- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi miniksercem000
-
hamilelik hastalık mı ?öptürmemek nedir ya millet dokunmaya kıyamaz hamileyken birşey olacak diye. hey yarabbim ya
Ne kadar zamandan sonra bebek yaptınız bu adamla?Su durumda icim ne kadar rahat olsada o geri donerse sayet ne soylicemi dusunemiyorum suanda. Kafam karisik bunun icin actim zaten konuyu ne yapmam ne soylemem gerektigini o anda bilemicemi biliyorum.
o duygusal takılmış bencehamilelik hastalık mı ?
dokunmaya kıyamaz ne demek?
bebek için risk olmadığı sürece son güne dek sevişmek serbest doktorlar diyor bunu. biblo muyuz biz? dokunma izle gibi.
Bunu soyledim zaten ona bebek dogunca boyle yapabilceni sanmiyorum dedim. Yardim edicem tabi fln yapioduÇok üzüleceģini sanmam adamın, hep uyumak istiyomuş baksana, bebek doğunca uykusuz gecelerde de yalnızsın
Aman sen kaybolma konulardan.@Benlpek gitme arşive kaybolursun demiştim dün ama samire ile bu arkadaşın olayını anlamak için eski konulara bakmak lazım
Atı alan Üsküdar'ı geçmişBunu soyledim zaten ona bebek dogunca boyle yapabilceni sanmiyorum dedim. Yardim edicem tabi fln yapiodu
Aman sen kaybolma konulardan.
Senin arşivin de baya kalabalık.
en azından diğer konu sahibinden daha açıklayı yazıyor.
Daha kısa zamanda kavrayabiliyorsun konuyu.
Ailesi nin yuzunu seytan gorsun kendi ailemden farksiz. Bebegime ben bakarim. Simdi bide kaynanayi cekemem gerci ölüyor torun diye hamile kaldigim gunden beri iyi davranio. Bebek olmasa suratima bakmazdikızlar konu sahibi eski eşinden daha resmi olarak boşanamamış anladığım kadarıyla o yüzden bebeğin babası ile resmi nikah şu an imkansız
ama bu adam karnı burnunda kadını öptürmedi diye terk edip gidip bi de engelleyebiliyor
senin çalışman lazım ama bu hamile halinle ve bebeğe bakman gereken ayları da hesaplarsak o da şu an imkansız
inan şuan senin için çareler düşünüyorum ne olabilir diye..
bebeğin babası olan adamın ailesiyle hiç görüşüyor musun sana maddi anlamda destek olsunlar şuan onların da torunu olacak sonuçta?
ay bu adama güvenip kanıp bi hata daha yapma ne olur
olmazsa bi yerlerden yardım bulman gerekecek
O calisiyorikiniz de işsizlik maaşıyla mı geçiniyorsunuz?
Valla kadın da oraya ayak uydurmuş desene, normalde kendi oğluna hem çalışsın, hem güzel olsun, hem huyu güzel olsun, parası olsun, ağzı olsun dili olmasın, on parmağında on marifet olsun, ona tapsın, çalışmayan oğluna paşalar gibi baksın tarzında bir kız isterdi ama sana boşanmamış durumda ses çıkarmıyorsa o kadında bir arıza var.Ailesi nin yuzunu seytan gorsun kendi ailemden farksiz. Bebegime ben bakarim. Simdi bide kaynanayi cekemem gerci ölüyor torun diye hamile kaldigim gunden beri iyi davranio. Bebek olmasa suratima bakmazdi
Tek mağdur doğmamış bebeğiniz ,yazık daha doğmadan sorumsuz anne ve babasının günahına ortak oldu. Konu sahibi arkadaş atıp tutuyosunuz ama o adam siz boşanınca gelip evlenelim dese koşa koşa evlenirsiniz sonu ne olur diye sormazsınız bile bundan sonra geri dönse bile planlarınızı tek kalacakmış gibi yapın çünkü eninde sonunda bu adam tamamen kaçıcak gibi görünüyor.
Ailesi nin yuzunu seytan gorsun kendi ailemden farksiz. Bebegime ben bakarim. Simdi bide kaynanayi cekemem gerci ölüyor torun diye hamile kaldigim gunden beri iyi davranio. Bebek olmasa suratima bakmazdi
Evlenenler başının çaresine bakamadığından evlenmiyo ki tercih buKosa kosa evlenmek isteseydim evlenmeden cocuk yapmazdim. Ben evlenmedende basimin caresine bakarim. Saol destegin icin
zaten kimse sana başının çaresine bakamazsın demiyor ki.Kosa kosa evlenmek isteseydim evlenmeden cocuk yapmazdim. Ben evlenmedende basimin caresine bakarim. Saol destegin icin
Aksine gelirse ne diyecem ezberlesem bari diyen kendizaten kimse sana başının çaresine bakamazsın demiyor ki.
Elbet bakacaksın bir şekilde. Öyle ya da böyle geçinip gideceksin.
Yaşayacağın zorluklara baba figürü olmadan çocuk büyütmenin zorluklarını vurguluyor herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?