- Konu Sahibi Bir garip dertli
-
Kendi gönlüyle ikinci işi yapıyor bende çalışıyorum.mevzu para değil yapmak istiyor ama şunu görüyorum ne zaman maaşı artsa beni kölesi sanıyorHaklı sayılırsınız. Şimdi uykusundan uyandırıp sordunuz . Gayet de ters cevap aldınız ne yapacaksınız yani.? Bir insanı uykusundan uyandırıp hesap soruyorsanız tepkiniz ağır olacak demektir. Çalışıyor musunuz? Eşiniz 2. Is mı yapıyor dediniz?
Adam evden çalışıyor ah bi ailesi var sanki 5 yaşında öyle gözetirler. Çok pohpohlanmış. Gitmez ki. Beni evin içinde kırıp dökecekse bana erkeklik taslayacaksa neden kalayım. Zaten tavırları yeterince benim anladğım gibiydi. Çoktan benim vadem dolmuş.Adamı eve alma sen nıye gıdıcen???? O anasına gıtsın
İnan açıklaması hiç beni tatmin etmedi çünkü açıklama yaparken bana saldırmakla meşguldüÇok üzüldüm gerçekten, açıklaması neymiş ?
Eşyalarını toplayıp defol git deseniz de gitmez mi?Adam evden çalışıyor ah bi ailesi var sanki 5 yaşında öyle gözetirler. Çok pohpohlanmış. Gitmez ki. Beni evin içinde kırıp dökecekse bana erkeklik taslayacaksa neden kalayım. Zaten tavırları yeterince benim anladğım gibiydi. Çoktan benim vadem dolmuş.
Vucudumda görünen bir şey yok ki hem öyle bana deger verdiğini de sanmıyorum.sanırım sonumuz böyle olacakmış ben ona bir kez bile boşanalım demedim. Daha beni tehdit ediyor.Elleri kırılsın ya lütfen darp raporu alın yanına kalmasın.
Ah bacım kendi suçlu oldugu konuda bile hırpaladı beni. Bana yol göründü gerçekten daha fazla psikolojik ve maddi şiddeti kaldıramayacağımEşyalarını toplayıp defol git deseniz de gitmez mi?
Tabi yaptığı açıklamaya göre de değişir
Çalışıyorsanız aileniz ile aynı ildesiniz sanırım. Normalde bekleyin derdim ama şu durumdan sonra ya siz gidin ya onu kovun diye düşünüyorum. Düzgünce ne olduğunu açıklamadan bir şeylerin eski haline gelmeyeceğini anlasin bir şekilde.Kendi gönlüyle ikinci işi yapıyor bende çalışıyorum.mevzu para değil yapmak istiyor ama şunu görüyorum ne zaman maaşı artsa beni kölesi sanıyor
Bir konuda haklı veya haksız olması be aglarken bana saldırmasını aklamaz. Keşke sokaga çıkma yasagı olmasaydı.Amacı neymiş ne dedi size? Belki aslında haklıdır ama siz öfkeyle patlama yaşıyorsunuzdur ? Olamaz mı?
Gerçi sizi hırpalamış artık , bu nasıl unutulur kiakşam akşam çok üzüldüm sizin için.
Hayır ailem çok uzakta o yüzden kalkıp gidemiyorum. Hemen.Çalışıyorsanız aileniz ile aynı ildesiniz sanırım. Normalde bekleyin derdim ama şu durumdan sonra ya siz gidin ya onu kovun diye düşünüyorum. Düzgünce ne olduğunu açıklamadan bir şeylerin eski haline gelmeyeceğini anlasin bir şekilde.
1 buçuk olacak çocuk yok.Kac yillik evlisiniz cocuk var mi
Anladım o zaman sorunuzun mantığı ne anlamadım. O zaman eşinizi evden gönderin. Ya da önce düşünüp sonra davranış kısmına geçin. Naçizane fikrim.Hayır ailem çok uzakta o yüzden kalkıp gidemiyorum. Hemen.
Öyle bir tepkiyle karşılaştım ki ne düşünürsem düşüneyim kalmak sadece kendimi yıpratmak olur. Karşı taraf siz suçluymuşsunuz gibi üzerinize saldırsın. Düşünecek ne kalıyor kiAnladım o zaman sorunuzun mantığı ne anlamadım. O zaman eşinizi evden gönderin. Ya da önce düşünüp sonra davranış kısmına geçin. Naçizane fikrim.
Sen nereye gidiosun o gitsin .Eşimle iki gündür kavgalıyız bügün yeni çalışacagı iş yerinden bi kızın fotosunu arkadaşına atmış ben görmeyim diye de silmis arkadasıda güzelmiş yazmış. Ne yapmalıyım eşyalarımı toplayıp yarın gitmeli miyim. Bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?