Evi terk etti beyefendi

evet evlenemden çoçuk yapmak sizin şahsiz hayatınız bu konuda kimseye ahkam kesmek, yorum yapmak, yargılamak düşmez. ama siz bence evde boş boş oturup onu dönmesini beklemek yerine mahkemeye verin şimdiden evet mahkeme biraz uzar ama çoçuğun bütün haklarını alın sonrada kendinizden uzak tutun o iti. ne gelmesini bekleyin nede geldiğinde kabul edin ki böyle bir adam nasıl kabul edilir. kendinize değer verin ve çoçuğunuzu düşünün o it ne hali varsa görsün sonra kanun karşısında

bak güzel kardeşim konuşmak istemiyorsun ama yazacağım.
çok iyi niyetimle yazıyorum. şimdi çocuğunun babasıyla birlik olup şu boşanma işini halledin ve nikahınızı yapın.
inan o nikahın evinize getirdiği huzur başka olacaktır.
sonra hayırlısıla çocuk doğsun belki her şey daha güzel olur. nasıl olsa şiddet yok, küfür yok, aldatma yok..

ee bundan sonraki sorunlar da çözülür yani.. neden çözülmesin.. inş çocuk dünyaya gelmeden halledersiniz o konuyuda..
hayırlı doğumlar, sağlıkla kucağına al inş..

Evlenmeden ayni ewde yasa bide cocuk yap. Sasirip kaliyorum valla. O seni opturmedigin icin terketmememis canim onu anla once. Ona zor geldi kacti gitti. Olan sana ve cocuga olur erkege bise olmaz
Yuzeysel bakista haklilik payi var soylediklerinizin amaaa..
Evlenince terkedilmiyo sanki kadinlar?
Evlenince dayak yemiyolar sanki kadinlar?
Evlenince hamile haliyle olmadik mutsuzluklar yasmiyo sanki kadinlar?
Evlenince tüüümmmm yasal haklari catir catir ödeniyo sanki ?
Evlenince musmutlu coookkk güvende yasiyo sanki kadinlar??
Evlenince adamlar cookkk sorumluluk.sahibi, cocuklarina sahip.cikiyolar, eslerini terkedip gitmiuolar sanki??
Nikahi var diye adamlarin.cookkk umurunda oluyo kadinlarin haklari sanki???

Herkes sizin kulturunuzde yasamiyor malesef. Herkesin yasam tarzi kulturu farkli. Ben yaptigim seyden utanmiyorum utanmami gerektiren bir durum degil bana gire. Hayat benim hayatim. Hatalar benim hatalarim bu sayede ogrenmiyormuyuz zaten Hayati?
Utanman gereken sevgilinden.cocuk yapmak.olmayabilir, bu tercih meselesi. Ama 3 kurus kazancin yokken boyle pamuk ipliginde bir iliskin varken bebeginin.gelecegini azicik dusunmeden hareket etmen vicdansizlik.

"Nikahin eve getirdigi huzur..." derken??
Kadin cinayetlerinin %90inda katiller eşler??
Nikah meselesi degil insanlik meselesi bence

Ama bir şey olduğun da Allah göstermesin yine onların canı yanar yine de bir kan bağı var ortada sevgiline gelince büyük ihtimalle sorumluluktan korktu çocuk için döner ama ilerisi olmaz tatlım bu adama güvenilmez

evlenilmesin mi yani, ve evet ödeniyo eşşek gibi bütün o haklar, benim namert amcam 10 senenin birikmiş nafakasını ödeyecek mesela, evlilik bir güvencedir kim ne derse desin, erkekler tam da böyle kadınlara bayılır heralde ne gerek var canım nikaha önemli olan aşk meşk seks, sonra çocuğumuza iyi bak byess

Boşanmamış bir kadın başka bir adamla imam nikahı yapıp hamile kalıyor adam gidiyor devlet para vermese elde avuçta yok ne güzel aşk ne güzel meşk ballandıra ballandıra bitiremediniz hee herkese tavsiye olunur, nihaklı eş tazminat davası açsa yeri, ben olsam açarım

Madem öyle sen hala neden boşanma gibi hassas bir konuda işlerini babana bırakıp, ben bu işlerin cahiliyim anlamam deyip, yan gelip yatıyorsun?

Hem babamdan çok çektim ona güvenmem, inanmam hem de hayatımı ilgilendiren çok önemli bir konuyu ellerine bırakırım. Amaaaan baştan aşağı falso.

"Nikahin eve getirdigi huzur..." derken??
Kadin cinayetlerinin %90inda katiller eşler??
Nikah meselesi degil insanlik meselesi bence

Nikah maddi güvenceyi eşlerin insafına değil devlete bırakır. Eğer çocuk yapmayacaksan, yada çocuğuma bakacak durumum her şekilde var dersen saygı duyarım , herkesin kendi hayatı. Ama hem güvencen yok, hem maddiyat yok, hem daha başkasıyla nikahlı, hem çocuğa mevcut eşin soyismini alma riski var... Şimdi o bebeğin hali ne olacak? Herif kabul etmiyorum dedi kayboldu. Çocuğun ondan olduğunu nasıl ispat edecek? Bu kadın başkasıyla evli beni ilgilendirmiyor derse?

Evlilik kendini sağlama almak olarak görülecekse zaten aşkın sevdanın bir anlamı yok demektir. Çok saçma bir düşünce sizinki.

diğer tüm yasalar da kendini sağlama alma işi, nerde kaldı insanlık diyip yasaların hepsini kaldıralım o zaman, hiç kimse hırsızlık yapmaz hiç kimse adam öldürmez tecavüz etmez ön kabulü ile yaşayalım

Evlilik kendini sağlama almak olarak görülecekse zaten aşkın sevdanın bir anlamı yok demektir. Çok saçma bir düşünce sizinki.

Katılıyorum burda hamile kadını döven terk eden aldatan eş konuları da var sonuçta. İnsanı insanca davrandıran imza nikah değil karakter.

Öte yandan bu adam 5 para etmez milyonuncu kez yazıyorum. Bu adam nikah yapsın yapmasın yine sorumsuz yine zoru görünce gider. Gidecek olanı imza tutamaz.

Çocuğun hala babadan hakkı var nikah olsun olmasın adamın çocuğa nafaka vermesi gerek. Nafaka ve çocuk terki davası açılabilir Almanya'da.

morali yada canı bir şeye sıkılınca insan uyumak ister bazıları da çok uykucu olur eşinizde bu olması kötü
o sinirle gitmiş geldiğini de yazmışsın zaten sinirle bi anda yapılan şeyler
bence fazla eşin üstüne gidiyorsun ve eşinde inada bindiriyor
her şeyi oluruna bırakmalısın anında olmuyor istenilenler canım
belki daha güzel ev çıkacak vardır bunda da hayr
sağ slim kucağına p eder inş. ALLAHIM

Yaşın kaç bilmiyorum ama bi yorumun ötekiyle tezat
Nikah adam olmayanı adam yapmaz zaten ama her nikahlanan da baban gibi olacak diye bişey yok
Babasına güvenmeyen insan başkasına hiç güvenmemeli
Hadi eşinle acaba olur mu dedin denedin olmadı, diyosun ki boşanmama sebebim babam.
Daha boşanmamışken bu adam neyin nesi, baban bunu onayladı mı sanki
Nikahı es geçin diyorsun işin içine bebek te girdi biz es geçsek sen geçemiyosun ki bebeğine kendin bak diyoruz sen sevgilini beklemedesin

İyi bi çocukluk geçirmemiş olabilirsin
Ama iyi bi gelecek senin elinde
Annem babam beni iyi büyütmedi derken sen çocuğunu iyi büyüt
Bu adam senin babandan daha mı iyi baba olacak sanıyorsun da hala eve alıyorsun, pat geliyo küt gidiyo dingonun ahırı mı orası ? Niye aldın dün gece hazır resmi bi bağda yok ayrılık daha kolay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…