Evi gecindirmek istemeyen koca!

Boşverin nafaka almayın en azından evde 1 boğaz eksikir, daha küçük eve çıkarsınız vs. giderleriniz azalır.

Istanbulda yaşıyoruz aileler farkli illerde zorla biraktirdi işi her gün aglayarak gittim çocuğu getirip goturemezmis ve benim.isimi de begenmiyor perakende sektorundeyim 10dan aşağı eve gelemiyorum bu da bir sorun oldu ayriyeten hic calismiyor degil iste is gelirse ayda 1000 -2000 en fazla

Soyle oluyor freelance ayda calisdim çalışmadım 1000-2000 arasi kazaniyor zaruri kira bi kac fatura asgari gıda tamam.paranin kaynagi söyle babam harçlık gönderiyor çünkü biliyor + çarşı pazardan elime.kalanlar çalışırken attigim.kucuk altınlar büyük seyler olursada iste ailem.gonderiyor

aileniz bu sorunlu kocanızı besleyeceğine size destek olsa da kendi evinize çıkıp boşansanız?

Almayın ailenizden eşinizden isteyin

Ayda 1000-2000 ile kira faturalar ve yiyecek Nasıl olacak ki

Çocuğun tek başına masrafı bu kadar eder zaten

Balık burcu ve 37 yasinda bi geçiş süreci sanıp bekledim ama.daha beter oldu

sadece avukat nafaka vermez ise yaptırımı pek olmaz cunku issiz görünüyor dedi tespitiniz dogru git gel akıl ve ruh ger gün yeni bir.kisilige uyanıyoruz ana dili gibi ingilizce

Ayol ortada bir koca yok ki.
Adı var ama kendi yok,işlevsiz,asalak bir adam.
Ne yapayım?Diye ince ince düşünecek bir durum yok.
Salın ipini gitsin.
Evcil hayvan besleyin daha iyi hiç değilse vır vır konuşup huzursuz etmez.
Eşinizin kişilik bozukluğu gibi ciddi bir ruhsal sorunu olabilir.

Ne nafakası ay. Bu senden nagaka istemesin dikkat et çok mu seviyosun da boşanmıyosun bu sülükten?

Bunu yazacaktim evde köpek besle çocuğu daha fazla oyalat

sadece avukat nafaka vermez ise yaptırımı pek olmaz cunku issiz görünüyor dedi tespitiniz dogru git gel akıl ve ruh ger gün yeni bir.kisilige uyanıyoruz ana dili gibi ingilizce
Bı laf varya hayat kısa kuşlar uçuyor.
Kendinizi üzmeyin. Gün doğmadan neler doğar.
Kan emici gibiler yeminle.

Nişan elbette. Nafaka vermese de en azından onu beslememiş olursun. Ayrıca nafakayı da vermek zorunda çalıştığını mailerle vs kanıtlarsan. Evinin yanında ev de tutamaz. Uzaklastirma karari sadece fiziksel siddet olduhunda verilmiyor. Buna psikolojik siddet denir.

Bunun tıptaki adı peter pan sendromu. Büyümeyi, sorumluluk almayı reddetme yatıyo altında bu tip kişiler 40 lı yaşlarında bile anne babayla yaşama eğilimindedirler çnkü hayatlarını tek baslarına idame ettrme sorumlulukları gelişmemiştir gün geçtikçe artıyo bunlardan daha doğrusu cinsyet rolleri değişiyo maalesef herkes bi tuhaf olmuş

Kesinlikle doğru 40 yaşında bekar ablası ailesiyle yasiyor asla calismiyor eşimde bazen hayal kuruyor annesi babasıyla yaşasaymış hic gideri olmayacakmis arabalari evleri olurmuş simdiye kadar

Tembel erkek duymuştum ama bu kadarını ilk defa duyuyorum.

Zaten herşeyi siz üstlenmişsiniz, adamın ne maddi ne manevi size bir faydası yok. Bu evlilik bu şekilde yürümez. Alıp karşınıza açık açık konuşsanız. Kendini değiştirmeye, bir iş bulmaya çalışmazsa boşanacağınızı söyleseniz. Adam korkar belki yalnız kalırım da kendi başıma yemek yapmak, ev temizlemek vs zorunda kalırım diye.

Huylu huyundan vaz geçer mi bilemem ama çocuğunuz için deneyin. Çocuk olmasa direkt boşanın derdim.

Psikologa gidelim diyip diye götürün derim bunu siz düzeltemezsiniz daha da dibi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…