Evi terk ettim pişman oldum

Şuan ailen destek olsa yanlarında mutlu olsan özlemezdin diye düşünüyorum. Meslegin yok ailen öyle bu yuzden keske gelmeseydım dıyorsun. Ne dıyım hakkında en hayırlı olan olsun inşallah. Kimse şiddet gördügü kişiye dönmek istemez ama çaresizlik hissi işte. Allah yardımcın olsun bebegını saglıkla kucagına al inşallah

Inan su asamadsyken çocuğun ve kendinden başkasını düşünme.
Çocuk olduktan sonra evlilik daha kötüleşiyor çünkü.
sizinki daha doğmadan bu tarz şeylere başlamış.
Gitmişsin
Dönme
Çünkü der. Sana dön diyen mı oldu diye.
Çocuğunun gözü önünde dayak yerken
Icin rahat edecek mi.
Inan benim de çocuğum var
Uyguladığında iç rahat etmedi.
Bebeğim korktu.
Ağladı.
Günah değil mi o yavruya..
Babalik sperm geçişiyle olmaz sadece o şuan için olamamış

Çocuğun ve kendini düşün.
Aile evi kendi evin gibi illaki olmaz ama şuan için zaten oradasın.

Adam sizi dovmus
Yumruk atmış
Aramamış sormamıs
Hayatına devam etmiş
Siz hala duzenim bozuldu diyorsunuz.
Yumruk yemeyi ozlediyseniz etrafinizda ki biri arada sırada vurdun size.
Sinirden kuruyorum şu anda .
Hele ki alintilamadigim bir iki yorum varki kadinligimdan utandım.
Kocanın ağzını ara, alttan al, geri dön minvali söylemler olmuş. Susuyorum.

Pislik adamın size saygısı yok bu alenen ortada ama sizin kendinize de mi sayginiz yok işte ben onu anlamıyorum.
Maddi sıkıntı cekmeyeyim diye kum torbası olmaya razisiniz.
Ne kadınlar bilirim okuması dahi olmayan ama öküz kocasına sütü çekip merdiven silip evladını büyüten.

Davayı acmissiniz, alın nafakayı bulun bir iş.

Nasıl ilişkimiz güzeldi diyebiliyorsunuz yumruk atma tokat atma normal ilişki anlayışınız bu mu bunu mu özlediniz anlamadım bi de hamilesiniz çoçuğunuzu düşünüyorsanız azıcık düşünüyorsanız dönmeyin, dava açmışsınız zaten nafaka da talep edersiniz bebeğin masraflarını karşılamak zorunda, kimse yuvasının yıkılmasını kolayına istemez zordur o kapıyı çarpıp gitmek ama şiddet ve aldatma durumları varsa eğer hala arkasına bakan kadına kızıyorum ben

Peki zorla katlandığınız evliliğe neden çocuk?
Belki evlilik düzelir diye mı?
Anlamıyorum.
Siz katlanıyorsunuz neden bir de çocuğunuz katlansın ki?

Neden yanı?
zamanla oturur diye katlanıyorum devamlı cicim ayında yasayan var mı...arada sıkıntılar oluyo….her evlilik gibi...dışardan güçler mesela elti kayın kaynna görümce ...her evde olan

zamanla oturur diye katlanıyorum devamlı cicim ayında yasayan var mı...arada sıkıntılar oluyo….her evlilik gibi...dışardan güçler mesela elti kayın kaynna görümce ...her evde olan
Her evde olan mı?
Pardon hanımefendi ama böyle bir durum bizde yok.
Ben evli değilim ama annem sizin gibi fiziksel ve ruhsal şiddet görmüyor.
Görse zaten çoktan boşanırdı.Tahminen bende olmazdım.O konuları asla affetmez.
Dışarıdan güçler konusu da isteyen evliliğine karıştırmaz.

Evet her dakika cicim ayı gibi olmaz.Ama sizin dediğiniz gibi ayıya dayı denen bir evlilik de olmaz.

Haklısın dediklerinde ben artık sağlıklı düşünemiyorum
Ben seni hiç görmedim
Sesini bile duymadım
Ama burdan bakınca bile yaptıklarının blöf olduğu o kadar belliki
O da yemiyor yani
Ortada çocuk var eninde sonunda iletişime geçecek
Hamilesin sen bebeğine Doğuma odaklan şuan bunları düşünme
Takip etme

Benim babannem 13 yaşında başlık parası ile evlendirilmiş okuma yazma yok dedem içer dövermiş babannem 25 sene evliliği üzerine boşanmış temizlik yapmış fabrikada çalışmış emekli olmuş 25 senedir ayrı dedemden boşanırken kendi kardeşleri bile destek olmamış iş yerlerinde kalmış yıllarca.velhasılı kelam kadın isterse yapar...sen el kadar bebekle baba kapısındayım e çocuk olunca dul çocuklu kadın olcam kendi evim de olmayacak hep ailemle kalıcam maddi gücüm yok evlenememde hep yanlız kalıcam ama o evlenir aile kurar çevremdekiler bana acır gibi bakıyor çocuk herşeyimi bağlayacak ben kocasız napıcam diye düşündüğğn için pişman olmuş olabilir misin...sert laflar olabilir ama senin kafanın altındakiler bunlar mesajlardan ben bunları anladım...çocuk babasız büyür babası ölen çocuklar büyümüyomu büyüyor..sen çocuğuda değil kendini düşünüyorsun ama sen bir annesin artık iki kişilik düşünmek zorundasın

Geri dönme herşey daha beter olur.çocuk olunca sinirler daha çok gerilecek daha fazla şiddete maruz kalırsın birde türkürdüğünü yalarsan asla sana saygısı kalmaz.gerekirse boşan ama geri dönme.kendi pişmansa gelir seninle konuşur.adamda iş olmadığı belli.pişman olacak birşey yok kendinizi toparlarsınız işe başlarsınız ailenizin yakınında bir ev tutarsınız zaman içinde düzen kurarsınız çünkü sizin gitmek isteme nedeniniz eşinizfrn çok düzeninizi aramanız.

Yapmanız gereken şeyi yapmışsınız. Şöyle düşünün kızınız kavganın şiddetin olduğu bi evde büyümeyi hakediyo mu? Geri dönerseniz daha da artarak devam edecek yaptıkları.

Konuyu okurken ciddi duygu karmaşası yaşadım.
Üç yıllık evliliğinizde,defalarca fiziksel şiddete ve hakarete uğramanıza rağmen bu adamdan çocuk yapıyorsunuz.
Aslında ilişkimiz iyiydi diyorsunuz.

Adamı şiddet yüzünden değil,
eften püften bir sebeple terk ediyorsunuz.
Terk ederken asıl niyetiniz ayrılmak değil,nazlanıp,kocanızın burnunu sürtmek.

Üç yıldır evli olduğunuz adamı,
aslında hiç tanımıyorsunuz ki sonuca şaşırıyorsunuz.
Bir de bu adama gururlu sıfatını yakıştırıyorsunuz.

Adam sizi ve bebeğinizi arayıp,sormuyor
ama siz evinizi ve düzeninizi özlediniz.

Yok arkadaşım ben sözün bittiği yerdeyim,
yorum yok.

Arayıp doğum için para göndermesini söyleyin onun çocuğu sonuçta bakmak zorunda
Belki bebeginiz doğunca biraz insafa gelir belki değişir (bir ihtimal)
Doğuma kadar bekleyin lohusalık zamanınızda annenizin yanında olmanız iyi olur destek olur size
Sonrasını sonra düşünürsünüz
Hele bir yavrunuz hayırlısıyla doğan insallah
Olmazsa bebek biraz büyükdukten sonra ise girer çalışırsıniz anneniz bebeginize bakar
Barışmak en son düşüneceginiz secenek olsun

Dayak yemeyimi özledin neye pişman oldun sen
Dogru yoldasın bu zamana kadar merk edip aramayan adam bundan sonra hiç aramasın çocuguna annen bakar sende bi işe girer çalışırsın olmadı
Asıl geri dönersen pişmanlığı ozaman yaşıcaksın

Merak etmiyo aşırı gurur yaptı , karakteri de öyle gururlu sert bi tip. Terk edilmeyi yediremedi, ben de bu kadar beklemez diye düşünmüştüm açıkcası özler gelir demiştim tam tersi oldu

Sevsinler onun gururunu. O size karşı kendini öyle gösteriyor..
Eşiniz gücünün yettiğine dayılanan eziğin teki. Çünkü ona da diş geçirenler var. Amir, patron, baba, abi vs. gibi
Siz bunu göremiyorsunuz ama eşiniz başkasına karşı gayet de ezik..
Unutmayın küçük insanların büyük gururu olur..

sadece şunu merak ediyorum,
eşiniz sizce evi beden terk ettiğinizi anladı mı?
çünkü siz zaten şiddeti kabul edip, üstüne de çocuk sahibi olmaya karar vermişsiniz.

çocuk olunca düzelir diye düşündünüz sanırım.
baktınız düzelmedi,
nasıl olsa çocuk var benden vazgeçemez diye düşündünüz bu seferde.
bir insan eşi hakkında her seferinde bu kadar yanılır mı? yememiş işte adam.

çocuk sizin blöfünüze malzeme değil.
dünyaya bir canlı getiriyorsunuz.
ve annesi olarak ona elinizden geldiğince her şeyin en iyisini sunmak zorundasınız.

buna huzurlu aile ortamı da dahil.
evde babası tarafından küfür işiten, dayak yiyen anne ile buyumek huzurlu aile ortamı olmuyor.

geçmiş olsun. bu saatten sonra kendinizi değil çoçuğunuzu dusunun.
ona güzel bir hayat vermeye çalışın.
kolay yoldan arada bir iki dayak yiyerek refah içinde yaşamaktansa, onurlu olmak ger zaman iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…