• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi terk etsem tazminat öder miyim?

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
sonunda 3,5 yıllık evliliğim bitiyor, sebebi anlaşamıyoruz, ben üvenemiyorum, o güvenemiyor,desteklenmiyorum.bugün olanlar oldu, eşim benim telefonlarımı açmadı gece 22.30 da geldiler, misafir olan eşimin dayı kızlarızaten beni takmıyor vs.ama eşimin beni onlarla çay içmeye götürmemesi telefonları açmaması bardağı taşırdı, kapının zili çaldı,çok sinirliydim...sizleri istemiyorum burada dedim, internetten arkadaş bulan evli adamlarla görüşen biri benim evime giremez, zamanında eşimin dayısının kızı bunu kendi anlatmıştı, internetten biriyle tanışmış,yüzyüze görüşmemişler, sadece telefondan görüşüyorlarmış, bana onunla sadece telefonda öylesine zaman geçirdiğini söylemişti, ben de eşime anlatmıştım bunu, eşim bana döndü'sen sürekli evli adamla yazışanlar var o kim açıkla dedi' ben cevap vermedim, halbuki eşimin kız kuzeniydi, hani şu sütyenini ulu orta bırakan, 'sen bana söyledin'dedi eşim hadi yüzleşin deyince beni o kadar kötü bir duruma soktu ki, ben başta anlatmadım, anlatmayınca eşim sen bir yalancısın dedi, sonra sen bana böyle böyle anlatmıştın dedim, evet doğru dedi, adam evli çıkınca bıraktım dedi, ama öyle anlatmamıştı, sorun eşimin onların yanında bana üstünlük kurmasıydı ama ben daha değerli olduğumu düşünüyorum onlardan, bana çingene gibi 'seni pislik, ahmet bu kadın senin ömrünü yer, sana kadın gibi kadın gerek, çamaşır makinasını açtı, eşimin renkli donları ve benim renkli donlarım vardı, renkliyle beyaz aynı yıkanmaz dedi, 'sen hap iç, sinirselsin.'dedi sakinliğimi bozmadım 'ihtiyacım yok, haplar herkes için çözüm değil, larakteri düzeltmiyor dedim, koridorda bağıra bağıra gittiler, ama sorun ben yoktum sanki kimse için o evde değersizdim, şimdi ben kesin olarak karar verdim boşanacağım, yarın eşyalarımın büyük bölümünü alıcam, başıma iş açılır mı, evi terk etti diye tazminat vs öder miyim, çünkü bu adamı kesin olarak ne ben ne de nailem istiyoruz,çevresini de beğenmiyorum akrabaları hiç hoşuma gitmedi, evlenmeden önce bilmiyordum arkamda da değil bir çare kızlar

neden tazminat ödeyesiniz anlamadım özür dilerim ama acaba ben birşey mi kaçırdım arada:KK14:

eşiniz boşanmaya yanaşmıyor mu ,güzelce gidin bir avukata anlaşmalı9 boşanın mal paylaşın ayrılın neden bu gereksiz tavırlar vs s

Bu nasıl bi KIZ kuzenmiş arkadaş, sütyeniyle meşhur oldu kk'da :)

E tamamda bacım öncesinde bu kadar olaylar yaşadığın kızı niye eve alıyosun?

Eşin özellikle getirmiş belli ki seni delirtmek için.

Artık son noktaya geldiysen değerli eşyalarını topla, bunlar onlarıda satar yer tatil için :olamaz:

Senin sinirlerin gerilmis gerçekten. Bu arada bende internetden biriyle tanıştım ve görüştüm bu çokmu kötü birsey anlamadim. En son paylasimindada bunu defalarca soyledin. Sen gerçekten iyi degilsin. Biraz dinlenmeye ihtiyacın var gibi

O ne öyle ya?!
Niye laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz? Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Zaten boşanma aşamasına gelmişsiniz. Zorlamayın artık. Size zamanında anlatılan şeyleri yüze vuracağım diye uğraşıyorsunuz. Bitmiş bu evlilik. Güzelce oturup konuşun, anlaşmalı boşanın bu aşamaya geldiyseniz.

Elimde tutmaya çalışıyorum kocamı falan demiştiniz misafirlere ee tutulmuyomuş öyle demekki.

Bu arada katılmadan edemedim ömür yiyecek bi kadın gibisiniz.Destek almıyosanız alın mutlaka

Çamaşır makinesinde ki donların rengine müdahale edecek kadar ne yaşadı acaba bu insanlar.. Yazık

eğer türkiyede kadınlar evi terk ettiklerinde tazminat ödeselerdi ülkenin yarısı bunu öderdi dimi yani ne saçma neden ödeyesin allasen gece gece yani. Senin diğer konuyu gündüz okumuştum cidden iyi bir ev sahibi değildin ayrıcada sanane kız evli adamla görüşüyormuş vs tutup kocana ispitlemek nedir şoktayım ilk okul çocukları gibi bence evi terk et boşan ve yardım al :oha:

Bu nasıl bi KIZ kuzenmiş arkadaş, sütyeniyle meşhur oldu kk'da :)

E tamamda bacım öncesinde bu kadar olaylar yaşadığın kızı niye eve alıyosun?

Eşin özellikle getirmiş belli ki seni delirtmek için.

Artık son noktaya geldiysen değerli eşyalarını topla, bunlar onlarıda satar yer tatil için :olamaz:
gece gece nasıl güldüm hahahhahaa:KK45::KK45::KK45::KK45:

Şu yazdığınızı lütfen bir worde kopyalayıp kırmızı ile gösterilen yazım hatalarını düzeltip buraya tekrar yapıştırabilir misiniz?
Gece gece bulmaca çözüyorum sandım,morsla karışmış kiril alfabesi mübarek..:mapus::kahve:

Siz hayatınızda evi terketti diye tazminat odeyen duydunuz mu? 17 18 yaşında falan değilsiniz degil mi

Back
X