Evi terk ettim

3 yil boyunca aile konusunda kavga etmedik hic cokta herkes birbiriyle samimi icli dislida değiliz ne olduysa bu 6 ayda oldu surekli bana kucuk eltimi kotuledi gorumcem ona kizdim bana anlatma dedim o gunden beri bana tavirli dun esimle gece telefonda konusup esimin doldurusa geldiğine inanmiyorum biz asla birbirimize lan aptal gibi kelimeler kullanmazdik bu 2 gundur esim inanilmaz farkli davrandi surekli tersledi

Yok eltiyi sevmedim zaten
Ama yinede yuvası yıkılmasın yazık 22 yaşındaymış daha
Ay ben niye eltiye üzülüyorsam yok yok yinede yuva kolay kurulmuyor
Ben de istemem kimsenin yuvası yıkılsın ama yaptıkları şeye çok kızdım.

Özür dileme yöntemine bakar mısın.. istediğin seti alalım londraya gidelim.. filmlerde olur sanırdım sizi maddiyatla ikna edeceğini düşünebilmesi bile size çok büyük bir hakarettir.
Arkadas onu kendi parası ile de alır tektas Vs.ama dolduruşa gelmek nasıl oluyo kac yasındaki insan dünkü 5 yasında degil...Daha akılcı bi şey söylemeli ailesi yüzünden tokat atmış bu neyin kafası...En ufak seyde erkek milleti değil mi vur tokadı al seti bu mu yani özür sekli de.. Ezilen grurumuz û kim onaracak...

Bence de süründürün...İyi bi tatile cıksanız ve esinizin tlf dan duruma koyun düşmanlarınızı catlatın

Bence de ani karar verme. Evi terk edip tepkini gösterdin zaten. Ufak bir kaçamak yap, kafanı dinle. Düşünme zamanın da olur. Ölçer, biçersin. Ondan sonra adım atarsın.

Saat konusunu açıklamadınız?

İşler bu noktaya gelince üzüldüm başkaları yüzünden evlilik bitmemeli demekki degmez bi adam...

Bence de süründürün...İyi bi tatile cıksanız ve esinizin tlf dan duruma koyun düşmanlarınızı catlatın
Katılıyorum buna mutlu aile pozlarına eş tarafı çok kuduruyor bundan eminim. Geçen biz kahvaltıya çıktık eşimle eşimde görsün diye annesine atmış annesi de demiş ki kayınvalidem olacak kadın oğlum babannen derdi ki sen oğlan doğurursan gününü gören şok olur derdi demiş mutsuz olsak kına mı yakacaklar biz gün görmek için evlenmiyoz muuu ?

Hayır acı çekmek için evleniyoruz. Yani onlar öyle istiyor.

Onlar mutlu olsun diye biz yemege cıkmayalım o zaman..

Tutuşmuş senin kocan.Yaptığı çok yanlış.Ailenızle konuşun.Buyukler en dogruyu bılırler.Bedavaya işleö yspmadınız diye sızebunları yapan insanlar bence dogru ınsanndeıller

Seviyorsan süründür ama geri dönme bi kaç gün. Boşanacağım diye de blöf at. Hem bu korkuyla kardeşine de demediği kalmaz seni korumuş olur. Tokat atacak duruma bi daha gelmemenizi umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…