- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi yorgnhayat
-
ben yaşadım bunu ailem yokmuş gibi davranmaları..Yaklaşık 1bucuk yıldır böyleyiz ama bekliyorum düzelecek diye ama yok sanki ailem hiç yokmuş gibi davraniyor
Bi mesajinizda hemşire olduğunuzu gördüm .mesleğiniz var bi noktadan sonra aileyi egale edersiniz hayat benm dersiniz anne baba Kıyamaz susar ama eşiniz de çok acımasız. Boşanin diyemem ben size haddim.degil ki inş çok çok mutlu bir yuvaniz olur ama önce eşinizin kendini düzeltmesi lazım böyle gitmez çünkü. Seven insan böyle danranmaz davranmamali. Ne aileler var damada yapmadığı kalmıyor damat çok gidip gelmese bile eşimin hattına diyor eşini cocuklarini zaten gönderiyor ailesinin yanına iyi kötü yaşanıyor hayat .ama sizin durumunuz sinir bozucu o yüzden eşinize sert olun diyorum .hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra bir oh çekersiniz inş
ben yaşadım bunu ailem yokmuş gibi davranmaları..
eşimin ailesine karşı tutumu davranişlari sezgiledim.
ama en sinir olduğum nokta bu.
eşim hala ailemden nefret ediyo. sevmiyor. sinirleniyo...
annem dün dedi ki damadim beni sevmiyorsa seni de sevmiyodur seni paran için seviyor diyo.
eşim 8 aydir işsiz. bende memurum.
konuda açtim büyük tepki de aldim.
ben mi yanliş yapıyorum düşünüyorum. ama eşim bana büyük aşkla bağlı sarılıyor öpüyo seviyor. beni seven adami birakip gidemezdim herade. ailemi de atamam. görüşmede demedi zaten. sadece nefret ettiği biliyorum.
bir eş için anne baba atılmaz bunu eşine söle
ben annemi babami atamam onlarin evinden gelin çiktim senin kapına geldim geldim diye onlari işi gücü bitti olmaz. bitmez.. görüşürürm de. onun ailesiyle mesafeli olmalisin.
Koca bulunurda anne baba bulunmaz. Kendisi gorusmuyosa gorusmesın size engel olmaya hakkı yok. Dusunuyorum da bı omur ailemi gormeden hayatta yapamam. Ha yuz kızartıcı sucları olur o cok ayrı ama adaletsizlik bu yaptığı resti cek bakalım napıcak. Cok varmı?? Yada kendiside ailesini silsin bakalım bir kalemde ne kadar dayanabilir.
eşime ailesiyle düşkün onlarlab birlikte heryere gidiyoruz. annemde bana bizde seni götürelim dedikleri eşim sert bir yaklaşım davraniyor. gitmem diyo.evet haklısınız bende başta sizin gibiydim önce ailemi sevmiyor sürekli söyleniyordu ama beni çok seviyor bende onu seviyorum zamanla düzelir herşey dedim ama... herşey daha kötü oldu sevmediği için zamanla tahammül edememeye başladı herşeye karşı çıkmaya hatta lafı geçince bile sinirlenmeye başladı
ben hala sizin gibi beni seviyor olsun gidemem çok üzülürüm diye düşünerek iki yıl daha geçirdim buşekilde..
ama bu sefer de nasıl olsa gitmiyor beni çok seviyor diye deger kaybettim , yalnız kaldım ,onun ailesiyle çok samimi olup kendi aileme soğuk uzak kaldım, kimsesiz ailem ölmüş gibi davranıldım, hatta toplumda birileri annemi babamı sorduğunda kaş göz işaretlerine maruz kaldım anlatma iyi de geç diye..
bunlar o kadar zoruma gidiyor ki NEDEN yapıyorum ben bunları kimler için birde AİLEME diye baktığımda tamamen suçlu benim onlara haddini bildirmediğim ailemin yanında olmadığım için.
sizde iyi düşünün bence
Valla gececek o lafları insan kendi basına gelince bı sure kızsada eskiye donebiliyor. Benim Esimde babasına cok kızgındı gecen güne kadar babasıyla tek kelime konusmazdı bir araya gelip. Ama bı kaza gecırdım simdi ailesinin yanında kalıyoruz. Simdi babasıyla karsılıklı cay ıcıp sohbet ediyor. Mecbur edecek nereye kadar küs kalacakkı ha bu sartlarda keske olmasaydı yatağa baglı kaldım bu halimde ama Demkkı boyle bı is olup buna vesile olmam gerekiyormuş. Sizde ezdırmyın kendinizi siz gorusun.benim ailem birşey yapmadı ki sileyim olsa silerim hiç düşünmem bir kere geliyorum bu hayata diyor ama yapamaz bence kuru laf bunlar
bak benim eşimin ailesi bişey yapmasalar bile ailemimn arkasindan bi sürü laf işittim..mesafeliyim zaten onu da arada sorar neden aramıyorsun demekki istemiyorsun diye hayatından memnun degilsen çekmek zorunda değilsin diyor ben senin anne babana artık sevgi gösteremem yüzüne bakmak istemiyorum diyor hadsiz
aile asla silinmez bi eş için bunu yapılmaz kötü de olsa iyi de olsa onlar ailendir.. bence eşine sert bir tepki vermelisin korkmayacaksin. bak güçlüsün hemşiresin..benim ailem birşey yapmadı ki sileyim olsa silerim hiç düşünmem bir kere geliyorum bu hayata diyor ama yapamaz bence kuru laf bunlar
eşime ailesiyle düşkün onlarlab birlikte heryere gidiyoruz. annemde bana bizde seni götürelim dedikleri eşim sert bir yaklaşım davraniyor. gitmem diyo.
bende artık tahammül edemedim madem böleyse bende senin ailenle hiç bi yere gitmiycem dedim gitmedim.. bu sefer kv Orkide bizimle gelmiyor orkide bizimle katılmıyo diyo. katılmıycam. .kapına gelmiş olabilirm onun soyadini taşiyor olabilirm onlardan olabilirim geçen gün kv Orkide bizi benimseyemedi demiş..
bu durum böle oldukça nasıl benimseyebilirim.
eşim gitmek istemiyo yalniz gidemezmiş ailesiyle gidiyo ben istemiyorum. bazen mecbur kabul ettiğim oluyor bak bende altlı üstlüyüm yarin bi gün annem babam hastalanirsa yaninda olucam atamam onlari..
kayinpederim demişti sen artik bizdensin bizimle katılcaksin dedi bende annemi babami atamam dedim oda ben anneni babani at demiyorum onlarin işi bitti dedi bende hayır bitmedi diye tepki verdim. kusura bakma bitemez.. evlensem de ailesiyile ilişki bitirmek çok yanlış. eşimin düşüncesi de çok yanlış. bu eşimin ailesi görüşebilir diye düşünmeli.
aile asla silinmez bi eş için bunu yapılmaz kötü de olsa iyi de olsa onlar ailendir.. bence eşine sert bir tepki vermelisin korkmayacaksin. bak güçlüsün hemşiresin..
o kapıya gösterdiğinde gerçekten gitmelisin ben senin için ailem mi aticam de.evet sert tepki verdiğimde kapıyı gösterdi o gün gidemedim çok üzüldüm ama artık his yok gibi ayaklarım o demeden gidiyor kapıya sanki
Valla gececek o lafları insan kendi basına gelince bı sure kızsada eskiye donebiliyor. Benim Esimde babasına cok kızgındı gecen güne kadar babasıyla tek kelime konusmazdı bir araya gelip. Ama bı kaza gecırdım simdi ailesinin yanında kalıyoruz. Simdi babasıyla karsılıklı cay ıcıp sohbet ediyor. Mecbur edecek nereye kadar küs kalacakkı ha bu sartlarda keske olmasaydı yatağa baglı kaldım bu halimde ama Demkkı boyle bı is olup buna vesile olmam gerekiyormuş. Sizde ezdırmyın kendinizi siz gorusun.
o kapıya gösterdiğinde gerçekten gitmelisin ben senin için ailem mi aticam de.
banada ayni şekilde bi daha yaparsa gerçekten bende bunu yapıcam.
Ailenden sakın vazgeçme.
Eşimin ailesını bıle hiç sevmem ama her kavga ettığımızde ona muhakkak sen git derim .
Kapıyı gösterdiğinde çıkıp gitseydiniz bu iş çözülürdü.evet sert tepki verdiğimde kapıyı gösterdi o gün gidemedim çok üzüldüm ama artık his yok gibi ayaklarım o demeden gidiyor kapıya sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?