Evi temizlemek için cesaret..

emelhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
214
0
96
Bursa
Kızlar evim dağınık değil ama süpürüp toz almam lazım tabii mutfak dolapları buz dolabı içi de dışıda temizlenecek ve ben kendimi çok halsiz bitkin güçsüz hissediyorum. Canım hiç bişey yapmak istemiyor bu sebeple misafir bile istemiyorum. Ben nasıl yaparım da enerji alıp bir çırpı da evimi mis gibi yaparım. Kolay temizlik nasıl yappılır hem yapmak isteyeceğim hem yorulmadan işlerimi yapıp huzura kauşacağım ne olur yardımcı olun yardım edecek kimsem de yok eşim çalışıyor biraz fikir verin nolur ...:18:

bence ailenden birini misafirliğe çağır(ablan,annen,yengen,eltin,görümcen,kayınvaliden) falan baya etkili oluyor hasta olsan bile diptiri olup ayağa kalkıyosun.Yada temizlik yapan bi komşuna git insan iştaha geliyor,başkasınında temizlik yaptığını görünce.test edilip onaylanmıştır

fatmaesma Doğru söylüyorsun. Daha önce denemiştim oluyor ama şimdi çok halsizim ..

o zaman bütün isleri bir güne sigdirma.. bir gün dolabi temizle, bir gün biyeri diger gün baska yeri...böylelikle isler gözünde büyümez ve istedigin gibi tam temizlik yapmis olursun.. cekmeceleri temizleyip toparlayinca insan hafifliyor..bak ben yarin elbise dolabimi temizliycem yazliklari cikardim ama ütülenmedi... aklima düsürdün ben yarin yine buraya gelip sorucam sana dolabi temizledinmi ya da nereyi yaptin diye, anlastik mi? bende sana ütü raporu veririm

Bunun en güzel yolu daha önce denemediğin temizlik malzemeleri almaktır. Yeni kokular , temizlik bezleri. Yeni malzemeler sende temizlik isteğini arttıracak ve çokta keyif alacaksındır.
İkinci bir öneri olarak dekor değişikliği yapman , herhangi bir şeyin yerini değiştirmeyi planla evini daha güzel bir hale sokmak fikride seni canlandıracaktır.
Ben evime küçükte olsa yeni bir şey alıyorum yada bu yöntemleri deniyorum bu gibi zamanlarda :) belki seninde işine yarar.

kendine güzel bir kahve ya iç.güzel hareketli bi şarkı aç.bi duş al hem üzerindeki ağırlığı alır hemde ayıktırır.

bence simdi git uyu bi guzel dinlensabah guzel bi kahvaltidaha sonra ac bi hareketli muzik:87:bi de ac bi enerji icecegiondan sonra iste neymis pehh kim tutar seni bi cirpida yapip bitirirsin(gaza geldim bende yarin temizlik yapicam)

Son düzenleme:
rinda ehe :) Tamam yarın temizliğini yap sende gel burada anlat.. Yorumun için tşk. ederim arkadaşım :)

zaman zaman hepimzde oluyor böyle halsizlik, yalnız size tavsiyem lütfen kantesti yaptırın, sizin kan değerleriniz düşük ya da troid hormonlarınzda bir sıkıntı olabilir, her şey gönlünüzce olsun..

Canım...bu saatlere kadar burada oturup ta,sabahları enerjisi olan varsa eğer..alkışlarım...benim evimde berbat..her gün buakşam erkenden yatıp..erkenden kalkıcam...bütün işlerimi yaparım diyorum...ama nerdeeeee.....

zaman zaman hepimzde oluyor böyle halsizlik, yalnız size tavsiyem lütfen kantesti yaptırın, sizin kan değerleriniz düşük ya da troid hormonlarınzda bir sıkıntı olabilir, her şey gönlünüzce olsun..

Bütün testleri yaptırdım...herşey normal valla..bizim enerjiyi PC tüketiyor.

off benımde gunduz hıc bısey yapmak ıcımden gelmıyor
ama gece yapınca kndımı daha ıyı hıssedıyorum
dun gece mesela 3 e kadar mutfak dolaplarının ıcını dısını temızledım
sevdıgım bı dızıyı acıyorum onun sesını dınleye dınleye yapıyorum
bı kere baslayınca zaten heves gelıyor
yoksa bende ılk baslarken cok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…