- 28 Haziran 2019
- 242
- 176
- 18
- 35
- Konu Sahibi bigblueyes
-
3 yil boyunca aile konusunda kavga etmedik hic cokta herkes birbiriyle samimi icli dislida değiliz ne olduysa bu 6 ayda oldu surekli bana kucuk eltimi kotuledi gorumcem ona kizdim bana anlatma dedim o gunden beri bana tavirli dun esimle gece telefonda konusup esimin doldurusa geldiğine inanmiyorum biz asla birbirimize lan aptal gibi kelimeler kullanmazdik bu 2 gundur esim inanilmaz farkli davrandi surekli terslediAileninde eşinizle aranızda olan duruma karışmış olması oldukça kötü.Aranızda ne yaşanırsa yaşansın karı koca ilişkisi içerisinde kalabilecek konular var.Eşinizin size tokat atacak raddede saygısız davrandığını aileden birilerininde bilmesi çok gurur kırıcı değilmi?Olay daha da büyümüş sanki bu şekilde..Görümce ,elti,kayınvalide üçgeninde olanlara yorum yapamıyorum.O kısım yeterince saçma veresiye botoks yaptırmak gibi birşeydi sanki gülünç...Hani akrabasından kendine göre müşkül durumu için kredi çekmesini falan isteyeni duyuyoruzda görümceniz zirvede :)
Dolduruş konusuna takılmayın o yaşa bakmaz heleki mevzu bir erkekse..
Siz eşiniz ile aranızdaki saygı sorunu nu çözebilecekmisiniz bu daha mühim.Herhangi birine hediye ile gönül alabilir.Herhangi biri değilsiniz siz..konuda sıradan değil..
Neden hep bana iyi yorum yazan insanlara karsi boyle yorumlar yaziliyor herkes ayni pencereden mi bakmak zorunda ?Cahil- kültürlü insan ayrımını neye gore yaptınız? Cahil insanlar olmadıklarını nasıl anladiniz diye sorayim ya da.
Evet dusuneceğim en sağlikli sekilde etkilenmedenSen ne yapıcağını sakin kafayla düşün 2-3 gün
Ben de istemem kimsenin yuvası yıkılsın ama yaptıkları şeye çok kızdım.Yok eltiyi sevmedim zaten
Ama yinede yuvası yıkılmasın yazık 22 yaşındaymış daha
Ay ben niye eltiye üzülüyorsam yok yok yinede yuva kolay kurulmuyor
Arkadas onu kendi parası ile de alır tektas Vs.ama dolduruşa gelmek nasıl oluyo kac yasındaki insan dünkü 5 yasında degil...Daha akılcı bi şey söylemeli ailesi yüzünden tokat atmış bu neyin kafası...En ufak seyde erkek milleti değil mi vur tokadı al seti bu mu yani özür sekli de.. Ezilen grurumuz û kim onaracak...Özür dileme yöntemine bakar mısın.. istediğin seti alalım londraya gidelim.. filmlerde olur sanırdım sizi maddiyatla ikna edeceğini düşünebilmesi bile size çok büyük bir hakarettir.
Bence de süründürün...İyi bi tatile cıksanız ve esinizin tlf dan duruma koyun düşmanlarınızı catlatınGörümce ile mi telefonda konuştu eşiniz. Şaka gibi tüm aile eşinizi doldurmuş kafayı mı yeni bu adam tokat atmak ne demek!
Ama yazışmalara gülesin geldi resmen, bu hep böyle mi yapıyor hata yaptıktan sonra hediyelerle mi özür diliyor.
Adamın tokat atması çok ciddi bir sorun, boşanırsanız en fazla kim sevinecek desem şer ortakları.
Bilemiyorum siz karar verin ama affetmeyi düşünüyorsanız önce iyice bir süründürün ama bilemedim yani
Sorunlar aynı be güzelim sade kişiler farklı...zenginide, fakiride, okumuşuda cahilide evliliklerde hep aynı muabbetler...sürekli sen-ben yada senin ailen- benim ailem...cahili belki anlarımda, kültürlü insanlardan farklı aile ilişkileri görmek isterdim...
Bence de ani karar verme. Evi terk edip tepkini gösterdin zaten. Ufak bir kaçamak yap, kafanı dinle. Düşünme zamanın da olur. Ölçer, biçersin. Ondan sonra adım atarsın.[
Kayinvalidem aradi aramizda onunla asla sorun olmadi severim kendisi cok gorumcemin dudağindan dolayi pskilojisinin bozulduğunu abisine anlatma nedeni benden cekindiği icin yardin isteyememis (kesinlikle inanmiyorum klinikte bağirken bozulmuyordu pskilojisi) esimi en iyi benim fanidiğimi ani bir karar vermemin yanlis olucağini kucuk eltim ve gorumcem ve esim adina ozur diledi saatlee sonea buyuk eltim aradi gorumcemle sorun yasayanlardan biri gorumcemin yaptiğinin terbiyesizlik olduğu kucuk eltimin aileye yaranmak icin yaftalandiğini buyuk eltimin esinin kucuk eltime ve gorumceme kizdiğini kucuk gorumceme sen 6 ayda nasil bu kadar kendini guvence altina alabildin sana bu gucu kudreti kim sağladi cok guvenme o diyene demis buyuk eltim herzaman kapimiz sana acik dedi esimin nasil boyle birsey yaptiğina sasirmis 28 yasindaki adam aptal mi doldurusa geliyor dedi sohbet ettik kapattim telefonu
Saat konusunu açıklamadınız?Sizin onceki uslupunuz bana bacim vs dimi ben sizi uygun bir dille konumdan cikin yazdim ama siz cikmadiniz ustune esimle benim resmimi alip whatsapp resmi yaptiniz ki bu suc sonra googleden buldum dediniz resmi bende attin dedim bana googleden bulmadim ki iyi siz atin resim kanitlayin dediniz simdi gelelim konumuza bunlari siz yazdiniz tepki gelince bazi arkadaslardan hayir oyle degil soyle dedik diyorsunuz siz sadece konu fake deyip gecebilirdiniz israrla kalmaniz sizce benim kafamda hangi dusunceleri olusturur ? Taki konusuna gelirken burada arkadaslar taki sorularini sordu bende yanit verdim sonra zenginliğe ozendiriyor vs bunlari adam yazamaz kesin kadin yazmistir yazan siz ve diğer uye size israrla cikin demem ragmen konumdan israrla kalmaniz ve bunlari yapmaniz ben size sizin yerinize utandim derken utanmayisiniz daha ne kadar size cumle kurmam gerek...
İşler bu noktaya gelince üzüldüm başkaları yüzünden evlilik bitmemeli demekki degmez bi adam...Sabah evden ciktiktan sonra defalarca aradi mesajlar atti birini attim buraya ben telefonu kapattim bugun yarim gun calisicaktim arkadasimla bulustum durumu ona anlattim o esimle kavga etmek istedi ben istemedim arkadaslarimi ve kizkardeslerimi aramis baska bir dille ufak atistik vs demis 12 gibi kliniğe gelmis orda ortağim sen nasil bu kadar bencilesebildin ismimi vermiyim ona nasil bunu yapabildin tolerans verirken sana senin yaptiğin ne felan demis kusura bakma kardesinin doldurusuyla bugun arkadasima bunu yapan biriyle iletisimde olmak istemiyorum demis klinikten cikmis arkadasim bana daha sonra anlatti suan kizkardesimin evindeyim heryerden bana yaziyor instagram vs oradan da engelledim bosanacağim avukat arkadaslarimda var onlarla konusacağim
Evt büyük eltin iyi niyetli olgunmuş...İyi düşün...Bence de ani karar verme. Evi terk edip tepkini gösterdin zaten. Ufak bir kaçamak yap, kafanı dinle. Düşünme zamanın da olur. Ölçer, biçersin. Ondan sonra adım atarsın.
Katılıyorum buna mutlu aile pozlarına eş tarafı çok kuduruyor bundan eminim. Geçen biz kahvaltıya çıktık eşimle eşimde görsün diye annesine atmış annesi de demiş ki kayınvalidem olacak kadın oğlum babannen derdi ki sen oğlan doğurursan gününü gören şok olur derdi demiş mutsuz olsak kına mı yakacaklar biz gün görmek için evlenmiyoz muuu ?Bence de süründürün...İyi bi tatile cıksanız ve esinizin tlf dan duruma koyun düşmanlarınızı catlatın
Hayır acı çekmek için evleniyoruz. Yani onlar öyle istiyor.Katılıyorum buna mutlu aile pozlarına eş tarafı çok kuduruyor bundan eminim. Geçen biz kahvaltıya çıktık eşimle eşimde görsün diye annesine atmış annesi de demiş ki kayınvalidem olacak kadın oğlum babannen derdi ki sen oğlan doğurursan gününü gören şok olur derdi demiş mutsuz olsak kına mı yakacaklar biz gün görmek için evlenmiyoz muuu ?
Onlar mutlu olsun diye biz yemege cıkmayalım o zaman..Katılıyorum buna mutlu aile pozlarına eş tarafı çok kuduruyor bundan eminim. Geçen biz kahvaltıya çıktık eşimle eşimde görsün diye annesine atmış annesi de demiş ki kayınvalidem olacak kadın oğlum babannen derdi ki sen oğlan doğurursan gününü gören şok olur derdi demiş mutsuz olsak kına mı yakacaklar biz gün görmek için evlenmiyoz muuu ?
Bizi kimse iplemiyeeeehSaat konusunu açıklamadınız?
Aynen öyleHayır acı çekmek için evleniyoruz. Yani onlar öyle istiyor.
Vallahi ben inadına yapıyorum ve kuduruyorlar 6 da görümcem var benim hepsini kudurtuyorumOnlar mutlu olsun diye biz yemege cıkmayalım o zaman..
Nazar olur kız her gün atma foto..valla bakVallahi ben inadına yapıyorum ve kuduruyorlar 6 da görümcem var benim hepsini kudurtuyorum
Tutuşmuş senin kocan.Yaptığı çok yanlış.Ailenızle konuşun.Buyukler en dogruyu bılırler.Bedavaya işleö yspmadınız diye sızebunları yapan insanlar bence dogru ınsanndeıllerMerhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim
Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu
Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?