- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Erkek yapınca tüüü terbiyesiz önce boşan sonra ne yapıyosan öyle yapevlenmeden birlikte yaşamaları çocukları olmaları dahi kendi fikirleri herkesin kendi hayatı
sorumluluğu konu sahibinin üstünde
ben en çok madem ayrıldılar başka bir adamla sevgili oldunuz birlikte yaşadınız üstüne sekiz aylık hamilesiniz neden Türkiye'de evli olduğunuz beyle boşanmadınız
işin o kısmındayım bir avukata dilekçe verip boşanma işlemlerini başlatabilirdiniz
yıl 2015Aşktan dolayı beklemiyor. Şaşkınlık, çaresizlik, terk edilme duygusu, çocuğu, ilk evliliğinde ki husranı, ardından bu durum, işsizlik.. Hepsi üstüne geliyordur şimdi.
Mesajların tamamını okuyunca uzuldum gerçekten.
Hata yapmış evet ama işte yinede mağdur şuanda.
Bu erkekler çok adi. Kadınlarda fazla güveniyor.
Birinci hata hadiAşktan dolayı beklemiyor. Şaşkınlık, çaresizlik, terk edilme duygusu, çocuğu, ilk evliliğinde ki husranı, ardından bu durum, işsizlik.. Hepsi üstüne geliyordur şimdi.
Mesajların tamamını okuyunca uzuldum gerçekten.
Hata yapmış evet ama işte yinede mağdur şuanda.
Bu erkekler çok adi. Kadınlarda fazla güveniyor.
git kağıdı sen imzala eve yerleş onu da boşa. seni çocuğunla bırakıp giden bir adamı hala erkek olarak görmüyosun herhaldeKizlar öncelikle soylemek isterimki lutfen sadece bu konum hakkinda yorum yapmanizi rica ediyorum. Daha once baska konularimla ilgili sorular yeni konularimda soruldu bunu istemedigimi belirtmek isterim simdiden tesekkurler.
Yeni ev bulmustuk sevgilimle 1 Eylüle kadar tasinmamiz lazimdi fakat beyefendi evi onaylatmamis bile. Ve suanki oturdugumuz eve ev sahibi yeni bir kiraci bulmus biz cikar cikmaz girecek kiraci teyze.
Eylüle surda ne kaldi ama adam fosur fosur uyuyo. Uyanip ise gidio isten gelio gene fosur fosur uyuyo taaaki is saati yaklasana kadar. Yani umursamazligina sorumsuzluguna devam ediyordu. Daha önce defalarca konusmama ragmen he diyip megerse beni dinliyor gibi yapiyormus.
Bende 3 gündür surat yaptim belki bu sayede hemen evi onaylatirda tasiniriz diye. Cunku tek odali evde oturuoruz suan esyalar cok az tasinmasi kolay olur.
Ben surat yaptikca yalakalik yapmaya calisti gonlumu almaya falan ama ev icin hic bir icraata gecmiyor sadece lafta kaliyor. Gene yanima geldi öpmeye calisti dedim benden uzak dur sinirlendi cikti gitti.
Evet kizlar öptürmedigim icin evi terk etti.
Az önce mesaj cekmis o eve birdaha gelmicem ben senin boyle oldugunu bilmiodum. Birdaha benden bisey duymayacaksin cocugumuzu iyi yetistir yazmis. Beni öptürmedigim icin terk etti
Bide beni whatsapten hemen engellemis geri mesaj yazmiyim diye. Ya ben yeni evi cocugumuz dogacak kendi keyfim icin istemiyorumki. Bu ev dar oyle boyle degil ufacik. Ev sahibi yeni ev sizin dedi imza atmaya gelin dedi amca gonullu evi bize veriyor. Ama bizimkisi bisey yapmadi cabalamiyo 50 kere konussamda nafile o sadece uyuyim diyo. Bi imza ya bi imza aticak. Ona cok ama cok sinirliyim bu hamile halimle bu kadar gurur yapmasi ve hic bir seye elini atmamasi pes dogrusu. Siz ne diyorsunuz bu ise???
birlikte olduğu insan da nasıl ayrılmış olsalar bile hala resmi olarak evli kadınla birlikte olur onu geçtim çocuğu olacağını anladığı zaman sevgilisini eşinden boşanmasını istemezErkek yapınca tüüü terbiyesiz önce boşan sonra ne yapıyosan öyle yap
Şimdi adı tercih oldu
Bi de hala sevgiymiş aşkmış geri gelince ne cümle deseymiş denilince bana iyice geliyorlarbirlikte olduğu insan da nasıl ayrılmış olsalar bile hala resmi olarak evli kadınla birlikte olur onu geçtim çocuğu olacağını anladığı zaman sevgilisini eşinden boşanmasını istemez
vallahi ben buna tercih diyemiyeceğim rahatlık diyeceğim insan evlenmeyip birlikte yaşasa bile çocuğunun geleceğini düşünmeli
ya aslında ayıptır ayıp degıldır tartısılmamalı suan
bu forumda resmı nıkah yasaklansın herkes nıkahsız yasasın dıyen ve ona destek cıkan da oldu :)
ıste nıkah olsaydı bu olmazdı... o adam konu sahıbını bırakıp gıdemez gıderse sonuclarına katlanmak zorunda kalırdı
bence karsılıklı verılen degerın ıspatıdır o ımza.
maddi manevı mueyyıdesı olan bı sozlesmedır kı yuva kurmanın kolay olmadıgı gıbı yıkmanında kolay olmaması ıspatıdır
sonuc ıtıbarıyle konu sahıbıne bu tartısmalar hıc yardımcı olmaz
ınsallah adam döner cocuguna ve sevgılısıne sahıp cıkar nikah yapar
ben acıkcası bunun ıcın dua edıyorum suan konu sahıbıne
cocuguna hıc sahıp cıkmayabılır ve tanımayabılır hatta benden degıl bıle dıyebılır suan
nikah da nikah diye tutturduğum için değil ama beraber yaşayan insan yalnız kalabileceğini düşünüp tek başına ayakta kalıp çocuğuna bakabilecek güçte olmalı
orada nikahla mı tutuyorsunuz kocalarınızı beraber yaşayanlar sevgiyle bağlı diyenler vardı neyse
sonuçta konu sahibi Almanya da sanırım Türkiye'de yaşayacağı toplumsal sorunları orada yaşamaz ama orada bile başka bir adamla hala evli olup sevgilisinin çocuğunu doğurmanın olumlu karşılacağını düşünmüyorum belki de yanılıyorum
Sen bana baya kizmissin. Geldi eve gece ama onu istemiyorum. Yoluma bakmak istiyorum. Lutfen nikah evlilik konusu fln bunlarin uzerinde cok durma. Bastanda soyledim bununla ilgili zaten bir konu acmistim. Bu konumda gormek istemiyorumHer hareketin duygudan zaten
Birazda mantığınla hareket etsen belki de sonuç böyle olmazdı
Kaçıp gitmiş bi adamı bile bekliyorsun aşk kisvesi adı altında
Yahu aşkından ölsen yüzüne bakmaman lazım tek seni değil karnındaki yavrunuzu bile terk etti
Konu sahibi ben yalnız başımın çaresine bakarım çocuğuma da bakarım dedi
Ama öte yandan sevgilisini de bekliyor sanırım hala seviyor diye sadece
Bi de nerede olursan ol sadece toplumun baskısı değil kendi değerlerinde aynıdır
Orda öyle sadece ikisi beraber cool filan takılmıyorlar yani herşey evli gibi kayınvalide kavgası da dahil çocuk ta dahil sadece nikah yok
Türkiyede'ki ile babası sebebiyle boşanmamış
Eee Almanya'dakini baba onayladı mı sanki ?
Ya kafası karışık ya da bana tezat geliyo birçok şey, tuhaf
Allah sabır versin. çocugunuzada sağlık versin. Hamile halinizle böyle düşüncesizlik yapması çok yanlış bizde 3 odalı bir evden 2 odalı bir eve geçicektik ben hiç istemedim ama fiyatı çok uygundu kabullendim bazen istemediğimiz şeyleri yapabiliyoruz Ilımlı olun bence belki bir bildiği vardır. Terketmesi çok yanlış tabiKizlar öncelikle soylemek isterimki lutfen sadece bu konum hakkinda yorum yapmanizi rica ediyorum. Daha once baska konularimla ilgili sorular yeni konularimda soruldu bunu istemedigimi belirtmek isterim simdiden tesekkurler.
Yeni ev bulmustuk sevgilimle 1 Eylüle kadar tasinmamiz lazimdi fakat beyefendi evi onaylatmamis bile. Ve suanki oturdugumuz eve ev sahibi yeni bir kiraci bulmus biz cikar cikmaz girecek kiraci teyze.
Eylüle surda ne kaldi ama adam fosur fosur uyuyo. Uyanip ise gidio isten gelio gene fosur fosur uyuyo taaaki is saati yaklasana kadar. Yani umursamazligina sorumsuzluguna devam ediyordu. Daha önce defalarca konusmama ragmen he diyip megerse beni dinliyor gibi yapiyormus.
Bende 3 gündür surat yaptim belki bu sayede hemen evi onaylatirda tasiniriz diye. Cunku tek odali evde oturuoruz suan esyalar cok az tasinmasi kolay olur.
Ben surat yaptikca yalakalik yapmaya calisti gonlumu almaya falan ama ev icin hic bir icraata gecmiyor sadece lafta kaliyor. Gene yanima geldi öpmeye calisti dedim benden uzak dur sinirlendi cikti gitti.
Evet kizlar öptürmedigim icin evi terk etti.
Az önce mesaj cekmis o eve birdaha gelmicem ben senin boyle oldugunu bilmiodum. Birdaha benden bisey duymayacaksin cocugumuzu iyi yetistir yazmis. Beni öptürmedigim icin terk etti
Bide beni whatsapten hemen engellemis geri mesaj yazmiyim diye. Ya ben yeni evi cocugumuz dogacak kendi keyfim icin istemiyorumki. Bu ev dar oyle boyle degil ufacik. Ev sahibi yeni ev sizin dedi imza atmaya gelin dedi amca gonullu evi bize veriyor. Ama bizimkisi bisey yapmadi cabalamiyo 50 kere konussamda nafile o sadece uyuyim diyo. Bi imza ya bi imza aticak. Ona cok ama cok sinirliyim bu hamile halimle bu kadar gurur yapmasi ve hic bir seye elini atmamasi pes dogrusu. Siz ne diyorsunuz bu ise???
Benim kızmam önemli değil nickten öte bişey ifade etmiyorumdurSen bana baya kizmissin. Geldi eve gece ama onu istemiyorum. Yoluma bakmak istiyorum. Lutfen nikah evlilik konusu fln bunlarin uzerinde cok durma. Bastanda soyledim bununla ilgili zaten bir konu acmistim. Bu konumda gormek istemiyorum
Geldi artıkvallahi bilemiyorum pek aklım almadı bu konuyu madem tek başına bakabilecek güçte niye adamın dönmesini bekliyor
bu adam her canı sıkıldığın da hadi bana eyvallah deyip her canı istediğinde geri dönecek mi
işler iyiyken gelip sıkıştığında kaçacak mı
ve bu adamla bu yaşantı çocuğa mutlu analı babalı bir ev vermek mi olacak
ben de yeni okudum oraya takılı aldım adam kendi kızının boşanmasını istemedi böyle bir şey yaptı ee kızının diğer adamla birlikteliğine nasıl ses çıkarmaz böyle adam orayı anlamadım
evli olduğu adam da başkasıyla birlikteymiş o kadın nasıl kabul etmiş de git boşan demiyor
ben doğacak çocuğu düşünüyorum yurt dışında nasıl uygulanır bilmem ama burada evli kadın doğum yapınca evli olduğu adamın soy ismi verilir yurt dışında farklı mı
Evet daha boşanmadan başkasından hamile olmanın etik olmadığına değinmiştim ben de... Asıl bu dert edilmesi gereken.Yok herkes garanti için evlen demedi
Mesela sevip seviliyosanız bi de çocuk düşünecek kadarsa bence evlenmekten daha mantıklı bişey yok
Bu arkadaşa gelince daha başkasıyla resmen boşanmadan diğeriyle dini nikahlı yaşıyo, abes gelen burası bana
Ha o da kendi tercihi denecek ama o tercih bu tercihse biz kendi fikrimizi yazmayacaksak konu açılmasın
Bilmem hangi ülkede bunlar normal diye bana normal gelmek zorunda değil.
Hoş bu kadar sorumsuz adamla evli olsa ben boşan da derdim ama resmi bi bağ bile yokken ayrılık daha kolay ama arkadaş hala gelmesini bekliyor
Bi de resmi nikahlı eşten boşanmadan bi başkasıyla dini nikahlanabilir mi ? Tuhaf
Resmen boşanmadı ama dinen mi boşandı ilkinden
Dini nikah çocuğun sorumluluğunu almaya yetmiyor be yazık ki bi cacık olmaz bu adamdan konu sahibi başının çaresine bakman lazım şunu unutma ki en kötü aile bile el adamından iyidir.Dini nikahlılardı yanlış hatırlamıyorsam
Biliniyodur
Diğer kocası talakı salise ile boşamadığı surece bu hanım ikinci evliği olmuş oluyor ki bildiğim kadarı ile kadının bir nikahı varsa ikinci geçerli olmaz erkek için geçerli değil tabiBi de resmi nikahlı eşten boşanmadan bi başkasıyla dini nikahlanabilir mi ? Tuhaf
Resmen boşanmadı ama dinen mi boşandı ilkinden
En kotu aile bile el adamindan iyi dir lafina katilmiyorum. Ailem beni yeterince ezdi dovdu cocuklugum babasiz parasiz berbat gecti. Niye cunku yine bir Baba yuzunden yine bir erkek yuzunde berbat gecti. Annemle babam evliydi ne degisti. Babam gene yapacagini yaptiDini nikah çocuğun sorumluluğunu almaya yetmiyor be yazık ki bi cacık olmaz bu adamdan konu sahibi başının çaresine bakman lazım şunu unutma ki en kötü aile bile el adamından iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?