Evi terk ettim pişman oldum

Yahu bu adam böyleyse çocuk yapmayacaktın bu bir. İkincisi eskişehir iş açısından geniş bir il madem ailenin durumu kötü gider baksanda organize sanayide bi fabrika yada dükkanda rahatlıkla çalışırsın ailene katkın olur annende bebeğine bakar.
Eşin İstediğini alıyor diye hakaret ve şiddeti mi çekeceksin pes.
Bu forumda kimseye müstehaktır gibi bir kelime kullanmadım ama size kullanacağım kusura bakmayın size müstehak.

Benim esimde cok sinirlidir ama sadece beni kaybetdecegini anladiginda. Ben gitmeye kalksam kolumu koparirda yine birakmaz. Seni sevseydi mutlaka pesinden gelirdi ustelik kiz babasi olacak. Zerre merhamet giremedim ben. Benim yuregim kaldirmaz. Bosver

Karakteri zor işte ne yapacağımı şaşırdım ben de, 3 yılda 3 kere filan öyle şiddet ortamı oldu, sürekli idare etmem gerekiyo bunaldığım için bıraktım gittim ama belirttim de hakaret ve siddetini kabul etmiyorum diye. Anlamıştır umarım sebebini ama umursamadı

Evet kendi kendime dönemem ilerde hem yüzüme vurur, hem gidince gaddar davranır

Siddet ortamı atıyorum senede 1 kere filan oldu ama çekinmeden hakaret ediyo kızınca. Ayrılık aşamasında da aksi gibi guzel gunler hatırlanıyo hep ya da korunma sahiplenilme eksikliği yasiyorum bu duygular gecici diyorlar daha lohusalık var neler olacak acaba

Durumunuz ne olur bilmiyorum sonradan ama lütfen kızınız varsa varınızı yoğunuzu meslek sahibi olmaları için harcayın derim...Çalışmayıp aile yanına sığınmak zorunda kalmasınlar diye, şiddet uygulayan kocaya bile dönmek zorunda kalmasınlar diye mutlaka kızlarınızı meslek sahibi yapın...

Eğer, hiçbir çaba gösterilmediği halde donerseniz, bu sefer adamın elinde kalabilirsiniz. Gittiğiniz ve tıpış tıpış döndüğünüz için size karsi daha acımasız olacaktır. Nasıl olsa, gitse de dönüyor diyecek.

Ayrıca, böyle konularda blöf olmaz. Çocuk gibi, böyle pişman ederim diyip giderseniz, beklentiniz bu olursa, gördugunuz gibi sadece siz pişman olursunuz.

Canım çok zor bir durum ne desem bilemedim ama 3 aydır arayıp sormayan adam ki hele bebeğini artık olmqz gibi bu iş...iyice inada binmiş...döndüğünde eğer seni üzmeyecekse ki hiç sanmıyorum daha kötü olabilir rabbim yardımcın olsun

Merak etmiyo aşırı gurur yaptı , karakteri de öyle gururlu sert bi tip. Terk edilmeyi yediremedi, ben de bu kadar beklemez diye düşünmüştüm açıkcası özler gelir demiştim tam tersi oldu
Şiddet uyguladığı bir tartışmada terk etseydin keşke , normal bi tartışmadan sonra terk etmişsin
Bir de şunu merak ediyorum
Senin işin gücün ona ve babana muhtaç durumun olmasaydı yine de barışmak ister miydin

Eşiniz gerçekten çok haysiyetsiz saygısız terbiyesiz bir insan.
8 aylık hamile eşi var hiç maddi destekte bile bulunmuyor bu nasıl bir insan?
Böyle burnundan kil aldırmayan tiplere uyuz oluyorum hem kel hem fodul .

Kızınızın ilerde kocasından dayak yiyen ve buna ses çıkarmayan bir annesi olmasını mı istiyorsunuz? Çalışmıyorsanız çalışın, bir işe girin. Yaşınız kaç bilmiyorum ama benim çalıştığım yerde annemden büyük insanlar iki işte birden çalışıyor. Çocuğunuza da anneniz baksın. Kendi ailenizin yanında sığıntı gibi görüyorsunuz ama dayak yemeyi reva mı görüyorsunuz?

Galiba evimi özledim bir de bebek olacagi için kendimi onsuz güçsüz hissediyorum başa çıkamayacakmışım gibi hissediyorum
Bu duyguların çok normal ,
Keşkelerde olmuyor ama keşke o evden gitseydi
O zaman dönmek isterdi belki
Şiddet anında polis çağırsaydın
Şu an mağdur sensin evin düzenin elinden gitmiş
Onu yollasaydın evden belki burnu sürterdi

Gereksiz yerde yapilmis bi tavir olmus sizinki
Adam doverken gitmemişsiniz de kalkip ufak bi seyde terk etmişsiniz evi.o yuzden kendini hakli goruyor ola bilir
Her ne kadar zamanlamaniz yanlis olsa da aldiginiz karar dogru.hamileligin verdigi duygusallikla dusunuyorsunuz su an

Hoşunuza mı gidiyor dayak yemek... ezilmek...hep alttan alacak olmak... mesleğiniz yok tek dezavantajınız bu ama lise mezunu iseniz çok rahat iş bulursunuz...kasiyerlik yapabilirsiniz...evlere temizliğe gidersiniz vs. Lütfen kendinize zulm ettirmeyin. Çok zor bir imtihan...Allah dusman başına vermesin ama dik durmaya çalışın

Evet vurduğu anda bir rezillik çıkarıp utandırsam iyi olurdu sustum saf gibi

Esinizin ailesi napiyo bu arada? Sonuçta onlarında torunu doğacak. Annenizle falan bı iletisimegecmediler mi hiç? Siz dönmeyi kafaniza koymussunuz ondan soruyorum. Donecekseniz madem aile büyükleri girsin araya oylelikle dönün. Yoksa bence çıkmışsınız ordan bidaha donmeyin. Ömür boyu koca kahrı çekeceginize annenize babanıza bakın.hic değilse. Bebeğiniz toparlanincada ise girin sizin onlara,onlarında size yardımı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…