- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
- Konu Sahibi visneperisi07
-
Bipolar degil, asalak bu.Esiniz bipolar olabilir mi? Aile ne diyor bu ise?
Istanbulda yaşıyoruz aileler farkli illerde zorla biraktirdi işi her gün aglayarak gittim çocuğu getirip goturemezmis ve benim.isimi de begenmiyor perakende sektorundeyim 10dan aşağı eve gelemiyorum bu da bir sorun oldu ayriyeten hic calismiyor degil iste is gelirse ayda 1000 -2000 en fazla8 sayfayı okuyamadım da Türkiye'de mi yaşıyorsunuz
Yani Nasıl geçiniyorsunuz
İkiniz de çalışmayınca
Birçok kişi iki kişi çalışıp geçinemiyor
Markete girince 100 TL altı çıkılmıyor vs
Çalışmasam da eskiceni ben alıyorum demişsiniz de o Nasıl oluyor
Çalışıyoruz ikimiz de çok şükür geçerli mesleklerimiz de var ama yine de düşünüyoruz bir şey alırken
Bir çocuk ayakkabısı en az 200 bir babet aldım 300 vs vs çalışmayan birisi için yüksek meblağlar bunlar bozuklardan biriktirdikle vs olmaz ki
Geçim zor herkes söyleniyor pahalı vs diye de ben eşinizi de dizi de anlamadım
İşi neden bıraktınız ki muhtaç olmamak için dahi devam edilirdi o halinden şikayet ederse etsin 4 yaşında çocuğa elbet bakardı olmazsa anaokuluna gider baba da getiip götürürdü
Soyle oluyor freelance ayda calisdim çalışmadım 1000-2000 arasi kazaniyor zaruri kira bi kac fatura asgari gıda tamam.paranin kaynagi söyle babam harçlık gönderiyor çünkü biliyor + çarşı pazardan elime.kalanlar çalışırken attigim.kucuk altınlar büyük seyler olursada iste ailem.gonderiyorEkstrem bir şey olursa BEN ya da ailem
Diyorsunuz
Babanız destek de sizde para Nasıl var
Önceden çalışıyormuşsunuz da yıllarca çalışmamışsınız o paranın kaynağı ne
Öbür yorumumda da yazdım ben alıyorum diyorsunuz da ikiniz de çalışmayıp geçim nasıl oluyor
Adam kira ve gıda alır diyorsunuz eee çocuk var bir tişört 20 lira
Hadi ikiniz eskileri giyin de çocuk büyüyor yeni almak zorunlu dedeler neneler mi alıyor
Eşim gezdirmiyor oğlumu ben gezdiriyorum demişsiniz mesela hangi para ile otobüsle git gel bir dondurma alsan 10 lira eder vs vs
Soyle oluyor freelance ayda calisdim çalışmadım 1000-2000 arasi kazaniyor zaruri kira bi kac fatura asgari gıda tamam.paranin kaynagi söyle babam harçlık gönderiyor çünkü biliyor + çarşı pazardan elime.kalanlar çalışırken attigim.kucuk altınlar büyük seyler olursada iste ailem.gonderiyor
Soyle oluyor freelance ayda calisdim çalışmadım 1000-2000 arasi kazaniyor zaruri kira bi kac fatura asgari gıda tamam.paranin kaynagi söyle babam harçlık gönderiyor çünkü biliyor + çarşı pazardan elime.kalanlar çalışırken attigim.kucuk altınlar büyük seyler olursada iste ailem.gonderiyor
Balık burcu ve 37 yasinda bi geçiş süreci sanıp bekledim ama.daha beter olduBurcu ne bu adamın? Benim eşimde senelerce düzensiz sigortasız çalıştı. Çok yıprandım nefret ettim kesin ayrılmak üzere evi terk ettim ilkinde 3 hafta ikinci evi terk etmede 4 ay suratına bakmadım telefona çıkmadım ne dualar ne hatimler okumuş adak yapmış. Kalbim yumuşadı barıştık tam gaz çalışıyor gözümün içine bakıyor. Seninkide sağlam bir ders istiyor.
sadece avukat nafaka vermez ise yaptırımı pek olmaz cunku issiz görünüyor dedi tespitiniz dogru git gel akıl ve ruh ger gün yeni bir.kisilige uyanıyoruz ana dili gibi ingilizceNafaka alamazsınız diye boşanmayı ertelediğinizi yada erteletildiğini düşünmek istemiyorum.
Hemen beyefendiyi tek başıma bırakın.
Tercümanlık yapacak kadar dili var, yabancı diline uygun yurt dışına iş yapan bir firmaya girse (pazarlama bölümüne) iyi para kazanır....
Çok ilginç bi bey.
Birde gel gitli bir beymiş.
Hiç kendinizi harcayın bu adam için....
Bunu yazacaktim evde köpek besle çocuğu daha fazla oyalatEvde köpek beslesen daha faydalı olurdu gazeteni terliğini getirir sevimlilik yapar yüzünüzü güldürürdü bari. Allah yardımcınız olsun nasıl katlanmışsınız size güvenmiş yaydıkça yaymış pes valla. Kendi ailesi ne diyor Peki?
Bence kurban bayramı yaklaşıyor adamı kessinNe gıcık bi adam. Şunu evden kovup yerine bi muhabbet kuşu alsan hiç değilse güzel öter insanın keyfi yerine gelir
Bı laf varya hayat kısa kuşlar uçuyor.sadece avukat nafaka vermez ise yaptırımı pek olmaz cunku issiz görünüyor dedi tespitiniz dogru git gel akıl ve ruh ger gün yeni bir.kisilige uyanıyoruz ana dili gibi ingilizce
Nişan elbette. Nafaka vermese de en azından onu beslememiş olursun. Ayrıca nafakayı da vermek zorunda çalıştığını mailerle vs kanıtlarsan. Evinin yanında ev de tutamaz. Uzaklastirma karari sadece fiziksel siddet olduhunda verilmiyor. Buna psikolojik siddet denir.Merhaba arkadaşlar eşimle 8 yıllık evliyiz. öncesinde 2 yıl flört toplam 10 yıllık birlikteyiz. Kendisi teknik ogretmenlik.mezunu ama yapmiyor dil uzerine.ceviri yapiyor freelance yani evde hep iş gelirse geliyor gelmezse yok sigorta vs.zaten hic yok. Evlenirken bir ofiste calisiyordu birakti. Her seyi evlenirken kendimiz yaptık a,dan z,ye Sorun şu ki biz evlenirken konuştuk büyük şehirde yaşayacağız calisicaksin demişti bana ben de tabiki dedim calistimda 4yil sonra oglum oldu 4 yıldır calismiyorum her allahın günü bıktım sorumluluklardan bu giderlerden uzerimde nasıl bir yük var bu mu evlilik tüm parasi giderlere gidiyormus boş bir hayat yasiyormus keske evlenmeseymiş vs.vs.ben bu serzenislere dayanamadim ise girdim çocuğa bakarim.dedi sonra da bakmak.zor.geldi yemeksiz hizmetsiz kaldi her gun ise giderken kavga etti benimle yardimci olmadi 8ay sonunda isten çıktım bu arada tum maasimi eve harcadim şöyle ki ayakkabim eskir kendim alirim telefonum bozulur kendim.alirim annemlere gitcem kendim giderim para bilet vs.yok evde bir sey eskir kesinlikle. almaz ben alirim ne alırsam parasini vermek zorundayım calissamda calismasamda gida ve kira dışı böyle. Bu sekilde bile sikayet ediyor elindeki parayi daha az calismak icin kullaniyor. Ayrica cok tembel ekmek.almak su almak vs işler asla yapmaz surekli calismak istemediginden bahsediyor benimde bir ise yaramadigimdan çıtasını yıllarca calisip yukseltmemisim. Bosanmaya gittim avukat diyo bu nafaka falan vermez vermeyincede bisey olmaz cunku isi yok parmagimda alyans disinda hic bisiyim yok onunda yok ben çalışır kendime bakarim tabiki ama pesinden gelip yaninda ev tutacagim diyor calisma baskilarindan tembelliginden kendi olamadigi seyleri benden beklemesinden sıkıldım bir erkek gibi gelmiyor artık bana ne yapmaliyim?
Kesinlikle doğru 40 yaşında bekar ablası ailesiyle yasiyor asla calismiyor eşimde bazen hayal kuruyor annesi babasıyla yaşasaymış hic gideri olmayacakmis arabalari evleri olurmuş simdiye kadarBunun tıptaki adı peter pan sendromu. Büyümeyi, sorumluluk almayı reddetme yatıyo altında bu tip kişiler 40 lı yaşlarında bile anne babayla yaşama eğilimindedirler çnkü hayatlarını tek baslarına idame ettrme sorumlulukları gelişmemiştir gün geçtikçe artıyo bunlardan daha doğrusu cinsyet rolleri değişiyo maalesef herkes bi tuhaf olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?