- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
sonunda 3,5 yıllık evliliğim bitiyor, sebebi anlaşamıyoruz, ben üvenemiyorum, o güvenemiyor,desteklenmiyorum.bugün olanlar oldu, eşim benim telefonlarımı açmadı gece 22.30 da geldiler, misafir olan eşimin dayı kızlarızaten beni takmıyor vs.ama eşimin beni onlarla çay içmeye götürmemesi telefonları açmaması bardağı taşırdı, kapının zili çaldı,çok sinirliydim...sizleri istemiyorum burada dedim, internetten arkadaş bulan evli adamlarla görüşen biri benim evime giremez, zamanında eşimin dayısının kızı bunu kendi anlatmıştı, internetten biriyle tanışmış,yüzyüze görüşmemişler, sadece telefondan görüşüyorlarmış, bana onunla sadece telefonda öylesine zaman geçirdiğini söylemişti, ben de eşime anlatmıştım bunu, eşim bana döndü'sen sürekli evli adamla yazışanlar var o kim açıkla dedi' ben cevap vermedim, halbuki eşimin kız kuzeniydi, hani şu sütyenini ulu orta bırakan, 'sen bana söyledin'dedi eşim hadi yüzleşin deyince beni o kadar kötü bir duruma soktu ki, ben başta anlatmadım, anlatmayınca eşim sen bir yalancısın dedi, sonra sen bana böyle böyle anlatmıştın dedim, evet doğru dedi, adam evli çıkınca bıraktım dedi, ama öyle anlatmamıştı, sorun eşimin onların yanında bana üstünlük kurmasıydı ama ben daha değerli olduğumu düşünüyorum onlardan, bana çingene gibi 'seni pislik, ahmet bu kadın senin ömrünü yer, sana kadın gibi kadın gerek, çamaşır makinasını açtı, eşimin renkli donları ve benim renkli donlarım vardı, renkliyle beyaz aynı yıkanmaz dedi, 'sen hap iç, sinirselsin.'dedi sakinliğimi bozmadım 'ihtiyacım yok, haplar herkes için çözüm değil, larakteri düzeltmiyor dedim, koridorda bağıra bağıra gittiler, ama sorun ben yoktum sanki kimse için o evde değersizdim, şimdi ben kesin olarak karar verdim boşanacağım, yarın eşyalarımın büyük bölümünü alıcam, başıma iş açılır mı, evi terk etti diye tazminat vs öder miyim, çünkü bu adamı kesin olarak ne ben ne de nailem istiyoruz,çevresini de beğenmiyorum akrabaları hiç hoşuma gitmedi, evlenmeden önce bilmiyordum arkamda da değil bir çare kızlar