- 22 Haziran 2015
- 173
- 69
- 13
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Yuzeysel bakista haklilik payi var soylediklerinizin amaaa..Evlenmeden ayni ewde yasa bide cocuk yap. Sasirip kaliyorum valla. O seni opturmedigin icin terketmememis canim onu anla once. Ona zor geldi kacti gitti. Olan sana ve cocuga olur erkege bise olmaz
Utanman gereken sevgilinden.cocuk yapmak.olmayabilir, bu tercih meselesi. Ama 3 kurus kazancin yokken boyle pamuk ipliginde bir iliskin varken bebeginin.gelecegini azicik dusunmeden hareket etmen vicdansizlik.Herkes sizin kulturunuzde yasamiyor malesef. Herkesin yasam tarzi kulturu farkli. Ben yaptigim seyden utanmiyorum utanmami gerektiren bir durum degil bana gire. Hayat benim hayatim. Hatalar benim hatalarim bu sayede ogrenmiyormuyuz zaten Hayati?
"Nikahin eve getirdigi huzur..." derken??bak güzel kardeşim konuşmak istemiyorsun ama yazacağım.
çok iyi niyetimle yazıyorum. şimdi çocuğunun babasıyla birlik olup şu boşanma işini halledin ve nikahınızı yapın.
inan o nikahın evinize getirdiği huzur başka olacaktır.
sonra hayırlısıla çocuk doğsun belki her şey daha güzel olur. nasıl olsa şiddet yok, küfür yok, aldatma yok..
ee bundan sonraki sorunlar da çözülür yani.. neden çözülmesin.. inş çocuk dünyaya gelmeden halledersiniz o konuyuda..
hayırlı doğumlar, sağlıkla kucağına al inş..
Ama bir şey olduğun da Allah göstermesin yine onların canı yanar yine de bir kan bağı var ortada sevgiline gelince büyük ihtimalle sorumluluktan korktu çocuk için döner ama ilerisi olmaz tatlım bu adama güvenilmezEn kotu aile bile el adamindan iyi dir lafina katilmiyorum. Ailem beni yeterince ezdi dovdu cocuklugum babasiz parasiz berbat gecti. Niye cunku yine bir Baba yuzunden yine bir erkek yuzunde berbat gecti. Annemle babam evliydi ne degisti. Babam gene yapacagini yapti
Yuzeysel bakista haklilik payi var soylediklerinizin amaaa..
Evlenince terkedilmiyo sanki kadinlar?
Evlenince dayak yemiyolar sanki kadinlar?
Evlenince hamile haliyle olmadik mutsuzluklar yasmiyo sanki kadinlar?
Evlenince tüüümmmm yasal haklari catir catir ödeniyo sanki ?
Evlenince musmutlu coookkk güvende yasiyo sanki kadinlar??
Evlenince adamlar cookkk sorumluluk.sahibi, cocuklarina sahip.cikiyolar, eslerini terkedip gitmiuolar sanki??
Nikahi var diye adamlarin.cookkk umurunda oluyo kadinlarin haklari sanki???
En kotu aile bile el adamindan iyi dir lafina katilmiyorum. Ailem beni yeterince ezdi dovdu cocuklugum babasiz parasiz berbat gecti. Niye cunku yine bir Baba yuzunden yine bir erkek yuzunde berbat gecti. Annemle babam evliydi ne degisti. Babam gene yapacagini yapti
"Nikahin eve getirdigi huzur..." derken??
Kadin cinayetlerinin %90inda katiller eşler??
Nikah meselesi degil insanlik meselesi bence
Evlilik kendini sağlama almak olarak görülecekse zaten aşkın sevdanın bir anlamı yok demektir. Çok saçma bir düşünce sizinki.
Evlilik kendini sağlama almak olarak görülecekse zaten aşkın sevdanın bir anlamı yok demektir. Çok saçma bir düşünce sizinki.
Herif kabul etmiyorum dedi kayboldu. Çocuğun ondan olduğunu nasıl ispat edecek? Bu kadın başkasıyla evli beni ilgilendirmiyor derse?
DNA testi :)))
o işin bilim boyutu ama iş oraya geldiğindeki gurur kırıklığı?
Yaşın kaç bilmiyorum ama bi yorumun ötekiyle tezatEn kotu aile bile el adamindan iyi dir lafina katilmiyorum. Ailem beni yeterince ezdi dovdu cocuklugum babasiz parasiz berbat gecti. Niye cunku yine bir Baba yuzunden yine bir erkek yuzunde berbat gecti. Annemle babam evliydi ne degisti. Babam gene yapacagini yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?