- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi asii nuran
yasal değil ama polis tanıdığın varsa tc kimlik numarasını ver baksın nereye gittiğini. saniyesinde görülüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, çünkü benim kocam yok.
Kocanız büyümemiş,ne bu çocuk çocuk hareketler.
Evlilik müessesine zerre saygısı yok.
Nesi ilginç geldi tam olarak? :)Kocasıyla kavga eden kadınlara, "evi terket" "annenin babanın evine git de bir akıllansın" "kocanı eve sokma cezalandır" diye akıl verenlerin çoğunlukta olduğu bir forumda bu yorum bana ilginç geldi.
Bosan dememen heraldeNesi ilginç geldi tam olarak? :)
Hemde 11 senedir, yanlıs hatırlamıyorsamAy bu konudaki nispet beni benden aldi. "Ay biz hiç tartismayiz" "Yok bizde ses yükseltme bile yok" "canim kocaciimm" "ciciimm kocisiim"
![]()
Ahhahha ama napiyim, Allah aşkına sen söyle konuların bak karakterleri evli kalınacak adamlar mı?Bosan dememen heralde![]()
Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, neysekı onuncu koy varAhhahha ama napiyim, Allah aşkına sen söyle konuların bak karakterleri evli kalınacak adamlar mı?sonra boşan diyince suçlu oluyoruz.
Valla benim kocam yok, beni çıldırtmak mı istiyorlar anlamıyorum ama benim kocam yokAy bu konudaki nispet beni benden aldi. "Ay biz hiç tartismayiz" "Yok bizde ses yükseltme bile yok" "canim kocaciimm" "ciciimm kocisiim"
![]()
Biz 10. Köyden bağırırız,sorun yokDogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, neysekı onuncu koy var![]()
Hemde 11 senedir, yanlıs hatırlamıyorsam![]()
Tartisma olmaması superlık degıl de ıletısım olmadigini gösteriyor bana da.Evet biri "10 seneder evliyiz, hiç tartismayiz" demis. Ki bence normal evliliklerde bu imkansiz. Insan yillarca tanidigi annesi babasi ile tartisiyor, niye es ile tartisilmasin? Sürekli benim ile hemfikir olan biri ile evli olmakta bana cazip gelmiyor açikçasi.
evi terket diye öğüt veren kadınlara " ne bu çocuk çocuk hareketler" "Evlilik müessesine zerre saygısı yok. " gibi yorumlarda bulunarak olası bir linç yeme durumuna karşı cesaretinizi takdir ettim sadece.Nesi ilginç geldi tam olarak? :)
Tartisma olmaması superlık degıl de ıletısım olmadigini gösteriyor bana da.
Iletısım kurduğun herseyle ters dusersın iyi kotu. Zor utulenen elbıseme kızıp ona bile söyleniyorum ben![]()
Hayır aksine oldukça iyi bir iletişimimiz var. Konuşarak anlaşabiliyoruz.10 sene hiç tartışmamak mıaranızda hiç iletişim yok mu
10 senedir hiç tartışmayan gördü bu gözler ya kocası evliya yada hiç konusmuyo larHemde 11 senedir, yanlıs hatırlamıyorsam![]()