Evi temizlemek için cesaret..

bende aynen böyle yapıyorum evi temizlemek için süper enerjim oluyor birden

bence kendini hiç kasma bir kadın tut. işi göster başında dur. akşama her yer pırıl pırıl nasıl fikirr

Son düzenleme:
benimde bazen halsiz kolumu kaldiramiyacagim zamanlar oluyor.ben bunu hareketli müzikle cözdüm.internetten hareketli sarkilar aciyorum,sonra basliyorum.bende ise yariyor.
yada 3-4 gün sonra icin ya uzaktan misafir davet ediyorum yada evime hic gelmemis birini.o 3-4 icinde heryeri parlatiyorum.

PARANA ACIMA TUT Bİ KADIN TEMİZLET EVİNİ EN KOLAY CÖZÜM BU BEN OLE YAPIYOM HERZAMAN DEGİL TABİ .AMA BU ZOR ZAMANDA PARAYA KIYIYORUM KOLAY GELSİN

of benim de temizlik yapmam lazım ama ben de enerji toplayamıorum. zaten karnımda bebişle çok zor oluo herşey.

temizlik hastası biri olarak size şunları söyliyim.

arkadaslar ev işlerini biriktirmemelisiniz.

hergün bir oda gezin bakın ne rahat olacaksınız.

hem yorulmuyorsunuz,hem birikmiyor hemde çabucak bitiyor

en önemliside eviniz herzaman tertemiz kalıyor...

Halim olmasa bile temizlik düzenim değişmez (hastaysam yapmam)

Temizlik alışkanlıktır,bunu alışkanlık haline getirirseniz.

asla yapmadan oturamazsınız...çünkü herşey gözünüze batar.

ev temiz olmayınca insanın psikolojisinide bozuyor...

yapmanız gereken hiç bir işi ertelemeyın...

Temizlik gibisi yok arkadaşlar misss gibi olunca ev ınsanın içi açılıyor.

Yan komsum benden ilham alıyor , çok özenıyorum sana brownim diyor.

Onada mesela bunları söyluyorum...

Hadi bakalım kalkın kızlar temizliğe

evet cnm doru sölüosun biriktrmek kötü oluo. ama hergün temizlik mi yapıosun sen o zaman. nasıl olcak

bende temizlik hastası biri olarak temizlik yapmadan duramam mutlaka her hafta düzenli olarak temizlerim.canım istemedği zaman da bir arkadaşın yazdığı gibi yeni temizlik malzemeleri almak bayağ etkiliyor.onları kullandığını etrafına yayılan mis gibi temizlik kokusunu duymak insanı temizlik yapmaya itiyor.bide hep derim sen işten değil iş senden korksun diye.kafaya takınca zaten yapmadan duramıyosun birde ya ertesi güne daha önemli bir şey olursa başka bişey çıkarda yapamazsam ev temiz değil endişesini taşıyıncada oluyor.bence ferahlayıp rahatlayacağını evinin daha yeni gibi banyo yapmış gibi olacağını düşünün heryer temiz ve düzenli iç açıcı oluyor

valla çalışan insan için bu temizlik olayı ayrıca bi zor. birtek pazar günüm var onda da uyuyacak mısın temizlik mi yapıcan gezcen mi yoksa kişisel bakım mı yapacaksın. valla çok zor geliyorsa yapmayın yada paranız varsa kadın tutun hem onlar ekmek paralarını çıkarırlar hem de siz yorulmazsınız. amaaannn bi daha mı gelecez dünyaya. tabiki temizlik güzel bişey ama kabus olmaktan da çıksın artık yaaa. ben de çok zorlanıyorum başlayana kadar. tabi başladıktan sonra gerisi geliyor da iş ki başalayabilesin. Allah kolaylık versin kızlar keşke ben de evde otursam da evim tertemiz olsa....

avatarını çok beğendim:) ayrıca söylediklerine tamamen katılıyorum, ben hafta içi bile işten gelince temizlerim düşünceleri taşıyorum sürekli aklımda. ama eve gidince vazgeçiyorum, dinlenme isteğim ağır basıyor. yemeği bile zor hallediyorum, o bile her gün olmuyor. özellikle büyük işleri yapmıyorum diyebilirim, hele şu aralar süpürmek bile yok

evet cnm doru sölüosun biriktrmek kötü oluo. ama hergün temizlik mi yapıosun sen o zaman. nasıl olcak

standart olarak her gün wc temızlerım tozları alırım
2 güne bir yerleri siler süpürürüm...
Büyük işlerimi bir güne sıgdırmam günlük bir oda temizlerim.

geceden bulaşık bırakmam temizler yatarım. bunun gibi vs..

Çalışan insanın işi dahada zor tabıı ki,biriktirmemek mümkün değil ama yine tertemiz eve sahıp olmakda imkansız değil...

Peki evdeki düzeni nasıl sağlıyorsun. Bir de cam temizliği pimapenin çerçeveleriyle başım dertte hep cifliyor musun. camı da deterjanlı su durulama kurulama şeklinde mi? Yani daha ayrıntılı bilgiler verelim mi arkadaşlar. Mesela bahar temizliğini nasıl yaparsınız. Kullandığınız özel deterjanlar var mı. Neyle nereyi temizlersiniz?

Sonunda ... :) Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim varlığınızı bilmek bana casaret verdi. Öğlen eşimi geçidikten sonra buzdolabıdan başladım mutfak dolapları düzeni temizliğini her yeri temizledim valla nefes aldığım hissediyorum. :) sonra geçtim odalara süpürdüm toz aldım zaten evimin dağılmasına izin vermiyorum bu işimi kolaylaştırdı gerçekten başladım devamı geldi sonuç olarak evi mis gibi yaptım ve mutluyum :) Şimdi arkadaşların dediği gibi hergün bir yeri yapıcam..

Mesela benim en büyük derdim ütüydü.Onun çözümünü şöyle buldum.Aslında ütüm çok iyiydi.Ama ben şu buhar kazanlı ütülerden aldım, ondan sonra bu zamana kadar yaşadığım çileymiş dedim o kadar rahat oluyor ki kıyafetteki kırışıklıkları bir çırpı da açıyor.Herkese tavsiye ederim.

Arkadaşım bende çalışan ve aşırı titiz bir bayan olarak o enerjiye çok sık ihtiyacım oluyor, evde 3 erkek yani 3 dağıtan ve bir toplayan var. Sanırım evedsin bu yüzden de şanslısın, çalışmadığın için zamanın daha fazla olur. 3 Günde bir süpürgeyi mutlaka aç, Haftalık koltuk altı yatak altı , toz alma yap. Ayda 2 defa cam silsen çok yoğun kirlenmez camların. Günlük mutfak banyo temizliği zaten mutlaka yap, çekmecelerin dolapların dağınık olmasın. Evin en büyük pisliği dağınıklıktır aslında, derli toplu evi temizlemek kolay. Ben banyo temizliğinde Cif Jel kullanıyorum çok etkili Mutfakta da Cif mutfak Jel, kremleri asla sokmuyorum eve çünki arındırmak dert. Bir de yağ çözümünde muhteşem bir ürün kullanıyorum, aslında nerdeyse bütün yoğun yüzeylerde kullanıyorum bu ürünü 1 yıldır keşfettim inan bildiğin pahalı yabancı markalara on basar. SIR ASPİR diye bir yağ kir çözücü, çok zor kumaş lekelerinde bile etkili. Şiddetle tavsiye ederim, Ve son olarak kendini çok bırakma ama çok da yıpratma benim gibi

Ben de dediğin gibi bir çizelge yaptım, günleri odaları böldüm onu oturtmaya çalışıyorum, sana kolay gelsin vazgeçmek yok, bir de şu fazlalıklardan tamamen kurtulsak o zaman temizlik zevkli olacak

Calisanlar icin tabiki isler daha zor, evdekiler de zaman nasilsa bol diyerek, isleri biriktirebiliyor. Calisan hanimlarin isci tutmasi mantikli ama ev hanimlari icin pek mantikli bulmuyorum, sonra ne diyet yapsamda kilo versem diye millet ugrasiyor.. Ev temizlemek hem eve hem ruhumuza hemde bedene iyi geliyor, en güzel spor bence kilo vermek isteyenler icin özellikle müthis bir formül

Ben de dediğin gibi bir çizelge yaptım, günleri odaları böldüm onu oturtmaya çalışıyorum, sana kolay gelsin vazgeçmek yok, bir de şu fazlalıklardan tamamen kurtulsak o zaman temizlik zevkli olacak

En büyük daginiklik zaten fazlaliklar. Sürekli birseyler aliyoruz ama elden cikardiklarimiz cok az. Giyinmediklerimizi, kullanmadiklarimizi ihtiyaci olanlara vermek en güzel cözüm, ise yarar ve ev hafifler
Emelhan, kiyafetleri yerlestirip ütüleri yaptim.. sende temizlik yapmissin, sevindim
Birde ütü yaparken alüminyum folyo koydum örtünün altina, buharin etkisi daha fazla oldu.. Üstteki bir yorumda arkadas buhar kazanli ütüden bahsetmis, onlar gercekten güzel ama ondan yoksa buda iyi bir yöntem olabilir, tavsiye ederim.
herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…