktirmeden katlayıp koymanız ve en azından lavobo ve wc ovmanız toplam 1 saatinizi alır.Yani makyaj ya da cilt bakım yaparken ya da haftada 1 de olsa kuaföre giderken üşenmiyorsanız, pekala bu kadarını yapabilirsiniz.Cam silme ,halı ve duvar silme gibi uzun zaman ve uğraş gerektiren işler için de haftada ya da 15 günde 1 yardım cı tutarsınız oluı biter.Yemeğinizi de en azından 2 günlük ya da 2 çeşit yapıp dolaba koyarsınız,haftada 1 kere dışarı çıksanız bile haftada 3 gün yemek yapmış olursunuz.Çok zor değil bunlar ben de çalışan ve çocuk sahibi bir bayan olarak biraz uykumdan fedakarlı k yaparak başarabiliyorum.isterseniz olmayacak işler değil bunlar,biraz çaba gösterin...
Canim daha vahim olani makyajida 10 dakikada bitiriyorum tahammulum yok ki.. isin kotusu eve gelince makyajimi da silemiyorum oyle yatiyorum sabah uyaninca yikiyorum yuzumu.. Dusun artik kendime bile bakamiyorum bu konuda...kaldiki ev napsin. Evden cikmayacaksam sacimi taramadigim zamanlar oluyor. Evde asla normal kiyafet giyemiyorum gidip gidip eski puskuleri geciriveriyorum.Kuafore burada acikcasi gidemiyorum Izmir de her hafta giderdim ama burada cok cok pahali gercekten parami o sekilde carcur edemem maalesef .Surekli lavabonun kenarinda makyaj malzemeleri birikiyor veya toz pudralar allikla farlar hep saciliyor etrafa... pislik surekli yani. iki banyomuz var digeri temiz onu kullanmadigimizdan.
Bugun esim ben isteyken halilari supurmus cok sevindim. Yarin izinliyim gercekten caba gosterecegim.Insallah biraz daha toplanir bu ev.
canım annenin evindeykenden daha özenli olman lazım olman lazım diil hatta insanın kendi içinden gelir bu bence kendi evin kendi eşyaların yuvan...örneğin yemeği yedikten sonra hemen bulaşıklarını toplarsan bulaşık birikmez...çamaşırları kuruyunca hemen toplar katlarsan çamaşırda birikmez...kısacası herşeyi zamanında yaparsan birikmez piste olmaz dipli bucaklı bi temizlik diilde 2 güne bir sdce süpürge tutsan ve toz alsan inan bana bu sana yeter yani en azından kirli görünmez evin...daha şimdiden böle olursan sonu gelmez canım bir bayan poliste olsa askerde olsa memurda olsa aynı zamanda ev hanımıdır elimden gelmiyorla ilgisi yok bence temizlik yapmayı sevmiyorsun sen...
canım sakın yanlış anlama ama bunlar hiç normal değil
depresyonda olabilme ihtimalin varmıki?
ne bilim devamlı yorgunum demen, ona tahümmülüm yok buna yok
yapamiyorum edemiyorum
bunu düşündürdü bana açıkcası
malum insan depresyonda olunca kolunu kıpırdatmaya takati olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?