- 27 Nisan 2008
- 1.298
- 3.010
- 658
- Konu Sahibi visneperisi07
-
Gercekten mecburen biraktiysa isi basim gozum ustune bakarim. Ama sirf ben kazaniyorum yeter bu diye biraktiysa baslarim oyle adamliga derim yani. Esim polis. Yarin bir gun yiprandim mutlu degilim psikolojim bozuldu derse birak o zaman derim bir sure idare ederim. Kendine bir is bulmasini da beklerim ve desteklerim her turlu tabi. Ama bu surec cok da uzasin istemem.
Erkekler evde oturdukca deliriyorlar. Calissinlar valla. En kotu bag bahce yapsinlar. Orda vakit gecirsinler. 7 24 evde durur mu adam?
Benim babam 2 ayda bir falan sadece 3 hafta ise gidiyor o da sehir disina goreve gidiyor. Kalan haftalarda annem deliriyor. Gorev ciksin da git artik diyo adamaevde durdukca herseyi kurcaliyor. En son mutfagin halisina takmisti kafayi. Sanki cok mutfaga giriyormus gibi bu halida ben kayiyorum kaldir bunu baska ser diyomus anneme. Kadinin 10 senelik halisi bu arada. 1Tuller salona uymuyormus, sebzelikte sebzeler curuyormus. Annem diyor ki emekli olursa ben naparim. Delirtir beni bu adam diyor.
Eşine desin valla işi bırakırsan boşanırım diye. Ne hale geldik be. Şimdi ki erkeklere ne oldu da kadın parası tatlı gelmeye başladı.Cok var bunlardan. Arkadasim matematik ogretmeni. Esi de gardiyan. Kiz hafta sonu okul kursu, hafta ici okul, ozel ders falan derken baya kazanmaya basladi. adam 1 yildir ben isi birakacagim. Senin paran zaten yeter bize. Ben calismak istemiyorum artik dinlenecegim deyip duruyor kiza. Bosanma asamasina geldiler artik.
Niye MemnunsunuzBence de boşa. Çocuk nafakasını da alırsın her türlü.
Benim koca da çalışmıyor 3-4 aydır. Ama biz memnunuz halimizden
Niye Memnunsunuz
Ite kaka iste kredi Kartı biraz elindeki hazır paradan ekstrem.bir sey olursa ben ya da ailem 1 ay önce buzdolabı bozuldu babam.aldi meselâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?