evi terk eder mi sizin eşleriniz?

Simdi hepimiz "evet bizde eslerimizi günleeerce görmüyoruz "dersek "ah çok normalmis, iyikine gidiyor"mu diyeceksin? Elbette ki normal degil. Bunu içten içe sende biliyorsun. Nickini bir yerlerden hatirliyordum, baktim zaten bosanmak üzerine kaç konu açmisin. Ki tek bu olay bile bosanmak için yeterli benim gözümde.

O ev, otel degil. Kendisi ergen degil, evlenmis yetiskin biri. Öyle istedigi sekilde davranma hakki yok. Yerinde olsaydim o evde beni bulamazdi artik. Bosanma davami açardim.

Hayır, çünkü benim kocam yok. :KK53:

Kocanız büyümemiş,ne bu çocuk çocuk hareketler.
Evlilik müessesine zerre saygısı yok.

Kocasıyla kavga eden kadınlara, "evi terket" "annenin babanın evine git de bir akıllansın" "kocanı eve sokma cezalandır" diye akıl verenlerin çoğunlukta olduğu bir forumda bu yorum bana ilginç geldi.

Kocasıyla kavga eden kadınlara, "evi terket" "annenin babanın evine git de bir akıllansın" "kocanı eve sokma cezalandır" diye akıl verenlerin çoğunlukta olduğu bir forumda bu yorum bana ilginç geldi.
Nesi ilginç geldi tam olarak? :)

Böyle bir davranışda bulunmaz eşim. Biz bir konuda "kavga" veya tartışma yasadiysak bile aynı gün tatlıya bağlamaya uğraşırız. Yani küs uyumak yok. Esinizin bu davranışları son derece yalnis. Siz ortadan iki gün kaybolsaniz adınızı çıkartır ama.

Ay bu konudaki nispet beni benden aldi. "Ay biz hiç tartismayiz" "Yok bizde ses yükseltme bile yok" "canim kocaciimm" "ciciimm kocisiim"

:kusmuk:
Valla benim kocam yok, beni çıldırtmak mı istiyorlar anlamıyorum ama benim kocam yok :KK53:
Burada neye kime nispet yapılıyor hiç anlamıyorum bazen. :D

Evli değilim ama eşim böyle bir şey yapsa o eve bir daha giremez.
Bunu ilk yaptığında iyice bir silkelemeniz lazımdı. Artık o da alışmış, siz de alışmışsınız. Nereye kadar böyle gidecek?

Bir de çocuk var. Bu çocuğun ihtiyaçları ne oluyor? Günlük ihtiyaçları, babasını görme ihtiyacı...
Adam bunları bile düşünmüyor.
Bir şey olsa siz "çocuğum için boşanmıyorum" dersiniz ama çocuk bile umurunda değil adamın.
İnsan eşine küstü diye nasıl çocuğundan yüz çevirir?

Aldatma şüpheniz de varmış zaten. Annesine gittiğinden o kadar emin olmayın bence.
Oğluşunun pislikleri açığa çıkmasın diye oğlunun nişanlısına "x evde ama biraz hasta, uyuyor" diyen kayınvalide biliyorum.
Oğlunun nereye, ne yapmaya gittiğini bile bile hem de...

Hemde 11 senedir, yanlıs hatırlamıyorsam🤣

Evet biri "10 seneder evliyiz, hiç tartismayiz" demis. Ki bence normal evliliklerde bu imkansiz. Insan yillarca tanidigi annesi babasi ile tartisiyor, niye es ile tartisilmasin? Sürekli benim ile hemfikir olan biri ile evli olmakta bana cazip gelmiyor açikçasi.

Evet biri "10 seneder evliyiz, hiç tartismayiz" demis. Ki bence normal evliliklerde bu imkansiz. Insan yillarca tanidigi annesi babasi ile tartisiyor, niye es ile tartisilmasin? Sürekli benim ile hemfikir olan biri ile evli olmakta bana cazip gelmiyor açikçasi.
Tartisma olmaması superlık degıl de ıletısım olmadigini gösteriyor bana da.
Iletısım kurduğun herseyle ters dusersın iyi kotu. Zor utulenen elbıseme kızıp ona bile söyleniyorum ben😊

Tartisma olmaması superlık degıl de ıletısım olmadigini gösteriyor bana da.
Iletısım kurduğun herseyle ters dusersın iyi kotu. Zor utulenen elbıseme kızıp ona bile söyleniyorum ben😊

Ben elbiseleri ütücüye veriyorum, ograsmiyorum. Yoksa yalan yok, bende ütüyü camdan atasim geliyor :KK70:

Back
X