Evi terk etmeli miyim?

Kendi gönlüyle ikinci işi yapıyor bende çalışıyorum.mevzu para değil yapmak istiyor ama şunu görüyorum ne zaman maaşı artsa beni kölesi sanıyor

Adamı eve alma sen nıye gıdıcen???? O anasına gıtsın
Adam evden çalışıyor ah bi ailesi var sanki 5 yaşında öyle gözetirler. Çok pohpohlanmış. Gitmez ki. Beni evin içinde kırıp dökecekse bana erkeklik taslayacaksa neden kalayım. Zaten tavırları yeterince benim anladğım gibiydi. Çoktan benim vadem dolmuş.

Eşyalarını toplayıp defol git deseniz de gitmez mi?
Tabi yaptığı açıklamaya göre de değişir

Elleri kırılsın ya lütfen darp raporu alın yanına kalmasın.
Vucudumda görünen bir şey yok ki hem öyle bana deger verdiğini de sanmıyorum.sanırım sonumuz böyle olacakmış ben ona bir kez bile boşanalım demedim. Daha beni tehdit ediyor.

Eşyalarını toplayıp defol git deseniz de gitmez mi?
Tabi yaptığı açıklamaya göre de değişir
Ah bacım kendi suçlu oldugu konuda bile hırpaladı beni. Bana yol göründü gerçekten daha fazla psikolojik ve maddi şiddeti kaldıramayacağım

Amacı neymiş ne dedi size? Belki aslında haklıdır ama siz öfkeyle patlama yaşıyorsunuzdur ? Olamaz mı?
Gerçi sizi hırpalamış artık , bu nasıl unutulur ki akşam akşam çok üzüldüm sizin için.

Kendi gönlüyle ikinci işi yapıyor bende çalışıyorum.mevzu para değil yapmak istiyor ama şunu görüyorum ne zaman maaşı artsa beni kölesi sanıyor
Çalışıyorsanız aileniz ile aynı ildesiniz sanırım. Normalde bekleyin derdim ama şu durumdan sonra ya siz gidin ya onu kovun diye düşünüyorum. Düzgünce ne olduğunu açıklamadan bir şeylerin eski haline gelmeyeceğini anlasin bir şekilde.

Bence yine de söyleyin o gitsin, annesini falan ararsınız sabah.
Siz niye düzeninizi bozasınız, başka heriflerin fotolarını whatsaptan arkadaşlarıyla paylaşan siz değilsiniz sonuçta .

Ne zaman bir şey sorsam iyi yada kötü bir hatasını yüzüne vursam bana yapmadığı kalmıyor. Çok değerli oğullarıyla otursunlar ailesi. İnsan hesap sorduğu için bu kadar kötü muameleye maruz kalmamalı .

Bir konuda haklı veya haksız olması be aglarken bana saldırmasını aklamaz. Keşke sokaga çıkma yasagı olmasaydı.

Hayır ailem çok uzakta o yüzden kalkıp gidemiyorum. Hemen.

Anladım o zaman sorunuzun mantığı ne anlamadım. O zaman eşinizi evden gönderin. Ya da önce düşünüp sonra davranış kısmına geçin. Naçizane fikrim.
Öyle bir tepkiyle karşılaştım ki ne düşünürsem düşüneyim kalmak sadece kendimi yıpratmak olur. Karşı taraf siz suçluymuşsunuz gibi üzerinize saldırsın. Düşünecek ne kalıyor ki

Sen nereye gidiosun o gitsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…