Evi terk etti beyefendi

Erkek yapınca tüüü terbiyesiz önce boşan sonra ne yapıyosan öyle yap
Şimdi adı tercih oldu

yıl 2015
ne haberler ne olaylar oluyor cevremızde nelere tanık oluyoruz su kadınlar kulubu ne konular okudu...
sunucular spıkerler bıle haberlerde yorum yapıp akıl verdıgı cocuklarımıza sahıp cıkalım
kadınlara sahıp cıkılsın denıldıgı dunyada
nasıl dusunmeden hareket edılır anlamıyorum
resmı nıkahından dusurseydı sevgılısıyle evlenseydı tum mesele cozulmustu
bence konu sahıbı hatasının farkında degıl cunku hala sevınce gozumuz kor oluyor dıyor
yok valla benım kör mör olmuyor...

Birinci hata hadi
İkinci de sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli..
Evet erkeklerin çoğu adi olabilir ama kadınlar da açsın gözünü biraz
Her dönemde erkek olması şart mı yanımızda
Birinciden resmen boşanmamışken ikincinin olması etik değil zaten
Ben en çok daha anne karnındaki bebeğe üzüldüm, diğer şahıslar yetişkin ve kendi adımlarından dolayı bazı şeylere maruz kalmışlar
Ama bebeğin kendi tercihi değil

bence dönse de kabul etmeyin. eğer çalışacak durumunuz varsa ve az birikiminiz varsa bebeğiniz biraz büyüdüğünde onu yuvaya bırakın, kendi ayaklarınızın üstünde durun derim ben. çünkü böyle bir insandan iyi bir baba olacağını düşünmüyorum... bunu tek düşünen ben değilimdir eminim. ileride sizi daha çok üzeceği muhtemel bir şahıs gibi duruyor.

git kağıdı sen imzala eve yerleş onu da boşa. seni çocuğunla bırakıp giden bir adamı hala erkek olarak görmüyosun herhalde

Erkek yapınca tüüü terbiyesiz önce boşan sonra ne yapıyosan öyle yap
Şimdi adı tercih oldu
birlikte olduğu insan da nasıl ayrılmış olsalar bile hala resmi olarak evli kadınla birlikte olur onu geçtim çocuğu olacağını anladığı zaman sevgilisini eşinden boşanmasını istemez
vallahi ben buna tercih diyemiyeceğim rahatlık diyeceğim insan evlenmeyip birlikte yaşasa bile çocuğunun geleceğini düşünmeli

Bi de hala sevgiymiş aşkmış geri gelince ne cümle deseymiş denilince bana iyice geliyorlar
Bir musibet bin nasihatten iyi derler
Bazılarına musibet bile bişey ifade etmiyor herhalde

Siz ne diyorsunuz bu ise??? diye sormuş konu sahibi

Her koyun kendi bacağından asılır diyorum. Boşanamayışınıza sebep babanızı gösteriyorsunuz yapmayın etmeyin , madem görüşmüyorsunuz ailenizle siz kendiniz araştırıp o meseleden kurtulun. Sevgiliniz olan çok güvendiğiniz adam neden bu konuda yardımcı olmadı.

Rabbim nasip etmiş, hamile kalmışsınız bir bebeğiniz olacak bundan sonra tek odağınız bu bebek olmalı bana göre. Hayata tutunmak, bir şeylere yeniden başlamak için ne kadar güzel bir neden anne olmak. Aşk sevgi sizinde hakkınız ama gerek evliliğinizde gerekse sevgiliniz -çocuğunuzun babası- ile olan ilişkiniz sorunlarla dolu. Aynı şekilde sorunlu olarak devam etmek sizin elinizde. Ama nacizane olurda sevgilinizle bir şekilde yollarınız ayrılırsa aşk benimde hakkım deyip hemen yeni birine koşmayın. Bir süre kendinizle başbaşa kalın ve geçmiş ilişkilerinzile ilgili pürüzleri sıfırlayın.

benim de okurken o konu aklıma geldi
orada bunu düşünüyordum şimdi de bunu düşünüyorum
insanın evliliğin getireceği sorumluluklarının, bu insanla beraber yaşayacağının sözünün altına yasalar önünde imzasını atmasıdır nikah
eğer atamıyorsan bundan kaçıyorsan kaç tane güzel cümleyle süslersen süsle o ilişki de bir güven problemi vardır.

nikah da nikah diye tutturduğum için değil ama beraber yaşayan insan yalnız kalabileceğini düşünüp tek başına ayakta kalıp çocuğuna bakabilecek güçte olmalı
orada nikahla mı tutuyorsunuz kocalarınızı beraber yaşayanlar sevgiyle bağlı diyenler vardı neyse

sonuçta konu sahibi Almanya da sanırım Türkiye'de yaşayacağı toplumsal sorunları orada yaşamaz ama orada bile başka bir adamla hala evli olup sevgilisinin çocuğunu doğurmanın olumlu karşılacağını düşünmüyorum belki de yanılıyorum

Konu sahibi ben yalnız başımın çaresine bakarım çocuğuma da bakarım dedi
Ama öte yandan sevgilisini de bekliyor sanırım hala seviyor diye sadece

Bi de nerede olursan ol sadece toplumun baskısı değil kendi değerlerinde aynıdır
Orda öyle sadece ikisi beraber cool filan takılmıyorlar yani herşey evli gibi kayınvalide kavgası da dahil çocuk ta dahil sadece nikah yok
Türkiyede'ki ile babası sebebiyle boşanmamış
Eee Almanya'dakini baba onayladı mı sanki ?
Ya kafası karışık ya da bana tezat geliyo birçok şey, tuhaf

Sen bana baya kizmissin. Geldi eve gece ama onu istemiyorum. Yoluma bakmak istiyorum. Lutfen nikah evlilik konusu fln bunlarin uzerinde cok durma. Bastanda soyledim bununla ilgili zaten bir konu acmistim. Bu konumda gormek istemiyorum

vallahi bilemiyorum pek aklım almadı bu konuyu madem tek başına bakabilecek güçte niye adamın dönmesini bekliyor
bu adam her canı sıkıldığın da hadi bana eyvallah deyip her canı istediğinde geri dönecek mi
işler iyiyken gelip sıkıştığında kaçacak mı
ve bu adamla bu yaşantı çocuğa mutlu analı babalı bir ev vermek mi olacak

ben de yeni okudum oraya takılı aldım adam kendi kızının boşanmasını istemedi böyle bir şey yaptı ee kızının diğer adamla birlikteliğine nasıl ses çıkarmaz böyle adam orayı anlamadım
evli olduğu adam da başkasıyla birlikteymiş o kadın nasıl kabul etmiş de git boşan demiyor
ben doğacak çocuğu düşünüyorum yurt dışında nasıl uygulanır bilmem ama burada evli kadın doğum yapınca evli olduğu adamın soy ismi verilir yurt dışında farklı mı

Allah sabır versin. çocugunuzada sağlık versin. Hamile halinizle böyle düşüncesizlik yapması çok yanlış bizde 3 odalı bir evden 2 odalı bir eve geçicektik ben hiç istemedim ama fiyatı çok uygundu kabullendim bazen istemediğimiz şeyleri yapabiliyoruz Ilımlı olun bence belki bir bildiği vardır. Terketmesi çok yanlış tabi

Sen bana baya kizmissin. Geldi eve gece ama onu istemiyorum. Yoluma bakmak istiyorum. Lutfen nikah evlilik konusu fln bunlarin uzerinde cok durma. Bastanda soyledim bununla ilgili zaten bir konu acmistim. Bu konumda gormek istemiyorum
Benim kızmam önemli değil nickten öte bişey ifade etmiyorumdur
Ama istemiyorsan eve de alma, bağlayıcı bişey yok zaten yeter ki net ol
Eski konularına bakanlar olmuş bi sevgilim bi eşim diyosun çocuk kimden demişler bende bildiğim kadarını cevapladım
Bak görmek istemiyorsan hoş olmadığını fark ettin demek ki, bari bundan sonra temiz sayfalar aç
Konuşmayın demene gerek kalmaz, mazi de kaldı dersin belki o zaman.
Yoksa bana ne der geçeriz, bizi zora sokan bişey değil sonuçta

Geldi artık
İsterse kendi cevaplasın
Konuşmayın diyo nikah mikah
Yurt dışında soyadı mevzusunu da bilmiyorum

Evet daha boşanmadan başkasından hamile olmanın etik olmadığına değinmiştim ben de... Asıl bu dert edilmesi gereken.
Şöyle birşey de var, avrupada yaşayan ailelerin çocukları eğer çok baskı görüyorsa, sevgisizse bunun tepkisini ilerleyen yaşlarında baskıyla üverilmeye çalışan tüm değerlere karşı çıkarak veriyor.
Büyük ihtimalle ailesi eski eşi derken şuanki sevgilisi ona bir liman oldu ve geri kalan değerleri elinin tersiyle iterek yaşamı seçti. ( kaldıki sığınma evine gitmiş, bu raddeye gelene kadar çok şey yaşamıştır ailesiyle)

Umarım konu sahibesi mantığı ile hareket eder, bu adamdan koca bana göre de olmaz ama hayırlısı diyeyim...

Dini nikahlılardı yanlış hatırlamıyorsam
Biliniyodur
Dini nikah çocuğun sorumluluğunu almaya yetmiyor be yazık ki bi cacık olmaz bu adamdan konu sahibi başının çaresine bakman lazım şunu unutma ki en kötü aile bile el adamından iyidir.

Bi de resmi nikahlı eşten boşanmadan bi başkasıyla dini nikahlanabilir mi ? Tuhaf
Resmen boşanmadı ama dinen mi boşandı ilkinden
Diğer kocası talakı salise ile boşamadığı surece bu hanım ikinci evliği olmuş oluyor ki bildiğim kadarı ile kadının bir nikahı varsa ikinci geçerli olmaz erkek için geçerli değil tabi

Dini nikah çocuğun sorumluluğunu almaya yetmiyor be yazık ki bi cacık olmaz bu adamdan konu sahibi başının çaresine bakman lazım şunu unutma ki en kötü aile bile el adamından iyidir.
En kotu aile bile el adamindan iyi dir lafina katilmiyorum. Ailem beni yeterince ezdi dovdu cocuklugum babasiz parasiz berbat gecti. Niye cunku yine bir Baba yuzunden yine bir erkek yuzunde berbat gecti. Annemle babam evliydi ne degisti. Babam gene yapacagini yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…