evi terk eder mi sizin eşleriniz?

işte ne yapıyorsa ortaya çıkaramıyorum bi türlü elimde tek bir kanıt bile yok bulamıyorum
İyi de daha önce 15-20 eve gelmediği olmuş ne yapıyor o arada bu adam.

İlla birşeyleri gözünüzle görmeniz mi lazım?

Otel araması vardı eski konularınızda.

Zaten siz ve çocuğunuz eşinizin umurunda olsanız o kadar gün birakıp gidemez sizi. Normal olan hiçbiri evlilikte yaşanmıyor bunlar.

İyi de daha önce 15-20 eve gelmediği olmuş ne yapıyor o arada bu adam.

İlla birşeyleri gözünüzle görmeniz mi lazım?

Otel araması vardı eski konularınızda.

Zaten siz ve çocuğunuz eşinizin umurunda olsanız o kadar gün birakıp gidemez sizi. Normal olan hiçbiri evlilikte yaşanmıyor bunlar.
bende ne yapıcagımı soruyorum işte para yok mesela nasıl gidicem

Genelde ben cıkarım buyuk kavga ettıysek bı hava alır gelırım esım hıc gıtmedı ama hanı gıtse bır ıkı saat ama 2 gun gelmemek nedır ya aboo benım esım ıkı gun gelmese bende aynı sekılde cıkıp gelmesem onun ıcınde benım ıcınde bosanma sebebı 2 gun nerdedır bı fıkrınız varmı

bende ne yapıcagımı soruyorum işte para yok mesela nasıl gidicem
Bir önceki konunuzu Nisan Ayında açmışsınız, o zamanda eşiniz 20 gün gelmemiş para da bırakmamış.

O zamandan beri ne yaptınız? Yargılamak için sormuyorum bunu.

Böyle bir eşiniz var, herşey ortadayken iş başvurusu yapıp çalışmanız gerekirdi. Yada imkanlarınız dahilinde kenara azda olsa para koymayı düşünebilirdiniz.

Yani şuan yaşadığınız şey pat diye olmadığı için önlem alacak zamanınız da varmış esasında. Ama siz eşinizi bir şekilde ikna edip geri çağırıp hicbirsey olmamış gibi yaşayıp, kendinizi ve evladınızı garantiye alacak adımlar atmazsanız, ne yapayım şimdi paramda yok, nasıl gideyim noktasına geleceksiniz her seferinde.

Gerçekten gitmek gibi bir derdiniz varsa ailenizden, kardesinizden yakın bir arkadaşınızdan borç alıp gidebilirsiniz. Ama geri dönecekseniz gitmenizin de çok anlamı yok zaten.

Bir önceki konunuzu Nisan Ayında açmışsınız, o zamanda eşiniz 20 gün gelmemiş para da bırakmamış.

O zamandan beri ne yaptınız? Yargılamak için sormuyorum bunu.

Böyle bir eşiniz var, herşey ortadayken iş başvurusu yapıp çalışmanız gerekirdi. Yada imkanlarınız dahilinde kenara azda olsa para koymayı düşünebilirdiniz.

Yani şuan yaşadığınız şey pat diye olmadığı için önlem alacak zamanınız da varmış esasında. Ama siz eşinizi bir şekilde ikna edip geri çağırıp hicbirsey olmamış gibi yaşayıp, kendinizi ve evladınızı garantiye alacak adımlar atmazsanız, ne yapayım şimdi paramda yok, nasıl gideyim noktasına geleceksiniz her seferinde.

Gerçekten gitmek gibi bir derdiniz varsa ailenizden, kardesinizden yakın bir arkadaşınızdan borç alıp gidebilirsiniz. Ama geri dönecekseniz gitmenizin de çok anlamı yok zaten.
evet haklısınız hiç birşey yapmadım düzeldi diyerek müstehak bana diğmi

Hic tartismamak anormal bir durum degilmi her evlilikte tartisna olur olmadi diyen yalan soyler
Benim yaşantımda anormal değil. Benim normalim bu. Belki 17 yıllık iş hayatında birçok farklı kimi zaman inanılmaz sorunlu insanlarla muhatap olmanın verdiği bir sabır ya da sinirleri alınmış gibi olma durumu belki de geçmişte yaşadığım aile hayatını kendi ailemde yaşamamak için oluşturduğum kişilik hali, belki de otokontrol bilemiyorum.

Benim yaşantımda anormal değil. Benim normalim bu. Belki 17 yıllık iş hayatında birçok farklı kimi zaman inanılmaz sorunlu insanlarla muhatap olmanın verdiği bir sabır ya da sinirleri alınmış gibi olma durumu belki de geçmişte yaşadığım aile hayatını kendi ailemde yaşamamak için oluşturduğum kişilik hali, belki de otokontrol bilemiyorum.
Valla inanirim. Benim esim de oyle. Polis olmasina ragmen ki bu meslegin ne kadar sinirleri yiprattigini bilirsiniz. Inanilmaz sakin bir adamdir. Sesini yukseltmez. Is yerinde hic gozlemlemedim tabi ama bana,kizimiza,anne babasina, benim anne babama , arkadaslarina karsi falan hep sakindir. Sinirlense bile inanilmaz kontrol eder kendini. Masallah diyeyim 😊
Hatta babam bana bir keresinde yavrum bu adamin sinirleri dogarken mi alinmis acaba diyr sormustu 🤣 Oyle sakindir.

Valla inanirim. Benim esim de oyle. Polis olmasina ragmen ki bu meslegin ne kadar sinirleri yiprattigini bilirsiniz. Inanilmaz sakin bir adamdir. Sesini yukseltmez. Is yerinde hic gozlemlemedim tabi ama bana,kizimiza,anne babasina, benim anne babama , arkadaslarina karsi falan hep sakindir. Sinirlense bile inanilmaz kontrol eder kendini. Masallah diyeyim 😊
Hatta babam bana bir keresinde yavrum bu adamin sinirleri dogarken mi alinmis acaba diyr sormustu 🤣 Oyle sakindir.
Maşallah. Allah bozmasın.

Canım sen çalışıyor musun? Ev hanımı mısınız? Annenin evine gitsen sana tepkileri ne olur? Ve ailen bu adamın sürekli böyle olduğunu biliyor mu?

merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Geri dönünce de ben almam eve :KK12::63:

Biz kavgalı da olsak, bırak evi terk etmek, yatağı bile terk etmeyiz. Zaten 1-2 güne düzeltiriz, ikimiz de uzatmayı sevmiyoruz çok şükür.

evet haklısınız hiç birşey yapmadım düzeldi diyerek müstehak bana diğmi
Bana düşmez böyle birşey söylemek ama insan sürekli aynı hataları yapmamalı. Aynı hataya sürekli düşüyorsa da kimseyi suclamamalı düştüğü durum için.

Siz bundan sonrası ne yapacağınıza karar verip, sağlam adımlar atmalısınız, çünkü yaptığınız yâda yapmadığınız herşey evladınızı da etkiliyor.

Back
X